Ayrıntılı usg mi bakıyorlar kaç lira ?Anadolu yakasında nerdesin? Oyle bir yer ki anadolu yakasindaki yerler bile birbirine çok uzak. Kartal a yakınsan Yakacık kadin doğum da randevusuz sabah erkenden gidersen bakiyorlar.
Can'ım ayrıntılı randevusunu netten alabiliyor muyum?Ben zeynep kamilde yaptırdım, evet çok dolu oluyo.
15 günlük randevu dolu oluyo yani şu an alsan 15 gün sonrasına verir randevu, geç kalmadın henüz.. gece 00.00 da açılıyo
Detaylı ultrason zaten ayrı bi poliklinik
Antenatal polikilikik (20-24 haftalar arası yazıyo)
Bu gece bi dene istersen dursun bi kenarda özele gidersen iptal edersin
Devlet hastanesi canim ücretsizAyrıntılı usg mi bakıyorlar kaç lira ?
Saol Can'ımDevlet hastanesi canim ücretsiz
Evet cnm mhrs sistemine kaydın var mıCan'ım ayrıntılı randevusunu netten alabiliyor muyum?
Evet var . Nasıl alıyorum ayrıntılı usg için?Evet cnm mhrs sistemine kaydın var mı
Malesef yokTc kimlik ve şifrenle giriş yapıyosun, il ilçe hastane seç sonra zaten orda Antenatal yazıyor 20-24 haftalar diye poliklinik var onu seç ordan doktor ve saat seçeceksin
Kolay gelsin 5 dk kaldı
Maltepe bölge hastanesine yaptirdim en uygun orasiydi canim 217 tlKızlar hala istanbuldayız Anadolu yakasında ayrıntılı usg fiyatları nedir? Devlette yaptırsam hangi hastanede nasıl yaptırabilirim nolur bi yardımcı olun kaldım bilmediğim bi şehirde
Bu gidişle bende özele gitmek durumunda kalıcak galibaMaltepe bölge hastanesine yaptirdim en uygun orasiydi canim 217 tl
Ozeller çok pahali baya araatirdim canim pendik bölge hastanesi yapiyordu 250 tlydi galiba maltepe bölge 217 tlydi başka yerlerde sordum 350-400 hatta 550 diyen bile duydum . neşe hanim diye biri vakti bayada ilgilendi çok şükür herşeyden normal cikti. Devletide arastirdim ama her devlet yapmiyor şuan hangisi yapiyor hatirlayamiyorum ikili test ayrintili ultrasan bide seker yüklenmesine ve yaninda birkaç test isteniyor bunlara biraz para odedik sonrasında bitiyor canim test istemiyorlarBu gidişle bende özele gitmek durumunda kalıcak galiba
Ben Ankara'da hep devlete gidiyorum farkettim ki bizim hastanelerimi z süpermiş. Burda berbat herşey. Aynen özeller kafayı yemiişOzeller çok pahali baya araatirdim canim pendik bölge hastanesi yapiyordu 250 tlydi galiba maltepe bölge 217 tlydi başka yerlerde sordum 350-400 hatta 550 diyen bile duydum . neşe hanim diye biri vakti bayada ilgilendi çok şükür herşeyden normal cikti. Devletide arastirdim ama her devlet yapmiyor şuan hangisi yapiyor hatirlayamiyorum ikili test ayrintili ultrasan bide seker yüklenmesine ve yaninda birkaç test isteniyor bunlara biraz para odedik sonrasında bitiyor canim test istemiyorlar
Kaç gün sonrasına randevu bulabilirim acaba bu gece bi daha denicem ay böyle bi şey ilk defa yaptımCnm bu gece de dene ben de 2. Seferde alabilmiştim. Zaten vaktin var
Saol Can'ım yardımın için15 günlük cnm, yani martın 1 İ için alabilirsin, inşallah alırsın bu gece
Bilgisayarı aç bekle
Kolay gelsin
Malesef Ankara'ya gidene kadar beklicem gidemezsem burda özel bi hastanede çektircem canımAlabildin mi cnm randevu
Normalde Rize'de mi oturuosun canım bende rizeliyim:))) buraya da gelin geldim burda hastaneler çok rahat buraya gelme durumun Warsa hiç kendini yorma oralarda..Malesef Ankara'ya gidene kadar beklicem gidemezsem burda özel bi hastanede çektircem canım
cnm ankarada hangisinden randevu aldın bide ayrıntılı ultrason için hangi bölümdenn almak gerekiyor kadın doğum mu yine yoksa radyoloji miAnkara'da ki randevum 20 haftalıkken ben şuan 19+3 teyim ve dönüş için daha zaman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?