KIZlar acil:(((((((

Anadolu yakasında nerdesin? Oyle bir yer ki anadolu yakasindaki yerler bile birbirine çok uzak. Kartal a yakınsan Yakacık kadin doğum da randevusuz sabah erkenden gidersen bakiyorlar.
Ayrıntılı usg mi bakıyorlar kaç lira ?

Can'ım ayrıntılı randevusunu netten alabiliyor muyum?

Tc kimlik ve şifrenle giriş yapıyosun, il ilçe hastane seç sonra zaten orda Antenatal yazıyor 20-24 haftalar diye poliklinik var onu seç ordan doktor ve saat seçeceksin
Kolay gelsin 5 dk kaldı

Tc kimlik ve şifrenle giriş yapıyosun, il ilçe hastane seç sonra zaten orda Antenatal yazıyor 20-24 haftalar diye poliklinik var onu seç ordan doktor ve saat seçeceksin
Kolay gelsin 5 dk kaldı
Malesef yok sadece 11-12 hafta antenatal var

Bu gidişle bende özele gitmek durumunda kalıcak galiba
Ozeller çok pahali baya araatirdim canim pendik bölge hastanesi yapiyordu 250 tlydi galiba maltepe bölge 217 tlydi başka yerlerde sordum 350-400 hatta 550 diyen bile duydum . neşe hanim diye biri vakti bayada ilgilendi çok şükür herşeyden normal cikti. Devletide arastirdim ama her devlet yapmiyor şuan hangisi yapiyor hatirlayamiyorum ikili test ayrintili ultrasan bide seker yüklenmesine ve yaninda birkaç test isteniyor bunlara biraz para odedik sonrasında bitiyor canim test istemiyorlar

Ben Ankara'da hep devlete gidiyorum farkettim ki bizim hastanelerimi z süpermiş. Burda berbat herşey. Aynen özeller kafayı yemiiş

15 günlük cnm, yani martın 1 İ için alabilirsin, inşallah alırsın bu gece
Bilgisayarı aç bekle
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…