- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
ay yorulmasaydın hiç keşke kuzumEşimle bugün bi kaç hastane arıcam. Uygun bişey bulurum inşlh. Arabamız var ama malesef İstanbul trafiği ve bizim bilmediğimiz yollar olunca bize ölüm oluyor
Kendimi bu şehirde kör cahil gibi hissediyorum . Eşimi muane ettirmek için göz hastanesine gittik randevusuz muane olmamazsınız dediler randevu baktık en erken tarih iki hafta sonra. Eşim göz lazer ameliyatı oldu yakınlarda. Özel hastane bulduk mecbur. Bu İstanbul'da herkes mi hasta yoksa sorun bizde mi anlayamadık. Ankara'da istediğim an gün gidebiliyordukay yorulmasaydın hiç keşke kuzumbence arayarak da öğrenebilirdin
yok yavrum artık İstanbul yaşanacak bir şehir değil.. senle ilgisi yok...Kendimi bu şehirde kör cahil gibi hissediyorum . Eşimi muane ettirmek için göz hastanesine gittik randevusuz muane olmamazsınız dediler randevu baktık en erken tarih iki hafta sonra. Eşim göz lazer ameliyatı oldu yakınlarda. Özel hastane bulduk mecbur. Bu İstanbul'da herkes mi hasta yoksa sorun bizde mi anlayamadık. Ankara'da istediğim an gün gidebiliyorduk
Samsun Büyük Anadolu hastahanesi canımHangi hastane nerede orası??
KIZ Samsun'a nasıl geleyimSamsun Büyük Anadolu hastahanesi canım
Aynen Can'ım Allah kolaylık versinyok yavrum artık İstanbul yaşanacak bir şehir değil.. senle ilgisi yok...çünkü zıvanadan çıktı hayat burda.. sıkma canını.. hepimiz çok yorulduk buralardan..
Ay inşlh bi bakıyım mhrs denEVet arayip randevu alman gerek kolay bulun mu böyle testler için ama sdce bende ikili tarama testini zeynep kamil de yaptırdım buldm randevu sende bulursun inşallah
Bilmem söyliyiverim dedim yinede saçma oldu biraz ama ay bazen böyle olabiliyoKIZ Samsun'a nasıl geleyim
Var tabiki Can'ımDevlette ayrıntılı ultrason var mı?
Randevu buldum alıp gidince tam saatinde muane olabiliyor muyuz?Ben hergün bakmistm genellikle gece 12 de bakın diyolr ama bn gündüz 3 te bulmstm randevuyu tel elindeyken ara sıra kontrol et bulamazsan artık özele gidersn
Kız bende uygunmuş diye sevindim bianBilmem söyliyiverim dedim yinede saçma oldu biraz ama ay bazen böyle olabiliyo
Canım ya kusura bakmaKız bende uygunmuş diye sevindim bian
Can'ım ne kusru olur böyle şeylerCanım ya kusura bakma
Anadolu yakasında nerdesin? Oyle bir yer ki anadolu yakasindaki yerler bile birbirine çok uzak. Kartal a yakınsan Yakacık kadin doğum da randevusuz sabah erkenden gidersen bakiyorlar.Can'ım ne kusru olur böyle şeyler
Zeynep kabilde basıl oluyor işleyiyiş bi bilgin var mı? Randevu alıp mı gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?