KIZlar acil:(((((((

Eşimle bugün bi kaç hastane arıcam. Uygun bişey bulurum inşlh. Arabamız var ama malesef İstanbul trafiği ve bizim bilmediğimiz yollar olunca bize ölüm oluyor
ay yorulmasaydın hiç keşke kuzum bence arayarak da öğrenebilirdin

ay yorulmasaydın hiç keşke kuzum bence arayarak da öğrenebilirdin
Kendimi bu şehirde kör cahil gibi hissediyorum . Eşimi muane ettirmek için göz hastanesine gittik randevusuz muane olmamazsınız dediler randevu baktık en erken tarih iki hafta sonra. Eşim göz lazer ameliyatı oldu yakınlarda. Özel hastane bulduk mecbur. Bu İstanbul'da herkes mi hasta yoksa sorun bizde mi anlayamadık. Ankara'da istediğim an gün gidebiliyorduk

yok yavrum artık İstanbul yaşanacak bir şehir değil.. senle ilgisi yok... çünkü zıvanadan çıktı hayat burda.. sıkma canını.. hepimiz çok yorulduk buralardan..

EVet arayip randevu alman gerek kolay bulun mu böyle testler için ama sdce bende ikili tarama testini zeynep kamil de yaptırdım buldm randevu sende bulursun inşallah

Ben hergün bakmistm genellikle gece 12 de bakın diyolr ama bn gündüz 3 te bulmstm randevuyu tel elindeyken ara sıra kontrol et bulamazsan artık özele gidersn

Ben hergün bakmistm genellikle gece 12 de bakın diyolr ama bn gündüz 3 te bulmstm randevuyu tel elindeyken ara sıra kontrol et bulamazsan artık özele gidersn
Randevu buldum alıp gidince tam saatinde muane olabiliyor muyuz?

Can'ım ne kusru olur böyle şeyler
Anadolu yakasında nerdesin? Oyle bir yer ki anadolu yakasindaki yerler bile birbirine çok uzak. Kartal a yakınsan Yakacık kadin doğum da randevusuz sabah erkenden gidersen bakiyorlar.

Zeynep kabilde basıl oluyor işleyiyiş bi bilgin var mı? Randevu alıp mı gitmem lazım

Ben zeynep kamilde yaptırdım, evet çok dolu oluyo.
15 günlük randevu dolu oluyo yani şu an alsan 15 gün sonrasına verir randevu, geç kalmadın henüz.. gece 00.00 da açılıyo
Detaylı ultrason zaten ayrı bi poliklinik
Antenatal polikilikik (20-24 haftalar arası yazıyo)
Bu gece bi dene istersen dursun bi kenarda özele gidersen iptal edersin

Ayrıca Anadolu yakasında üsküdar zeynep kamilde ve ümraniye eğitim araştırma da var, kartal yakacık kadın doğum hastaanesinde perinatolog olmadığı için yapılmıyor.
Ben hep kartala gidiyordum, detaylı ultrasondan sonra zeynep kamile gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…