Normalde Rize'de mi oturuosun canım bende rizeliyim:))) buraya da gelin geldim burda hastaneler çok rahat buraya gelme durumun Warsa hiç kendini yorma oralarda..
Can'ım Ankara'da Zekai tahirse gebelik bölümünde muane oldum o bana kendi verdi randevuyu Zaten. Orda ayrıntılı bölümü var oraya yönlendirip tarih verdi
Anladım canım doğdugun yer diil doydugun yer diye boşuna dememisler:)) bende ankarayi çok merak ediyorum bi fırsat çıksa ilk görmek isticegim yer orasidir :)
Anladım canım doğdugun yer diil doydugun yer diye boşuna dememisler:)) bende ankarayi çok merak ediyorum bi fırsat çıksa ilk görmek isticegim yer orasidir :)
Kızlar hala istanbuldayız Anadolu yakasında ayrıntılı usg fiyatları nedir? Devlette yaptırsam hangi hastanede nasıl yaptırabilirim nolur bi yardımcı olun kaldım bilmediğim bi şehirde
Ankara'da bi üniversite hastanesinde yaptırdım, hiç para ödemedim. :) İstanbul'dabi ğniversite hastanesine gidebilirsiniz, devlet hastanelerinee durum nasıl bilmiyorum.
Ankara'da bi üniversite hastanesinde yaptırdım, hiç para ödemedim. :) İstanbul'dabi ğniversite hastanesine gidebilirsiniz, devlet hastanelerinee durum nasıl bilmiyorum.