KIZlar acil:(((((((

Normalde Rize'de mi oturuosun canım bende rizeliyim:))) buraya da gelin geldim burda hastaneler çok rahat buraya gelme durumun Warsa hiç kendini yorma oralarda..
Can'ım keşke memleketime gelebilsem eşimde bende can atıyoruz ama orda bizim görev yerimiz Yok Artvin ve Trabzon var ben Ankara'da yaşıyorum

cnm ankarada hangisinden randevu aldın bide ayrıntılı ultrason için hangi bölümdenn almak gerekiyor kadın doğum mu yine yoksa radyoloji mi
Can'ım Ankara'da Zekai tahirse gebelik bölümünde muane oldum o bana kendi verdi randevuyu Zaten. Orda ayrıntılı bölümü var oraya yönlendirip tarih verdi

Can'ım keşke memleketime gelebilsem eşimde bende can atıyoruz ama orda bizim görev yerimiz Yok Artvin ve Trabzon var ben Ankara'da yaşıyorum
Anladım canım doğdugun yer diil doydugun yer diye boşuna dememisler:)) bende ankarayi çok merak ediyorum bi fırsat çıksa ilk görmek isticegim yer orasidir :)

Kızlar hala istanbuldayız Anadolu yakasında ayrıntılı usg fiyatları nedir? Devlette yaptırsam hangi hastanede nasıl yaptırabilirim nolur bi yardımcı olun kaldım bilmediğim bi şehirde

Ankara'da bi üniversite hastanesinde yaptırdım, hiç para ödemedim. :) İstanbul'dabi ğniversite hastanesine gidebilirsiniz, devlet hastanelerinee durum nasıl bilmiyorum.

Ankara'da bi üniversite hastanesinde yaptırdım, hiç para ödemedim. :) İstanbul'dabi ğniversite hastanesine gidebilirsiniz, devlet hastanelerinee durum nasıl bilmiyorum.
Can'ım hepsi kilit İstanbul'da öl daha iyi . Boş morg var mı o bile şüpheli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…