• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acill bi bakın

sevgilisi mi var? başıma aynen böyle bişey geldi eski sevgilisi benim varlığımdan haberdar olmasına rağmen mesaj atmıştı doğum gününde ve günümüzü berbat etmişti. gözümde ne kadar düşmüştü anlatamam. ilk defa birinden nefret ettim oda aynen 12den sonra atmıştı. kimseyi kıracak bi yorum yapmadım şu güne kadar ama amacınız ne?

Hayır hayır sakın o seni zaten unutmus sen niye hala düşünüyorsun adam sevgili yapmis kendine

erkek arkdasımla ayrıldık anlatmıştım daha önce,hatta onun yeni bi sevgilisi var. yarın doğum günü yani 10 dk sonra sizce mesaj atmalıyım... çok kararlıydım atmycam die ama suan atmak istiyorum sizce napmalıyım

konu sahibi saat 00:14, ne yaptın, attın mı atmadın mı mesaj?????? :KK57:

1 taşla 2 kuş
ego tavan yapar, kendine güveni gelir, yeni kızı da kıskandırmış olur, harika olur
:KK73:

Kız mesajı görmese bile sırf onu kıskandırmak için işte bak söylüyorum bile diye peşimde birisi var falan bile diyebilir, çok var öylesi.:KK51:
Yani kısacası mesaj falan atma bence, bizce Pınar :KK8:

sevgilisi mi var? başıma aynen böyle bişey geldi eski sevgilisi benim varlığımdan haberdar olmasına rağmen mesaj atmıştı doğum gününde ve günümüzü berbat etmişti. gözümde ne kadar düşmüştü anlatamam. ilk defa birinden nefret ettim oda aynen 12den sonra atmıştı. kimseyi kıracak bi yorum yapmadım şu güne kadar ama amacınız ne?
amacım sadece doğum gününü kutlamak, biz ayrılalı 10 gün oldu ve bana bitmedi diyerek kapattı telefonu. demekki oda yanındakinden emin değil. sadece fikrinizi sordum ne bu kimsenn kalbini kırmadım falan. bu yüzden mi kalbimi kıracaksınız. o kız biz sevgiliyken ona yavsamaya basladı. bana gık demeye hakkı yok

ki mesaj da atmadım

erkek arkdasımla ayrıldık anlatmıştım daha önce,hatta onun yeni bi sevgilisi var. yarın doğum günü yani 10 dk sonra sizce mesaj atmalıyım... çok kararlıydım atmycam die ama suan atmak istiyorum sizce napmalıyım
Niye atmak istiyorsun???Ayrilmissin bide onun sevgilisi var.Neden???

Kız mesajı görmese bile sırf onu kıskandırmak için işte bak söylüyorum bile diye peşimde birisi var falan bile diyebilir, çok var öylesi.:KK51:
Yani kısacası mesaj falan atma bence, bizce Pınar :KK8:
atmadım canım. yani bilmiyorum kafamı karıştıran bazı durumlar var. bende atmamakta kararlıyım aslında. ama bian geliyo atmam gerekiyo gibi hissediyorum

amacım sadece doğum gününü kutlamak, biz ayrılalı 10 gün oldu ve bana bitmedi diyerek kapattı telefonu. demekki oda yanındakinden emin değil. sadece fikrinizi sordum ne bu kimsenn kalbini kırmadım falan. bu yüzden mi kalbimi kıracaksınız. o kız biz sevgiliyken ona yavsamaya basladı. bana gık demeye hakkı yok
hayatına birini aldıysa nasıl bitmemiş oluyor ilişki? iyiki atmamışsınız kendinizi düşürmüş olurdunuz. sizide kırmak istemem okuyunca bi an çok sinirlendim kırdıysamda affola

Niye atmak istiyorsun???Ayrilmissin bide onun sevgilisi var.Neden???
biz ayrıldık. sonra en son 10 gün falan önce telefonda konuştuk. bitti mi yani dedim? ben bitti demeden bitmez bekle dedi. ama sevgilisi var biliyorum. kafamı karıstıran durum bu.

atmadım canım. yani bilmiyorum kafamı karıştıran bazı durumlar var. bende atmamakta kararlıyım aslında. ama bian geliyo atmam gerekiyo gibi hissediyorum

O an sana yaptıklarını seni ne kadar üzdüğünü düşün o zaman. O kadar yazdım yazdım özelden yazdım hala aynısın. Yzma mesaj falan.

Yeni bir sevgilisi var diyorsun?
Saçmaladığının farkında mısın?
Bunu onu kazanmak için falan yapıyorsan asla işe yaramaz, kazanacağın varsa bile kaybedersin.
Ayrıca sevgili yapmış adam kazansan ne olur kazanmasan ne el alemin adamı olmuş artık...
Birazcık değer ver kendine.

Adamın sevgilisi var,size bekle diyor sizde hemen atlıyosunuz peehhh.
İnsan onur gurur yapar yine konuşmaz.
ozaman birkaç yıl bekleyin belki döner size beş on kızla çıkınca.

Back
X