Kızlar acilll bi akıl verin cıkmazdayımm

elımde degıl bırbırımızı sıldık ama sureklı duvarına bakıyorum engelleyemıyorum bnden vazgectı demesın dıye sacma ama dusunceye bak sankı bana bakmayınca benı unutcak dıye dusunuyorum

Adam başından beri dürüst davranmış.
Yanlışın üzerine giden siz olmuşsunuz.
Önünüze bakın artık ve hiç kimseye de yalan söylemeyin hele ki kendi geçmişiniz hakkında asla!

İliskinin basinda 'bakire olmayan kizla askimdan olsem evlenmem' diyen adamdan kosarak uzaklasmadigin icin bu sonu haketmissin.

Bu nasi bi muhabbettir, neye binaen soylenir, boyle kafalara nasil asik olunur anlamiyorum..

evet dogru hala beklentı ıcındeyım kendım için degılde o benı arasın dıye engellıyorum pekı engellmesem ama hıc bakmamayı denesem

evet basta soylemedım amam gercekten sevdım asla kandıracak kullanacak bısey yapmadım benım zoruma gıden bir kalemde sılıp atması ve bukadar net konusması

İyi de bunu yapacağını sana zaten söylemiş. Sen ne bekliyordun? Bu süreçte belki onun için vazgeçilmez olurum o da beni bırakmaz diye mi düşündün? Yani bu hikayenin sonunun nasıl bitmesini umuyordun?
Bazı tipler de kabullenip/kabullendiğini sanıp sonradan başa kakabilirler. O zaman daha kötü. Dediğim gibi daha iyisini hakediyorsun ve zamanla geçecek. Boşandığın zaman da muhtemelen bu çileler biter mi dedin ama bak zamanla her şey unutuluyor.

evet gırıyo sordugumdada kafayı yemeemk için yapıyormus nasıl elı varır nasıl konusur anlamıyorum

Abi al işte, "zar" a takılan adamın tipik zihniyeti. Ben her şeyi yaparım, hep de haklı bi gerekçem vardır benim, neden çünkü ben erkeğim? Ama sen;

Kırıcan dizini oturucan,
Evlendin mi ? Boşanmicaksın,
Boşandın mı ? artık hayatın yok niye "zar" yok ki ?

Yani bu zihniyetin oraya buraya girip bi de haklıymş gibi gerekçeler uydurması o kadar örtüştü ki şuanda? Hiç şaşırmıyorum.

Ya bırak Allah aşkına bu varlık için elini çeneni kafanı yorduğuna değmez.

Yalnız lütfen bundan sonra karşına çıkan kimse için bşy gizleme, utanıcak bşy değil seninki!!!

İliskinin basinda 'bakire olmayan kizla askimdan olsem evlenmem' diyen adamdan kosarak uzaklasmadigin icin bu sonu haketmissin.

Bu nasi bi muhabbettir, neye binaen soylenir, boyle kafalara nasil asik olunur anlamiyorum..

haklısınız ne desenız haklısınız eşimden sonra bosluga dustum onda oldu kesın

elımde degıl bırbırımızı sıldık ama sureklı duvarına bakıyorum engelleyemıyorum bnden vazgectı demesın dıye sacma ama dusunceye bak sankı bana bakmayınca benı unutcak dıye dusunuyorum

Ay bu mesajını görmemiştim. Sana "pessssssssssss" diyorum. Hala nerdesin sen? Biz kime ne anlatmaya çalışıyoruz yahu!

Başkasıyla beraber olmuş birisini bile istemezken...
Evlenip boşanmış birisini isteyebileceğini nasıl düşündün ki ?

Bence artık tüm iletişimini kesip yoluna bakmalısın.
Şu noktadan sonra görüşmeye başlasanız bile,seninle evlenmeyi düşünmeyeceği açık.
Ayrıca saygı sınırını çoktan aşmışsınız,artık düzelmez.

Ne sen ne de o..ikiniz de birbirinizi sevmediniz..inanmıyorum ben .başkasıyla birlikte olmuş kadını istemeyen adam asla kendi bulup evlenmez anasının bulduğuyla evlenir onunkisi gönül eğlendirme..gelelim sana seninkisi aşk sarhoşluğu değil ezik kadın çığlıkları.güçlü ol ozaman kaç erkek diziliyor karşında gör.boşanmış kadın eksiktir zihniyetinde insanlardan korkup başka bir erkeğin kollarından tutup ayağa kalkmak istiyorsun.çocuğu olup tek başına namusuyla dik duran nice kadın var.ekonomik özgürlüğün varsa ailen arkandaysa mutlaka evlenirsin.boşverrrr başkasının peşinde koşma senin peşinden koşsunlar

Siz karşınızdaki adamı düpedüz kandırmışsınız. Evlendiğinizi boşandığınızı saklamanız ne demek ya?
Sizi sevseydi böyle de kabul ederdi laflarını bırakın artık. Bekaret durumunu gizlemek bu konuda yalan söylemek hele de karşındakii kişi bu konudaki hassasiyetini bildirmişse düpedüz kandırmaca, dolandırmaca.
O adam sana daha nasıl güvensin ki.

adamın yerinde olsam bir daha yuzunuze bakmazdım,ne buyuk haksizlik yaptiginizin sanirim farkinda degilsiniz,adamin gorusu belli siz ondan biseyler saklayarak bencillik yapmissiniz eger dediginiz gibi sizi gercekten sevdiyse sizin yasadiginiz acidan buyuk bir aci yasamistir kesin ve hayalkirikligi

Şimdi olayı tersine çevir, bunu bir erkek yapmış olsaydı, yani boşanmış olduğunu saklamış olsaydı ovvv burda neler neler demezdik o kişiye. Benim fikrim eğer siz en başta açıkça söylemiş olsaydınız bunu kabullenmesi çok daha kolay olurdu. Şu anda kendini kandırılmış hissediyor haliyle, niyetiniz kötü olmasa bile böyle hissetmesi de doğal. Size ego tatmini yaptın demesinin tek sebebi de sen sadece kendini düşündün, benim kriterlerimi, duygularımı hiçe saydın demek. Biraz zaman verirseniz alışacaktır bu fikre de.

Ammaaa....

Kişisel fikrimi de sorarsanız, bu zihniyette bi erkekten de koca olmayacağıdır, bu tipler ömür boyu karşısına getirip koyarlar insanın, evlendiğine evleneceğine bin pişman ederler. Siz hep bir eksik, o hep bir fazla olur. Şimdi döktüğünüz gözyaşının kat be kat fazlasını dökersiniz Allah korusun. Bu yüzden hayat sizin, karar sizin ama lütfen 5 kere 10 kere düşünün bu adamın ardından sürüklenirken.

kendısı gecmısınde her haltı yemıs dusundugunuz herseyı ama kızla erkek bır degılmış ama allahın bı hıkmetı kı etme bulma dunyası hayatınada hep oyle kızlar gırecek

Kendi her halti yemis de senden bekaret istiyorsa ucuz kurtulmussun diyorum. Adam boyleyse ailesi kimbilir nasildir. Git kurban kes adamin senden ayrildigina.

Ya Ben bu zihniyete sahip olan insanları Pek anlayamıyorum . Evlenip boşanmak günah mi yaa ne Var bunda . Kötü kadın muamelesi yapılıyor saçmalıyolar iyice . Bekaret erkeklerde olsaydi Ben bekareti bozulmamış erkek olacağını hiç zannetmiyorum . Kadınlar erkeklerden daha namuslu . Peygamberimiz bile aşık olup dul bi kadın ile evlendi yıllarca da onu hep Minnet ve Sevgi ile yad etti . Bu öküz Efendimizden daha mi üstün summe haşa kaldıramıyormuş . Ne insanlar Var Ya

Kendisi "her haltı yiyen" ama karşısındaki kadının nikah dahilindeki cinselliğini bile kabul edemeyen adamdan zaten hayır gelmez. Kadın-erkek eşit değilmiş. Kadına haramdır, erkeğe helaldir diye bir şey var da biz mi bilmiyoruz? Hatta dinen böyle bir adam bakire bir kadın isteyemez ama hadi fazla girmeyeyim o kısma.

Öte yandan, her ne kadar benim mantığıma aykırı olsa da bu adam meramını size açıkça söylemiş. İnsan herşeyi ilk anda söyleyemeyebilir ama karşı tarafın kabul etmeme hakkı var bu durumda. Konu bekaret değil başka bir şey olsaydı yine yalanı kabul etmeyebilirdi ve bence haklı olurdu. Ama siz boşanmayı bir kusur gibi görüp kendinizi hırpalamayın daha fazla, bırakın ne yaparsa yapsın. Siz kendinizi eksikmiş gibi hissettikçe böyle adamları hayatınıza çekmeye devam edersiniz.

Yalnız şunu söylemeden de Gecemicem . Ne olursa Olsun bi ilişkide sadakat ve güven olmazsa olmaz . Siz Pek sadık olamamışsiniz . O da Pek güven vermemiş . O sizi önceden korkutup güveninizi yıkmış sizde ona sadık kalmayarak onu yıkmışsiniz . Barışsaniz bile bu olay hep ısınıp ısınıp karşınıza gelir . Adamin zihniyetini de hiç tasvip etmiyorum bu Ayrı

Boşanmak radikal bir karar. Bu kararı alıyorsanız arkasında durmalısınız.

Bu tabu yıkılmalı;

Boşanmak suç değildir.

Peygamberimizin ilk eşi dul bir kadındı ve yaşça kendisinden büyüktü.

Bir kadına eşinden boşandığı için din adına bu şekilde davranılıyorsa şayet;

Peygamberimizin dahi rahatsız olmadığı bir hususta ne hakla bir kadını toplumdan dışlamaya çalışıyor insanlar?

Lütfen bir psikoloğa gidin ve en az bir yıl süreyle hayatınıza kimseyi sokmayın. Şu anda makul düşünemiyorsunuz.

Madem başka bir erkek tarafından bu şekilde küçümsenmeyi tolere edecektiniz neden boşandınız ilk eşinizden? Ha ilk eşiniz, ha bu adam ne fark var arada?

Yapmayın;

Siz tabulara rağmen cesur davranarak eşinden boşanmış bir kadınsınız. Dik durun ve seçici olun. Ayrıca bu tip durumlarda eşinizden ayrılmış olduğunuzu söylemeye çekinmeyin, aksini isteyen ona göre hareket etsin.

Böylesi daha mı kolay?

Son düzenleme:
Iyi de boşanmak ayıp bir sey mi ki sakladiniz?

Yalancınin mumu yatsiya kadardir demişler...
Er gec ogrenecekti .
Simdi ceremesini ceken yine siz oldunuz...
Bu da size ders olsun , bir daha durust olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…