Keşke en başında daha herşey yerine oturmadan gerçeği söyleseymişsin. Evet ondan saklaman kötü olmuş. Bence kendini üzmemek için onu takip etmeyi ve aramayı bırakmalısın. Düşünsene o bu durumunu asla kabul etmeyecek ki üstelik sen gayet nermal bişey yaşamışsın ve bitmiş. Ne kadar psikolojini bozmuştur sevdiğin adamın seni sırf bu yüzden bırakması kimbilir.
İkiniz içinde en doğrusu ve mantıklısı. senin iletişimini tamamen koparman bence
Bak hala beklenti içindesin yine bir yanlışın eşiğindesin kaçarak uzaklaşmak yerine beyni kendisini terketmiş insanlar gibi haraket ediyorsun yapma bunu kendine..
Haber alamasın evet onunla alakalı herşeyi yok et evet..Ama onun seni merak edip ardına düşmesi için değil...Kendin için..
Ha diyelim birşeyler geveliyor sana vereceğin güzel cevap şu ona ''Ben de bâkir erkek arıyorum ''
evet dogru hala beklentı ıcındeyımkendım için degılde o benı arasın dıye engellıyorum pekı engellmesem ama hıc bakmamayı denesem
evet basta soylemedım amam gercekten sevdım asla kandıracak kullanacak bısey yapmadımbenım zoruma gıden bir kalemde sılıp atması ve bukadar net konusması
evet gırıyo sordugumdada kafayı yemeemk için yapıyormus nasıl elı varır nasıl konusur anlamıyorum
İliskinin basinda 'bakire olmayan kizla askimdan olsem evlenmem' diyen adamdan kosarak uzaklasmadigin icin bu sonu haketmissin.
Bu nasi bi muhabbettir, neye binaen soylenir, boyle kafalara nasil asik olunur anlamiyorum..
elımde degıl bırbırımızı sıldık ama sureklı duvarına bakıyorum engelleyemıyorum bnden vazgectı demesın dıye sacma ama dusunceye bak sankı bana bakmayınca benı unutcak dıye dusunuyorum
kendısı gecmısınde her haltı yemıs dusundugunuz herseyı ama kızla erkek bır degılmış ama allahın bı hıkmetı kı etme bulma dunyası hayatınada hep oyle kızlar gırecek
ben eşimden ayrıldım yaklasık 1 sene oluyor cok zor dönemden gectım onun ayrılır ayrılmaz bı kac bırlıktelıgını duydum buı benı dahada uzdu neyse iyi kotu kendımı toparlamıştım biriyle tanıstım okadar alıştık kı birbirimize gece gunduz konusuyorduk benı sevdıgını soyluyordu samımıydı ailesıne falanda soyledı ancak ailesi tokatta çiftçilikle ugrasan normal bi aileydı tek sorunumuz benım evlenıp ayrıldıgımı bılmemesıydı soyleyemedım onu kaybetmekten korktum sımdı dıceksınız kı bunda ne var kendısi bana bunu en basta soylemıstı evlenecegı kışı bakıre degılse askından olsede olmazmıs dar cerceveliyım ben yetısme tarzım bu dedı bende bakıreyım dedım ama ben en sonunda soyledım tabıkı bıttı( ama ben cok acı cekıyorum bılıyorum benı sevıyo hala ama ondan haber alamamak cok zor ve benım piskolojım okadar bozuldukı sankı ben noksan mışım gıbı hıssedıyorum insanlık halı herkesın basına gelebılır ben bunu ona anlatamadım kendı kız kardeslerıde var ama bıttı netıcede bılemıyorum bi akıl verın facede sureklı bırbırımıze gonderme olarak kapak fotografı yapıoruz ama nereye kadar sonu yok olmaZ GIT DEDI BANA sırf ondan soguyum dıye arkadaslık sıtelerınde gezıyo gecen dayanamadım aradım sordum ben bole yaptıkca sen benden daha cok nefret edıyosun benden tıksın benden sogu dıyo bu nedemek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?