- 1 Ocak 2025
- 391
- 86
- 13
- 27
Betam 0 canım değilim maalesefİnşallah hamilesinizdir ki belirtileriniz full o yönde
Bizde seni çok seviyoruz çiçeğim bekle bakalım rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallahYa canımsın çok çok teşekkür ederim böyle beni anlayan üzüntümle üzülen insanların olması beni çok etkiledi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın. Bende 0 görmeme lazım içimde ki o umut kaybolmadı sanki. Adet gecikecek mi bakalım. Rabbim senden de güzel müjdeli haberler almayı nasip etsin. Ayy kardeşlerim gibi oldunuz ya eksik olmayın sizi seviyorumm hep dualarımdasınız❤
Allah razı olsun canım öyle yapıcam kesinlikle bakalım hayırlısı çok mutlu oldum desteklerinizle. Rabbim sana da yuvanda huzur versin sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin meleğimBizde seni çok seviyoruz çiçeğim bekle bakalım rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallahherşey gönlünce olsun bidahaki kan için evde pozitif görmeyi bekle istersen canım bi kaç tane aynı marka test al pozitif görürsen de koyulşmayı takip edersin ona göre gidersin kana
Amin canım isteyen herkese inşallah gelişmelerden haberdar et mutlakaAllah razı olsun canım öyle yapıcam kesinlikle bakalım hayırlısı çok mutlu oldum desteklerinizle. Rabbim sana da yuvanda huzur versin sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin meleğim❤
Olur güzelim sende haberdar et mutlakaAmin canım isteyen herkese inşallah gelişmelerden haberdar et mutlaka
Kasiklarimda ozellikle sol tarafinda tatli bir agri var akintim oluyor.birde yorgunluk var birden pilim bitiyor o sekilde umarim hamiletimdir bekleyip gorecegiz.adet olmazsam ayin onunda test yapacagimBenim batta 12 agustos belirtileriniz neler
Tamam canımOlur güzelim sende haberdar et mutlaka❤
Çizgi bariz gözüküyor bence hamilesiniz adetiniz geçiktikten sonra tekrarlayın testi umarım yanılmayız sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar testime bakar mısınız regle 2 gün var daha Eki Görüntüle 3625490
Hamilesiniz hayırlı olsunKızlar testime bakar mısınız regle 2 gün var daha Eki Görüntüle 3625490
Merhaba regl oldunuz mu ben pazartesi kan vereceğim henüz olmadımCanım lütfen test yaparsan haber verir misin bana da. Benim de akşam iç çamaşırıma akıntıyla beraber çok açık kahverengi leke gelmiş bat 5 ağustos. Bir defa da silince çok az peçeteye geldi görünce ağladım hatta yerleşme mi diye. Bugün içiöe doğdu sanki af edersin beyaz giyeyim iç çamaşırımı yerleşme olursa rengini ayırt edeyim diye. Akşam da görünce ağladım tutamadım kendimi. Adete çevirir diye çok korkuyorum
Hayır canım olmadım ama dün kan verdim negatif. Regl olmazsam gecikirse test yaparım. Güzel haberler alırsınız İnşallahMerhaba regl oldunuz mu ben pazartesi kan vereceğim henüz olmadım
Ya çok teşekkür ederim adetimi bekliycem sağolunÇizgi bariz gözüküyor bence hamilesiniz adetiniz geçiktikten sonra tekrarlayın testi umarım yanılmayız sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ay bariz pozitif gibi benim de BAT yarın korkuyorum test yapmaya negatif çıkacak diyeKızlar testime bakar mısınız regle 2 gün var daha Eki Görüntüle 3625490
Çok güzel bir sonuç inşallah kanda da aynı şekilde sonuç alırsınız şimdiden hayırlı olsunKızlar testime bakar mısınız regle 2 gün var daha Eki Görüntüle 3625490
Siz ne zaman test yapacaksınızAy bariz pozitif gibi benim de BAT yarın korkuyorum test yapmaya negatif çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?