Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Bizde seni çok seviyoruz çiçeğim bekle bakalım rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun bidahaki kan için evde pozitif görmeyi bekle istersen canım bi kaç tane aynı marka test al pozitif görürsen de koyulşmayı takip edersin ona göre gidersin kana

Allah razı olsun canım öyle yapıcam kesinlikle bakalım hayırlısı çok mutlu oldum desteklerinizle. Rabbim sana da yuvanda huzur versin sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin meleğim

Allah razı olsun canım öyle yapıcam kesinlikle bakalım hayırlısı çok mutlu oldum desteklerinizle. Rabbim sana da yuvanda huzur versin sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin meleğim
Amin canım isteyen herkese inşallah gelişmelerden haberdar et mutlaka

Benim batta 12 agustos belirtileriniz neler
Kasiklarimda ozellikle sol tarafinda tatli bir agri var akintim oluyor.birde yorgunluk var birden pilim bitiyor o sekilde umarim hamiletimdir bekleyip gorecegiz.adet olmazsam ayin onunda test yapacagim

Kızlar testime bakar mısınız regle 2 gün var daha

Eklentiler

• IMG_2724.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba regl oldunuz mu ben pazartesi kan vereceğim henüz olmadım

Merhabalar benim de bat 11 ağustos. Merakla bekliyorum bakalım Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Şu anlık yapmayı düşünmüyorum regl olmazsam gecikmenin 2. Yada 3. Gününde yaparım herhalde ama ara ara regl olacakmışım gibi de sancı geliyor yumurtlama günü 20 temmuz olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…