- 1 Ocak 2025
- 440
- 93
- 13
- 27
Aşkım hiç bilmiyorum ki testlerini tekrarla bence bir iki gün daha koyulaşıyor mu bak bir iki gün sonra da kan ver rahatlaYok güzelim ya hiç takip yapmıyorum inan akıntı harici belirti de sıfır hayırlısı bakalım
Kız ben nöbetçi eczaneden test alıyordum bula bula frelly diye bişi buldum iki tane aldım kötü mü iyi mi bilmiyorum o testi
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah vardırYarın acile git kan ver canım düşünme hiç kafam rahatlar
Pazartesi gidicem canım doktora orda anlarım artık ne olduğunu inşallah vardır yaaAşkım hiç bilmiyorum ki testlerini tekrarla bence bir iki gün daha koyulaşıyor mu bak bir iki gün sonra da kan ver rahatla
İnşallah güzelim dualarım seninle haber ver mutlaka takipteyimPazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah vardır
Pazartesi gidicem canım doktora orda anlarım artık ne olduğunu inşallah vardır yaa
Hahaha bende pazartesi günü gidiyorum dr a saat kaçta senin randevun?Pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah vardır
Pazartesi gidicem canım doktora orda anlarım artık ne olduğunu inşallah vardır yaa
Tabiki canım ne olursa yazarım inşallah güzel şeyler yazarımİnşallah güzelim dualarım seninle haber ver mutlaka takipteyim
Randevu değil canım özele gidiyorum öğlen giderim muhtemelen sen ne için gidiyorsunHahaha bende pazartesi günü gidiyorum dr a saat kaçta senin randevun?
Benim de seninle aynı tarih canımBenım de bat 16 ağustos
Yumurtlamadan kaç gün sonra nu sonuç çıktıDaha varmış bacımm benim dün beta 19 çıktı biliyorsun dünden 5 gün önce yaptırdığım beta 0.2 ydi o yüzden bekleyelim bakalım
Ben sanırım daha erken olcam ağrılarım başladı.Benim de seninle aynı tarih canım
Hadi ya inşallah olmazsın.6 gün var çok erkenBen sanırım daha erken olcam ağrılarım başladı.
11 yada 12 gün sonra olması lazım canım bat gününde çıktı bu sonuçYumurtlamadan kaç gün sonra nu sonuç çıktı
Anladım hayırlı olsun inşallah11 yada 12 gün sonra olması lazım canım bat gününde çıktı bu sonuç
Bazen bi iki gün geri geliyor benım adetim. Bi de test verdin mi hiç idrarHadi ya inşallah olmazsın.6 gün var çok erken
Silik bir çizgi görüyorum sanki canım daha net foto yok mu?
Var galiba ya yanilmiyorum umarım bat ne zaman senin canım?Sizce koyulaşma varmı♀
Evet yavrumm görünüyor bat günün dünmüydü senin
Bana da öyle geldi canım bat sanırım dündü tam bilmiyorum ama yumurtlama takip etmedimVar galiba ya yanilmiyorum umarım bat ne zaman senin canım?
buraya yükleyince kalite düşüyor yaSilik bir çizgi görüyorum sanki canım daha net foto yok mu?
Evet canım bu markaya güvenemiyorum ya ilk kez kullandım frelly dünki teste güveniyorum onda gördüm ama bugün ne bileyimEvet yavrumm görünüyor bat günün dünmüydü senin
Benimde bat gününden 1 gün önce falan böyle çıkmıştı canımm bence yarın sabah hemen bi kan var bana kalırsa var gibiEvet canım bu markaya güvenemiyorum ya ilk kez kullandım frelly dünki teste güveniyorum onda gördüm ama bugün ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?