Evet erken olmuş bence ondan ben iki gün sonra yani pazartesi günü yapmayı düşünüyorum yine erken ama yapacağımRegl me 8 gün var pik gğün 17-18 degerlendirdim bu ay 9-12-13-16-18-22-23 hepsini degerlendirdik
Ben ne zaman yapsam acaba chatgpt bacıma sordum o da diyor 30 Temmuz sa yapEvet erken olmuş bence ondan ben iki gün sonra yani pazartesi günü yapmayı düşünüyorum yine erken ama yapacağım
Ayy o bana en erken 26 su dedi ama 28 i yapmam daha mantıklı dedi bir de en güvenilir 1 i yada 2 si dediBen ne zaman yapsam acaba chatgpt bacıma sordum o da diyor 30 Temmuz sa yap
Bi bildiği var heralde yazmış tek tek çıkmayabilir en iyisi 10dpo bekle vs diye onu dinleyelim artık napalımAyy o bana en erken 26 su dedi ama 28 i yapmam daha mantıklı dedi bir de en güvenilir 1 i yada 2 si dedi
Regl ne kaç gün var canım seninAyy o bana en erken 26 su dedi ama 28 i yapmam daha mantıklı dedi bir de en güvenilir 1 i yada 2 si dedi
Randevu bulursam gidicem bakalım doktoraAntibiyotiğe başlaman gerek bebek için en tehlikeli şey enfeksiyon doktora gitmelisin
Bence ikisi bir takvime göre üçü diğerine göre dördü bilemiyorum tamRegl ne kaç gün var canım senin
Yaa doğrudur Maşallah Allah ım bağışlasınYok ben çok oldu doğum yapalı. 1,5 yaşında şuan ama hep bu topiklerde geziyorum belki de ondan ismim tanıdık geldi.
Yumurtlamadan sonra progesteron yükseliyor ya o yüzden bel ağrısı göğüs hassasiyeti yapıyor işte bu da gebelikle adet belirtilerini aynı yapıyor.
HmmYaa doğrudur Maşallah Allah ım bağışlasıngöğüs hassasiyetim yok diyebiliriz bir kaç kez uçlarda dokununca acı sızı oldu ama bugün yok. Ama bugün karnım ve belim çok ağrıyor halim yok hiç sadece uzanmak istiyorum ve af edersin gazmanya gibiyim çok fazla gazım var
Göğüs hassasiyetim giderek artıyor ama bu kişiden kişiye değişebilir galiba sizin acaba sırt ağrınız oldu mu benim oturduğum yerden sırtım ya da belim ağrıyorHmmbende gaz belirtisi olmadı sanırım hatırlamıyorum.
Göğüs hassasiyeti adet günüme kadar hiç geçmeyince şüphelenmiştim ben. Zaten bi daha 9 ay acıdı hiç geçmedi.
Sende neden bitti acaba
Yani aslında pek vardı diyemiyorum da önceki aylarda aşırı vardı sütyenim değince bile çok acıyordu şişme falan oluyordu bu ay yok belki de birkaç defa kendimi kandırdım sıkınca acıyor ya sanki diye. Sadece geçmeyen bel sırt ve kasık ağrım var asla halim yok sadece uzanmak uyumak istiyorum. Bu da sıcaklarla alakalı da olabilir bilmiyorumHmmbende gaz belirtisi olmadı sanırım hatırlamıyorum.
Göğüs hassasiyeti adet günüme kadar hiç geçmeyince şüphelenmiştim ben. Zaten bi daha 9 ay acıdı hiç geçmedi.
Sende neden bitti acaba
Ayy bende öyleyim ya oturuyorum aynı ayaktayım aynı uzanıyorum aynı sırtım belim ve kasıklarım çok ağrıyorGöğüs hassasiyetim giderek artıyor ama bu kişiden kişiye değişebilir galiba sizin acaba sırt ağrınız oldu mu benim oturduğum yerden sırtım ya da belim ağrıyor
Bacaklarınızda da var mı ağrıAyy bende öyleyim ya oturuyorum aynı ayaktayım aynı uzanıyorum aynı sırtım belim ve kasıklarım çok ağrıyor
Bacaklarınızda var mı peki çok hafif bir ağrı yol yürümüşsünüz gibi tatlı bir ağrıAyy bende öyleyim ya oturuyorum aynı ayaktayım aynı uzanıyorum aynı sırtım belim ve kasıklarım çok ağrıyor
Bende bel ağrısı çok olmuştu adete 3 gün kala başladı zaten o gece öğrenmiştimGöğüs hassasiyetim giderek artıyor ama bu kişiden kişiye değişebilir galiba sizin acaba sırt ağrınız oldu mu benim oturduğum yerden sırtım ya da belim ağrıyor
Evet var şuanda da mesela sözde uykudan uyandım ama yorulmuşum gibi bacaklarım ağrıyor. Ama ben yine de pek hamilelik olduğunu düşünemiyorum ya. Burda okuduğum kadarıyla herkes kasığıma ağrı giriyor geri geçiyor falan yazmıştı. Benimki geçmiyor. Enfeksiyon mu kaptım yine nedir anlamadım kiBacaklarınızda var mı peki çok hafif bir ağrı yol yürümüşsünüz gibi tatlı bir ağrı
Canım kasık ağrısı ve akıntıdan anlıyorum genelde. Bazı arkadaşlar da ovulasyon testiyle takip ediyor.Hayırlı geceler kızlar yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz
Az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırızEvet var şuanda da mesela sözde uykudan uyandım ama yorulmuşum gibi bacaklarım ağrıyor. Ama ben yine de pek hamilelik olduğunu düşünemiyorum ya. Burda okuduğum kadarıyla herkes kasığıma ağrı giriyor geri geçiyor falan yazmıştı. Benimki geçmiyor. Enfeksiyon mu kaptım yine nedir anlamadım ki
Belki de insan vücudunu çok dinleyince böyle şeyler çıkıyor hayırlısı canımBende bel ağrısı çok olmuştu adete 3 gün kala başladı zaten o gece öğrenmiştim
Bel vardı ama sırt yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?