Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Yaa doğrudur Maşallah Allah ım bağışlasın göğüs hassasiyetim yok diyebiliriz bir kaç kez uçlarda dokununca acı sızı oldu ama bugün yok. Ama bugün karnım ve belim çok ağrıyor halim yok hiç sadece uzanmak istiyorum ve af edersin gazmanya gibiyim çok fazla gazım var

Hmm bende gaz belirtisi olmadı sanırım hatırlamıyorum.
Göğüs hassasiyeti adet günüme kadar hiç geçmeyince şüphelenmiştim ben. Zaten bi daha 9 ay acıdı hiç geçmedi.
Sende neden bitti acaba

Göğüs hassasiyeti adet günüme kadar hiç geçmeyince şüphelenmiştim ben. Zaten bi daha 9 ay acıdı hiç geçmedi.
Sende neden bitti acaba
Göğüs hassasiyetim giderek artıyor ama bu kişiden kişiye değişebilir galiba sizin acaba sırt ağrınız oldu mu benim oturduğum yerden sırtım ya da belim ağrıyor

Sende neden bitti acaba
Yani aslında pek vardı diyemiyorum da önceki aylarda aşırı vardı sütyenim değince bile çok acıyordu şişme falan oluyordu bu ay yok belki de birkaç defa kendimi kandırdım sıkınca acıyor ya sanki diye. Sadece geçmeyen bel sırt ve kasık ağrım var asla halim yok sadece uzanmak uyumak istiyorum. Bu da sıcaklarla alakalı da olabilir bilmiyorum

Göğüs hassasiyetim giderek artıyor ama bu kişiden kişiye değişebilir galiba sizin acaba sırt ağrınız oldu mu benim oturduğum yerden sırtım ya da belim ağrıyor
Ayy bende öyleyim ya oturuyorum aynı ayaktayım aynı uzanıyorum aynı sırtım belim ve kasıklarım çok ağrıyor

Bende bel ağrısı çok olmuştu adete 3 gün kala başladı zaten o gece öğrenmiştim
Bel vardı ama sırt yoktu

Bacaklarınızda var mı peki çok hafif bir ağrı yol yürümüşsünüz gibi tatlı bir ağrı
Evet var şuanda da mesela sözde uykudan uyandım ama yorulmuşum gibi bacaklarım ağrıyor. Ama ben yine de pek hamilelik olduğunu düşünemiyorum ya. Burda okuduğum kadarıyla herkes kasığıma ağrı giriyor geri geçiyor falan yazmıştı. Benimki geçmiyor. Enfeksiyon mu kaptım yine nedir anlamadım ki

Az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…