- 26 Temmuz 2025
- 84
- 7
- 1
- 32
Teşekkür ederim cevabınız içinCanım kasık ağrısı ve akıntıdan anlıyorum genelde. Bazı arkadaşlar da ovulasyon testiyle takip ediyor.
Kızlar benimde ağustos 5 bat günüm dayanamadım bugün test yaptım aslında iki iç gündür belli belirsizdi bir kaç saat önce beyaz çizgi çıktı anında idrarı çok damlatmısım sanırım simdi tekrar denedim ikinci çizgim basbayağı gözüküyor ilk gebeliğimi de adetten 6 gün önce kaset testte belirgin öizgiyle öğrendim betam 380 di sizce gebelik olabilir mi markası prodoctor umarım görürsünüz kalite düsüyor ama yinede görünüyor sankiTeşekkür ederim cevabınız için
Adet tarihiniz 5 Ağustos mu sizinde benimde öyle şuan yaşadığınız belirtiler var mı pekiKızlar benimde ağustos 5 bat günüm dayanamadım bugün test yaptım aslında iki iç gündür belli belirsizdi bir kaç saat önce beyaz çizgi çıktı anında idrarı çok damlatmısım sanırım simdi tekrar denedim ikinci çizgim basbayağı gözüküyor ilk gebeliğimi de adetten 6 gün önce kaset testte belirgin öizgiyle öğrendim betam 380 di sizce gebelik olabilir mi markası prodoctor umarım görürsünüz kalite düsüyor ama yinede görünüyor sanki
Ay evet var sabahları mide bulantım göğsüm yanları acıyor ama çok değil ve inanılmaz kasık ağrım var bi kaç gündür uyku hali iştahsızlık geceleri sadece acıkma yediğimde çok yiyorum durduramıyorum kendimi bir sürü belirtim var aslında kendimi dinledim psikolojik mi dedim ama gebelik aklımda olmadığı anlar bile yaşıyorum umarım gerçek belirtilerdirAdet tarihiniz 5 Ağustos mu sizinde benimde öyle şuan yaşadığınız belirtiler var mı peki
Böyle daha netAy evet var sabahları mide bulantım göğsüm yanları acıyor ama çok değil ve inanılmaz kasık ağrım var bi kaç gündür uyku hali iştahsızlık geceleri sadece acıkma yediğimde çok yiyorum durduramıyorum kendimi bir sürü belirtim var aslında kendimi dinledim psikolojik mi dedim ama gebelik aklımda olmadığı anlar bile yaşıyorum umarım gerçek belirtilerdir
Bulantı bende de şöyle oluyor mesela bi anda bi böyle miğdem kalkıyor gibi oluyor ama hemen geçiyor. Miğde bulantısı genelde adet geciktikten sonra olur diye biliyorum ama diğer saydıkların bende de var inşallah gebeliktir yoksa psikolojimiz bitmiş demektirAy evet var sabahları mide bulantım göğsüm yanları acıyor ama çok değil ve inanılmaz kasık ağrım var bi kaç gündür uyku hali iştahsızlık geceleri sadece acıkma yediğimde çok yiyorum durduramıyorum kendimi bir sürü belirtim var aslında kendimi dinledim psikolojik mi dedim ama gebelik aklımda olmadığı anlar bile yaşıyorum umarım gerçek belirtilerdir
Benimde uygulamaya göre 5 Ağustos adete 9 gün kaldı diyor uygulama ama zaten şuan test için erken değil mi kiSelam kızlar, nasıl geçiyor bekleme sürecibelirtiler varmı ? Benim bat 5 ağustos ama bu ay test yapmıcam adet gelmezse 7 ağustosa kadar beklicem umarım bu grup bu ay komple o haberi alırız
Adetime 12 gün kala başladı aslında mide bulantısı dediğim yoğun değil hafif bulantılar kusacak derecede değil tabiki eğer gebelik varsa âdetten sonra yoğunlaşır belirtiler ama ufak tefek de olsa normalde böyle olmazdım sağ kasığım özellikle batıyor kan vermemek içşn zor duruyorum ahahaha haziranda kimyasalım oldu maalesef korkuyorumBulantı bende de şöyle oluyor mesela bi anda bi böyle miğdem kalkıyor gibi oluyor ama hemen geçiyor. Miğde bulantısı genelde adet geciktikten sonra olur diye biliyorum ama diğer saydıkların bende de var inşallah gebeliktir yoksa psikolojimiz bitmiş demektirbu belirtiler özellikle göğüs ve kasık batması ne zaman başladı yani adetinden kaç gün sonra hatırlıyor musun
Benimde bir kaybim var ama düşükten sonra daha halen regl olmadım bende beklemedeyimBat 12 ağustos. Son 1 yıldır istiyoruz. Bir dusugum var. Bakalım ağustos ayında güzel bir sonuca ulaşabilecek miyiz?
Benimde adetim 15 temmuzda bitti ben 24 temmuz sabahı yataktan inanılmaz bir göğüs hassasiyeti ile uyandım dokunamıyordum hala öyle. Kaşıklarıma bıçak saplanıp çıkıyor sanki böyle kasıklarımda bişeyler hareket ediyor cız cız acısını ağrısını hissettim hep bir anda saplanan ağrılarım olmuştu ikiye kıvrılıyordum resmen miğde bulantım da aynı senin tarif ettiğin gibi ayağa kalkınca gözüm kararıp başım döndü acıkma ve sık idrar da bunu takip etti hatta rüyalarımda sürekli hamile olduğumun haberlerini aldım falanAdetime 12 gün kala başladı aslında mide bulantısı dediğim yoğun değil hafif bulantılar kusacak derecede değil tabiki eğer gebelik varsa âdetten sonra yoğunlaşır belirtiler ama ufak tefek de olsa normalde böyle olmazdım sağ kasığım özellikle batıyor kan vermemek içşn zor duruyorum ahahaha haziranda kimyasalım oldu maalesef korkuyorum
Hatta 2 gün üst üste pul biberden tiksindim yerken anlamadım neden öyle oldu çok erken geliyor bazı şeyler ama anlamda veremiyorum. Dün mesela akşamüstü bi dondurma isteği içimde alla alla diyorum sanki aşeriyorum tövbe estağfirullah bu ne diyorum bir arkadaşım durumumdan haberdar oda gebeliği çok yeniyken aşermiş valla kuzum olabilir mi olabilir dedi yok dedim olamaz ya daha adetim gelmedi geçmedi dahi ne aşermesi ama tarihe not düştük eğer adet olmazda gebe çıkarsam o gün aşermiş sayacağız beniBenimde adetim 15 temmuzda bitti ben 24 temmuz sabahı yataktan inanılmaz bir göğüs hassasiyeti ile uyandım dokunamıyordum hala öyle. Kaşıklarıma bıçak saplanıp çıkıyor sanki böyle kasıklarımda bişeyler hareket ediyor cız cız acısını ağrısını hissettim hep bir anda saplanan ağrılarım olmuştu ikiye kıvrılıyordum resmen miğde bulantım da aynı senin tarif ettiğin gibi ayağa kalkınca gözüm kararıp başım döndü acıkma ve sık idrar da bunu takip etti hatta rüyalarımda sürekli hamile olduğumun haberlerini aldım falanama biliyor musun ben bu kadar yaşadığım şeyi yumurtladım sanırım yaa diye yorumlamıştımmm
Zaten şuan gebelik varsada çıkmaz canım ama ben bu ay kendime söz verdim adet gecikmeden test yapmıcam diye çünkü çok üzülüyorum hayal kırıklığı oluyor. Belirtilerim şöyle var iki kasığımdada ağrı var hafif bacak ağrısı var birde gaz sıkışması var baya ama psikolojikte olabilir. Ben bu ay belirtide kovalamıcam çünkü geçen ay neredeyse bütün belirtileri yaşadım silik çizgide gördüm ama beta negatifti o yüzden artık strese girmek istemiyorumBenimde uygulamaya göre 5 Ağustos adete 9 gün kaldı diyor uygulama ama zaten şuan test için erken değil mi kibelirtleriniz var mı sizinde
Amin İnşallah yaa Senin bat kaçıydıAz kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız
Çok haklısın ben bu durumu 8 sene yaşadım. 8 sene çocuğum olmadı benim. 4 sene de aşılama ve tüp bebek serüvenim geçti şuan 3 yaşında ikizlerim var. Doktor pcos olduğu için normal yolla gebe ihtimali yoktan az dediler planlı bi gebelik aşamam da hiç olmadı doğumdan sonra ama korunmadım fa verirse Rabbim bir kere de acısız tedavisiz versin dedim o yüzden korunmadık 3 senedir de bu ayki yaşadığım gibi bişey yaşamadım anlam veremediğim içinde buraya üye olup sizlere sormak istedim bakalım hayırlısı artıkZaten şuan gebelik varsada çıkmaz canım ama ben bu ay kendime söz verdim adet gecikmeden test yapmıcam diye çünkü çok üzülüyorum hayal kırıklığı oluyor. Belirtilerim şöyle var iki kasığımdada ağrı var hafif bacak ağrısı var birde gaz sıkışması var baya ama psikolojikte olabilir. Ben bu ay belirtide kovalamıcam çünkü geçen ay neredeyse bütün belirtileri yaşadım silik çizgide gördüm ama beta negatifti o yüzden artık strese girmek istemiyorum
Benimde 9 gün var ben son bir kaç aydır test yapmıyorum adet olmamayı bekliyorum hep. Yani ikinci çizgi var gibi görünüyor Rabbim hepimize nasip etsin İnşallah testi hergün tekrarla koyulaşma oluyor mu takip etKızlar benimde ağustos 5 bat günüm dayanamadım bugün test yaptım aslında iki iç gündür belli belirsizdi bir kaç saat önce beyaz çizgi çıktı anında idrarı çok damlatmısım sanırım simdi tekrar denedim ikinci çizgim basbayağı gözüküyor ilk gebeliğimi de adetten 6 gün önce kaset testte belirgin öizgiyle öğrendim betam 380 di sizce gebelik olabilir mi markası prodoctor umarım görürsünüz kalite düsüyor ama yinede görünüyor sanki
Siz belirti yaşıyor musunuz peki hemen hemen hepimizin bat tarihleri aynıBenimde 9 gün var ben son bir kaç aydır test yapmıyorum adet olmamayı bekliyorum hep. Yani ikinci çizgi var gibi görünüyor Rabbim hepimize nasip etsin İnşallah testi hergün tekrarla koyulaşma oluyor mu takip et
Bende ilk defa dün ekşi bir şey aşerdim elmalı soda limonlu soda ne bulursam içtim bilmiyorum yaa bekleyeceğimmHatta 2 gün üst üste pul biberden tiksindim yerken anlamadım neden öyle oldu çok erken geliyor bazı şeyler ama anlamda veremiyorum. Dün mesela akşamüstü bi dondurma isteği içimde alla alla diyorum sanki aşeriyorum tövbe estağfirullah bu ne diyorum bir arkadaşım durumumdan haberdar oda gebeliği çok yeniyken aşermiş valla kuzum olabilir mi olabilir dedi yok dedim olamaz ya daha adetim gelmedi geçmedi dahi ne aşermesi ama tarihe not düştük eğer adet olmazda gebe çıkarsam o gün aşermiş sayacağız beni
Çok zor çok yıpratıcı gerçekten en iyisini yapmışsın tekrar o sancılı sürece girmek gerçekten yorar insanı Rabbim 2 evladına sağlık versin inşaAllah doğal yoldan da gelir 1 taneÇok haklısın ben bu durumu 8 sene yaşadım. 8 sene çocuğum olmadı benim. 4 sene de aşılama ve tüp bebek serüvenim geçti şuan 3 yaşında ikizlerim var. Doktor pcos olduğu için normal yolla gebe ihtimali yoktan az dediler planlı bi gebelik aşamam da hiç olmadı doğumdan sonra ama korunmadım fa verirse Rabbim bir kere de acısız tedavisiz versin dedim o yüzden korunmadık 3 senedir de bu ayki yaşadığım gibi bişey yaşamadım anlam veremediğim içinde buraya üye olup sizlere sormak istedim bakalım hayırlısı artık
Bende ilk defa dün ekşi bir şey aşerdim elmalı soda limonlu soda ne bulursam içtim bilmiyorum yaa bekleyeceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?