Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Evet çok yıpratıcı hele heyecanla beklenen testlerin negatif gelmesi sürekli belirti arama derken bi baktım 5 sene geçmiş sonra da artık doktor telaşı başladı oda zor bir süreç tüp bebek serüveni gerçekten de yıpratıcı şükür Rabbim nasip etti inşallah birde kendiliğinden olanı tattırır yüce mevlam hayırlısı olursa olur olmazsa bişey diyemiyorum Rabbim ikizlerime sağlıklı ömürler versin isteyen herkese de nasip etsin ben hiç planlı hareket etmedim takip falan da etmedim bu adetimin bitiminden sonraki 9. Gün şu yaşadığım şeyler bana bi noluyor ya daha önce hiç böyle olmamıştım dedirtti haşa daha da cevap bulabilmiş değilim çünkü bat 5 Ağustos görelim bakalım mevlam neyler ne eyler güzel eyler

Siz belirti yaşıyor musunuz peki hemen hemen hepimizin bat tarihleri aynı
Yumurtlamadan beri geçmeyen bel sırt ve kasık ağrım var özellikle sağ kasığımda bacağıma kadar vuruyor. Akıntım da var bazen şeffaf bazen beyaz hafif sarımtrak onu ayırt edemiyorum. Onun dışında inanılmaz halsiz hissediyorum ama o sıcaklardan olabilir. Belirti midir bunlar değil midir inanın bilmiyorum

İşte bu değerler oranlar günler birbirine o kdar yakın ki tam adet zamanı yaşanan ağrılar bitti derken peşine yumurtlama ağrıları geliyor tam onlar gitti gitmedi derken adet geliyor o arada bişeyleri anlamak çok zor. Ama herkeste bi stabil düşünce adet geçmeden belirti yaşanmaz işte döölenme şu kadar gün sürüyor yerleşme bu kadar gün sürüyor bu süreçte belirti vermez düşüncesi olduğu için adet geçmedi diyerek vücudumuz da yaşadığımız şeylere de bir anlam veremiyoruz kimisi kanda belli olur adet geçmesine gerek yok diyo kimisi belli bir günden önce asla kabda bile çıkmaz diyo sanırım en güzeli ulstasın muayenesi ben Salı gününe randevu almıştım ama ikizlerim dün gece hastalandı sanırım gidemeyeceğim randevuyu başka bir tarihe alıcam böyle böyle adet günüm gelecek zaten ben gidene kadar

Merhaba kızlarr, hepimizin süreci kolaylaşsın inşallah daha fazla beklemeyelim benim temmuz da olumsuz oldu maalesef şu an adet dönemimdeyim. Sekizinci ayımızı da olumsuz sonuçlandırdık. Sanıyorum ağustosta son kez doğal yollardan deneyeceğim 23-24 ağustos beklenen adet tarihim. Eğer yine olumsuz sonuç alırsam adetimin ilk günü doktoruma gitmeyi düşünüyorum aşılama için. Bizim değerlerimiz normal sadece eşimde morfoloji düşüklüğü var. O yüzden belki de tutunma problemi yaşıyoruz, bilemiyorum. En son mayısta gittiğimde doktorum eşimin üç ay takviyelerini kullanmasını, bu süreçte gebelik gerçekleşmezse tekrar gitmemi ve yeni bir rota oluşturmamız gerektiğini söylemişti. Bir sonraki adet döngüme eşimin de ilaçları bitmiş oluyor. Zaten aylardır bir sürü takviye denedik o da ben de. Üç aylık döngünün de son ayındayız. Ağustosta gebelik bekleyenler başlığını görünce buraya da yazmak istedim. İnşallah farklı yöntemlere gerek kalmadan hepimiz güzel haberler alırız

O kadar haklısınız ki çok iyi anlatmışsınız gerçekten. Ne düşüneceğimizi şaşırır olduk. Bir yıldır deniyorum ben ilk aydan beri istiyoruz eşimle bu zamana kadar her ay üçer beşer testler sürekli kan vermeler herşeyi belirti sayıp adeti negatifi görünce hayal kırıklıkları ağlamalar psikolojik mide bulantıları baş dönmeleri kasık mide ağrıları sık idrar akıntı herşeyi o kadar çok yaşayıp sonra hüsran olunca ne gebelik belirtisi sayıyorum olanları ne umutlanıyorum ne test yapıyorum. Rabbimden umut kesilmez tabi ki ama yoruluyorum artık. İkizlerinizi çok öpün yerime çok geçmiş olsun

İnşallah ağustos ayında hepimiz bebeişlerimizin haberini alırız. Mutlaka haber verin bize de. Sizin için de dua edicem. Bende bu ayda olmazsa rahim filmi çektircem eşimde görünecek ama İnşallah bunlara gerek kalmadan bebeişlerimiz gelir

Ben 10 gün önce hsg çekildim canım hep şey diyorlar ya hsg filminden sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diye bakalım bu ay birazda olsa umudum var

Benim de bat 6 Ağustos bende değerlendirdim yumurtlama günlerini sadece göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ama adet öncesi de olur ağrı
1 kürtajım var bakalım hayırlısı

Ben 10 gün önce hsg çekildim canım hep şey diyorlar ya hsg filminden sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diye bakalım bu ay birazda olsa umudum var
Evet bende onu duymuştum o yüzden de aslında bu ayda olmazsa hsg çektirmek istiyorum. İnşallah sende güzel haber alırsın canım

İnşallah, siz de benim dualarımdasınız. Allah yardımcımız olsun Biz bütün testleri yaptırdık. Bir uzman buldum yarın onun da bir görüşünü almak için gidicem bakalım nasıl yönlendirecek

Kızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Benimde bat 6 agustos 23 yumurtlama 24 unde çatlamayı gorduk inşallah alırız güzel haberleri

Kızlar benim kasıklarımda çok fena batmalar var sizde de var mı sanki böyle nefesimi kesiyor

Kızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Çatlatma iğnemi 15 temmuzda vurundum 9. Günümde kan verdim 1.58 2 gündür idrarda yaptıgım avox marka test pozitif gösteriyor yarın sağlım ocagında tekrar kan vereceğim sol kasık agrım ve uyku halim var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…