Kızlar akıl verin

Yeri göğü kendinize zindan etmeyin. Kocanıza zindan edin. Süslenin, bakımlı olun. Sürekli mutlu gezin. Gözünüzden tamamen düşmüş gibi davranın. O tutuşur zaten, başka kadınlara ayıracağı ilgiyi size yöneltir. Aldatılan kadınlar üzüldükçe erkekler bir şey oldum sanıyor. Sen de sakin sakin dur, sürekli mutlu ol, kendine bak. İşkillenir bütün ilgisi sana kayar.
O kadar da kıskanç ki eşim ondan habersiz dışarı çıkmadım.,dört duvar arasında kaldım.,5 yılın içindeyiz

Bundan 15 gün önce eşimin neredeyse 6 aya yakın süren bir arkadaşlığı olmuş bir kadınla. Cinsellik yok ama şöyle bi durum var .bu süre zarfında sürekli günde 5-6 kez tekeldin göre görüşmesi whatsapp yazışması yani bildiğimiz flört yaşamışlar. Yeminler etti . Bitti dedi ama içimdeki ses inanmadı. Telefon şifresi ni bundan 15 gün önce öğrendim ondan öncesinde bilmiyordum. Neyse dün gece o kadının numarasını engellemiştim eşim olacak adam da biliyordu . Dün tekrar ekledim whatsapp da eşimi numarasını silmemiş. Bende dedim eşime oda ne bileyim dedi . Bu gece tekrar ekledim baktım kadın silmiş numarayı. Eşim birde görüşmüyorum diye etmediği yemin kalmadı bu tesadüf olabilr mi bi akıl verin ne olur
Tesadüf olamaz kadın sizin herşeyi bildiğinizden haberdar çok irdelemek istemiyorum ama 6 ay görüşüp cinsellik olmaması size inandırıcı geldimi

yatıp yatmama sorun olmamalı sizin ekleyip aa numaranı silmemiş dediğinizden bir gün sonra silinmiş görünüyor.... Allah ıslah etsin eşi varken başkalarına yan gözle bakıp flörtleşenleri.

6 ay boyunca hiç birşey yaşamadıklarına inandınız mı gercekten ? Bence hala görüşüyorlar ve sizi ayakta uyutmaya çalışıyorlar. Adam 6 ay nasıl becermiş çaktırmadan bu işleri yapmayı .

Rabbim kimseye yaşatmasın. Şimdi gelmiş yanıma yeminler ediyor. Bende o zaman sabah arıyorsun kadını ve küfür edip yuvamı yıktın diyeceksin diyorum. Ben o günden beri görüşmüyorum beni muhatap etme diyor
Kadınlar bişey isteyince muhatap olmazlar siz varken neden muhatap olup hayatına almış....

Bu kadın işte gitmediler. Ona eminim. Sonra ben şifresini buldum eşimin. Allahım her gün günde 5 kez konuşma whatsapp yazışmaları
Nasıl kabullenip duracaksınız, siz evdeyken bile kadınla konuşuyordu eşiniz.

Sizi eve hapsetmiş, kendisi istediğini yapıyor. Şu adamların kıskançlık adı altındaki zulümlerine boyun eğmeseniz keşke.

O kadar da kıskanç ki eşim ondan habersiz dışarı çıkmadım.,dört duvar arasında kaldım.,5 yılın içindeyiz

Kişi kendinden bilir işi çünkü. Öyle kısıtlayan, kıskanç adamlar herkesi kendi gibi sanıyor. Siz de umursamayın kıskançlığını. Kendinizi ne hapsediyorsunuz dört duvara. Valla siz mutlu olun, sürekli gülün, sonra kocanızı izleyin. Haketmiş o. Çok sinirlendim şu an kusura bakmayın ama o sizi kaybetmem diye düşünüyor bundan uzaklaşsa başkasına gider karım da bırakmaz diye düşünür. Kıskandığı zaman da dersiniz bana söyleyeceğine kendin uygulasaydın diye. Kendinize güvenin azıcık, kadını da illa aramak istiyorsanız siz arayın, sen küçük bir sineksin evliliğimde mutluluğumuzu bozmaya yetmez senin gücün gibi şeyler diyin. Kudurur zaten kadın da itiraf edecekse o da itiraf eder.

Ben eşimin şifresini buldum ve t
6 ay boyunca hiç birşey yaşamadıklarına inandınız mı gercekten ? Bence hala görüşüyorlar ve sizi ayakta uyutmaya çalışıyorlar. Adam 6 ay nasıl becermiş çaktırmadan bu işleri yapmayı .
buluşmuşlar yemeğe gitmişler . İşe gidiyorum diye çıkıyor kendi işi çünkü istediği saatte istediği zaman görüşüyor

Lütfen boşanın şu adamdan ya. Elbet bir şekilde ayaklarınızın üzerinde duracağınıza inanıyorum. Kendinizi ezdirmeyin. Sizi aldatması için illa ki yatıp kalkması gerekmiyor duygusal olarak aldatması Cinsel olarak aldatması ile hiç bir farkı yok benim için

Kişi kendinden bilir işi çünkü. Öyle kısıtlayan, kıskanç adamlar herkesi kendi gibi sanıyor. Siz de umursamayın kıskançlığını. Kendinizi ne hapsediyorsunuz dört duvara. Valla siz mutlu olun, sürekli gülün, sonra kocanızı izleyin. Haketmiş o. Çok sinirlendim şu an kusura bakmayın ama o sizi kaybetmem diye düşünüyor bundan uzaklaşsa başkasına gider karım da bırakmaz diye düşünür. Kıskandığı zaman da dersiniz bana söyleyeceğine kendin uygulasaydın diye. Kendinize güvenin azıcık, kadını da illa aramak istiyorsanız siz arayın, sen küçük bir sineksin evliliğimde mutluluğumuzu bozmaya yetmez senin gücün gibi şeyler diyin. Kudurur zaten kadın da itiraf edecekse o da itiraf eder.
Aradım kadını. Kadın inkar etti sonra da bana siz şizofrenisiniz sizin tedavi olmanız lazım dedi.

Aradım kadını. Kadın inkar etti sonra da bana siz şizofrenisiniz sizin tedavi olmanız lazım dedi.

Ay bi de böyle yüzsüz olmuyorlar mı! Sizin kocanız iyi bir dersi haketmiş. Haddini bildirin lütfen ama kendinizi üzerek değil. Erkekler gram anlamıyorlar kendimizi parçalandığımızda ama mutluysak o zaman değişiyorlar.

Lütfen boşanın şu adamdan ya. Elbet bir şekilde ayaklarınızın üzerinde duracağınıza inanıyorum. Kendinizi ezdirmeyin. Sizi aldatması için illa ki yatıp kalkması gerekmiyor duygusal olarak aldatması Cinsel olarak aldatması ile hiç bir farkı yok benim için
İnan’ın benim içinde asla yatmaması bi artı değil ki. Boşanacağım . Onun için nelere evet dedim. Çocuğumuz olmuyor eşimden dolayı tek çare ameliyat Onu da istemedi. O üzülmesin diye tamam dedim ve arkadaşlarına hamile olduğumu ve bebeğin ölü doğduğunu söyledi ona bile tamam dedim.arkadaşarın ararsa rol yaparım dedim

Ay bi de böyle yüzsüz olmuyorlar mı! Sizin kocanız iyi bir dersi haketmiş. Haddini bildirin lütfen ama kendinizi üzerek değil. Erkekler gram anlamıyorlar kendimizi parçalandığımızda ama mutluysak o zaman değişiyorlar.
O kadar kötüyüm ki rabbim kimseye yaşatmasın. Ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi. Eridim resmen.

Back
X