demek bu aci tecrubeyi sende yasadin yalniz degilmisim demekki.. boyle seyleri duymak umut oluyor cunku hicbisey suan gecmicek gibi geliyor,bidaha bu kdr sevemicem gibi....zaman hemen gecsede gecmise hicbisey hissetmeden bakabilsem keske....Allah mutlulugunu bozmasin canim..hakettigini almissin..darisi basima :)
eger arada eski kiz arkadasiyla konusmasi olmasaydi mucadele edebilrdim..ama seçimini yaptiÇoğu zaman buna benzer hikayeler duydum hep askere gidip gelen adamlar genelde böyle bi psikolojik dönemden geçiyorlar bence hakkımda hayırlısı de ama ben seviyosan mücadele etmeni isterdim açıkçası
ayy canim kotu ya ama neyseki Allahim sana hakettigin mutluluğu vermis ...bir omur boyu sürsün insallah...Asker yolu beklemese de, aşk acısı çekip, unutmayan var mı ? Benim durumum daha beterdi, istemeye gelicez, ailene haber ver dedi, 1 hafta sonra haberi geldi teyzesinin kızıyla nişanlanmış. Benim ne kadar mahcup olduğumu, ne hüsran yaşadığımı var sen düşün. Şu an ama bu satırları tebessüm ederek yazıyorum, iyi ki böyle bir kazık atmış ben eşimle evlenmişim. Aslında bana çok güzel bir hayat bırakmış. O zaman nefretle andığımı bugün minnetle anıyorum. Çok daha güzel mutlulukları Rabbim sana nasip etsin İnşallah.
Öyle düşünme. Bu onun sorunu senin değil.. Haketmemiş ama böyle olacağını bilemezdin kien cokta o zoruma gidiyo sevgi...kullanilmis gibi hissediyorum kendimi..o orda uzgun diye uykusuz ise gittigim gunleri biliyorum..sesini duyamadim diye caresizse karakolu korkuyla aradigim zamanlar...her sabah kalkip son dakika haberlerine bakmak..bu muydu karsiligi ya inanamiyorum bazen bunlari yasadigima.
düşününce nefesim kesiliyor sanki bn ondan tek bi kelime beklerken o eski kiz arkadasiyla sohbet ediyomus.Gecmis olsun cok, insan sevdigini baskasiyla dusunce, yasadigi kotu hissin tarifi yok.
Insallah birdaha yasamazsin bu duyguyu.
kndi eliyle acti resmen Allah buyuk iste...telefondan whatsapini acti bisi gostericekti ver bn bakim dedim..cekti elimden telefonu,şüphelendim ustune gittim aldim baktim eski kiz arkadasiyla konusmus bi guzldr numarasini falan kaydetmis.Nasıl yakaladınız mesajlastklarini
bilsm bekler miydim..aslaaa..ama hakkimi helal etmiyorum.Öyle düşünme. Bu onun sorunu senin değil.. Haketmemiş ama böyle olacağını bilemezdin ki
ayy canim kotu ya ama neyseki Allahim sana hakettigin mutluluğu vermis ...bir omur boyu sürsün insallah...
bnmkide buna benzer surekli ailene soyle soylr gelelim diyodu...annem ve diger akrabalar hep biliyodu en son babama soyledi annem ama sonuc hüsran daha ayrildik bile diyemedim
Öyle deme pişmanlık duyma o an mutluydun öyle istedin öyle yaptın boşver. Zamana bırakbilsm bekler miydim..aslaaa..ama hakkimi helal etmiyorum.
aslinda o bni terk etmedi bn ayrıldım ama o beni buna mecbur birakti..askerden dondugu gun gormeye gelmedi bni, tamam dedim bisi demedim gorustuk bi kere daha sonra 15 gun hic gorusmedik hemde sebepsiz askerden geldi calismiyodu,zamani vardi. soyledim niye boyle diye..psikolojim iyi degil dedi ,toparlanamadim dedi yoksa seni cok seviyorum dedi yine tamam dedim..doguda yapti askerliğini diye ustune gitmedim..neredeyse iki hafta hic konusmadik en son bn dayanamadim yazdim..ayrilalim dedim..kabul etmedi duzelticez dedi,israr etti kbul ettim baristik...ertesi gun bulustuk..kendisi whatsapni acti (bn normlde asla kontrol etmem,kndimden cok guvenirdim) bakarken eski kiz arkadasiyla bir ay once konusmus bunu gordum..beynimden vurulmusa dondum..yuzundeki o alaysi tavır..ya bn nisan hayalleri kurarken o neler pesindeymis..
bnmkilerde oyle der eminim...ztn annem pek gonullu degildi yine de söylemek zor..annem aramizin bozuk oldugunu biliyor,olaylardan haberi yokMadem baban da biliyor, hiç uzatma çık karşılarına inandım, güvendim ama aldatmış beni, askerden gelince öğrendim bitti de. Açıklama yapmazsan, her gün beklerler acaba ne zaman gelecekler kızı istemeye diye. Ben söylediğim de babam hiç bir şey senin gözyaşından değerli değil, Allah herkesin kalbine göre versin demişti. O zaman binlerce şükür etmiştim, iyi ki böyle bir ailem var diye.
bi cok arkadasim bunun tam bi aldatma olmadigini benim abarttigimi söylediler..bilmiyorum kafam karisik aslinda..hala inanmista degilim belki de ondan bu tepkisizlik.. gecsin baska bisey istemiyorum gerçekten...cok tsk ederm :)Askerlikte niyeyse hep bu tür şeyler oluyor.Ben asker yolu beklemedim ama bekleyen arkadaşlardan biliyorum.Zaman geçsinn diyemidir nedir askerden dönecek sevgilisini bekleyen 10 kız arkadaşımdan 8i sevgilisi döndğü zaman böyle biseyle karsılastı.Aldatılmıştı yani hepsi.Ama hepsi zamanla baska asklara yelken açtı şimdi sorsan hatırlamazlar.Sende sonuçta aldatılmışsın ama biraz tepkisiz gördümm seni o duruma.O yüzden farkında değilsin galiba.Yada aldatılma anlayışın farklıı.Snuç olarak şuan sen askerde onun dönmesini beklerken o seni aldatmış.Böyle bir adam için üzülmen çok çok anlamsız.Gerçi insanlık hali üzülme demek yada hiç üzülmemekte çok anormal olurdu.Ama bilki bu süreçler geçiyor.Daha çok uzun olmamış ayrılalı.Acını çek içinde yaşa ve bitir.Çok alevlenen herşey zamanla alevlendiği gibi sönmeyede mahkumdur.Malum zirveden sonra yol yok.Sonrası hep iniş :)
bnmkilerde oyle der eminim...ztn annem pek gonullu degildi yine de söylemek zor..annem aramizin bozuk oldugunu biliyor,olaylardan haberi yok
biraktim zamana...elimden baska bisey gelmiyo zaten.Öyle deme pişmanlık duyma o an mutluydun öyle istedin öyle yaptın boşver. Zamana bırak
cok tatlısın ya saol canim..cok iyi geldi yazdiklarinBenim annem de hiç istemezdi, onlar hissediyorlar gerçekten ne iyi, ne kötü. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım. Kahverengi dallardan bile pembe çiçekler açıyorsa, hep bir umut var demektir.
bi cok arkadasim bunun tam bi aldatma olmadigini benim abarttigimi söylediler..bilmiyorum kafam karisik aslinda..hala inanmista degilim belki de ondan bu tepkisizlik.. gecsin baska bisey istemiyorum gerçekten...cok tsk ederm :)
cok tatlısın ya saol canim..cok iyi geldi yazdiklarin
yasayan bilir...ve yasayan birinden duymak dahada inandirici...amin canim bunada şükür..Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar :) İnşallah daha da iyi olacaksın canım, bunlar geçiş dönemi, Allah büyük dertler, kederler vermesin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?