kizlar akil verin :(

Asker yolu beklemese de, aşk acısı çekip, unutmayan var mı ? Benim durumum daha beterdi, istemeye gelicez, ailene haber ver dedi, 1 hafta sonra haberi geldi teyzesinin kızıyla nişanlanmış. Benim ne kadar mahcup olduğumu, ne hüsran yaşadığımı var sen düşün. Şu an ama bu satırları tebessüm ederek yazıyorum, iyi ki böyle bir kazık atmış ben eşimle evlenmişim. Aslında bana çok güzel bir hayat bırakmış. O zaman nefretle andığımı bugün minnetle anıyorum. Çok daha güzel mutlulukları Rabbim sana nasip etsin İnşallah.

Gecmis olsun cok, insan sevdigini baskasiyla dusunce, yasadigi kotu hissin tarifi yok.
Insallah birdaha yasamazsin bu duyguyu.

Çoğu zaman buna benzer hikayeler duydum hep askere gidip gelen adamlar genelde böyle bi psikolojik dönemden geçiyorlar bence hakkımda hayırlısı de ama ben seviyosan mücadele etmeni isterdim açıkçası
eger arada eski kiz arkadasiyla konusmasi olmasaydi mucadele edebilrdim..ama seçimini yapti

ayy canim kotu ya ama neyseki Allahim sana hakettigin mutluluğu vermis ...bir omur boyu sürsün insallah...
bnmkide buna benzer surekli ailene soyle soylr gelelim diyodu...annem ve diger akrabalar hep biliyodu en son babama soyledi annem ama sonuc hüsran daha ayrildik bile diyemedim

Öyle düşünme. Bu onun sorunu senin değil.. Haketmemiş ama böyle olacağını bilemezdin ki

Gecmis olsun cok, insan sevdigini baskasiyla dusunce, yasadigi kotu hissin tarifi yok.
Insallah birdaha yasamazsin bu duyguyu.
düşününce nefesim kesiliyor sanki bn ondan tek bi kelime beklerken o eski kiz arkadasiyla sohbet ediyomus.

Nasıl yakaladınız mesajlastklarini
kndi eliyle acti resmen Allah buyuk iste...telefondan whatsapini acti bisi gostericekti ver bn bakim dedim..cekti elimden telefonu,şüphelendim ustune gittim aldim baktim eski kiz arkadasiyla konusmus bi guzldr numarasini falan kaydetmis.

Madem baban da biliyor, hiç uzatma çık karşılarına inandım, güvendim ama aldatmış beni, askerden gelince öğrendim bitti de. Açıklama yapmazsan, her gün beklerler acaba ne zaman gelecekler kızı istemeye diye. Ben söylediğim de babam hiç bir şey senin gözyaşından değerli değil, Allah herkesin kalbine göre versin demişti. O zaman binlerce şükür etmiştim, iyi ki böyle bir ailem var diye.

Askerlikte niyeyse hep bu tür şeyler oluyor.Ben asker yolu beklemedim ama bekleyen arkadaşlardan biliyorum.Zaman geçsinn diyemidir nedir askerden dönecek sevgilisini bekleyen 10 kız arkadaşımdan 8i sevgilisi döndğü zaman böyle biseyle karsılastı.Aldatılmıştı yani hepsi.Ama hepsi zamanla baska asklara yelken açtı şimdi sorsan hatırlamazlar.Sende sonuçta aldatılmışsın ama biraz tepkisiz gördümm seni o duruma.O yüzden farkında değilsin galiba.Yada aldatılma anlayışın farklıı.Snuç olarak şuan sen askerde onun dönmesini beklerken o seni aldatmış.Böyle bir adam için üzülmen çok çok anlamsız.Gerçi insanlık hali üzülme demek yada hiç üzülmemekte çok anormal olurdu.Ama bilki bu süreçler geçiyor.Daha çok uzun olmamış ayrılalı.Acını çek içinde yaşa ve bitir.Çok alevlenen herşey zamanla alevlendiği gibi sönmeyede mahkumdur.Malum zirveden sonra yol yok.Sonrası hep iniş :)

bnmkilerde oyle der eminim...ztn annem pek gonullu degildi yine de söylemek zor..annem aramizin bozuk oldugunu biliyor,olaylardan haberi yok

bi cok arkadasim bunun tam bi aldatma olmadigini benim abarttigimi söylediler..bilmiyorum kafam karisik aslinda..hala inanmista degilim belki de ondan bu tepkisizlik.. gecsin baska bisey istemiyorum gerçekten...cok tsk ederm :)

bnmkilerde oyle der eminim...ztn annem pek gonullu degildi yine de söylemek zor..annem aramizin bozuk oldugunu biliyor,olaylardan haberi yok

Benim annem de hiç istemezdi, onlar hissediyorlar gerçekten ne iyi, ne kötü. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım. Kahverengi dallardan bile pembe çiçekler açıyorsa, hep bir umut var demektir.

Benim annem de hiç istemezdi, onlar hissediyorlar gerçekten ne iyi, ne kötü. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım. Kahverengi dallardan bile pembe çiçekler açıyorsa, hep bir umut var demektir.
cok tatlısın ya saol canim..cok iyi geldi yazdiklarin

bi cok arkadasim bunun tam bi aldatma olmadigini benim abarttigimi söylediler..bilmiyorum kafam karisik aslinda..hala inanmista degilim belki de ondan bu tepkisizlik.. gecsin baska bisey istemiyorum gerçekten...cok tsk ederm :)

Şöyle düşün, o senin biyerlerden dönmeni beklemiyor.Gün saymıyor.İstediğiniz zaman görüşebiliyorsunuz. Normal standartlarda bir ilişki.Ve bir gün çay içmeye çıktığınızda senin telefonunda eski sevgilinle mesajlaşmalarını görüyor. Ona sorarsak, sence ''bu bir aldatmadır'' der mi demezmi? Bence DER. Birde şöyle bakalım. Sevgilin askere gitmiş, aylarca onu göremeden bekliyorsun.Sürekli ondan haber almak istiyorsun çünkü bazen geriliyorsun bile birşey olmaz ona orda insallah diye. İzin günlerini bekliyorsun ek olarak şafak sayıyorsun. Geliceği günün hangi ay ve güne tekabül ettiğini hesaplıyorsun.Hatta belki onun nöbet gecelerinde uykusuz kalıp onunla konuşuyorsun...
Ve o adam döndüğünde onunn telefonunda eski sevgilisiyle görüştüğünü görüyorsun. Sence bu bir aldatma mıdır? Eğer buna ''Hayır'' diyenler varsa, ciddi anlamda o kişinin karakterinden ve kendine duyduğu saygıdan tereddüt ederim.
Şunuda söylemek istiyorum.Normal zamanda o böyle birşeyle karşılaştığında aldatma değil diyecekse, sende bu kadar beklediğine değmesi için aldatma değil de. Böyle bile şartlar eşit değilken , hadi diyelim bir nebzede affetme payı olsun.
Peki o sence gerçekten aldatma değilki dermi? (KENDİ BAŞINA GELSEYDİ)
Son olarakta şunu söylemek istiyorum.Her zaman düşünürüm. Bir hata edip eski sevgilisiyle sadece bir gece yarım saat 1 saat bir mesajlaşma yada konuşma yaşadı ve birdaha hiç görüşmedi. Peki o mesajları yada arama kaydını silmemekteki rahatlık? Sen kendini onun yerine koy.Ve deki ben bu hatayı yapsaydım?????????? Bence yapsaydın telefonuna bu zamana kadar bir kere bile bakmamışta olsa sevglin ''ne olur ne olmaz yaa'' diye düşünüp siler miydin silmez miydin? Bu birazda suçluluk duygusudur aslında. ''yakalanmaktan korkmak'' . çünkü hata yaptığını kabul etmişsindir ve bir daha olmicağından emin olduğun için yaptığınınn üzerini kapatmaya çalışırsın. Pekiiii... Arkadaşlarının aldatma değil dediği o durum, adamın sürekli telefonunda karşısına çıkıyorken yaptım bu eşşeklik diyip silmemesi neyin göstergesi? Ben sana söyliyim. Suçluluk bile duymaması.
Bencce sen birkez daha düşün.Neye üzülüceğini karıştırmış gibisin.

Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar :) İnşallah daha da iyi olacaksın canım, bunlar geçiş dönemi, Allah büyük dertler, kederler vermesin yeter
yasayan bilir...ve yasayan birinden duymak dahada inandirici...amin canim bunada şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…