kizlar akil verin :(

O simdi keyfi yerindedir sende bu surede acini dibine kadar yasa cunku roller degisicek sen kendine geldiginde o yerle bir olacak

daha cok baglandigini soylemisti biliyo musun saf gibi inanmistim bnde..megersem kullanmis bni ...zaman geçirmiş..doner donmez istemeye gelicem seni diyen adam yok simdi.

Bi arkadasim 8 ay sevgilisinin hapisaneden cikmasini bekledi. Ciktiktan sonra oglanin yaptigi ilk is ondan ayrilmakti ...
Zor bir dönemden gecen iliskiler ya daha cok güclenir yada kirilir.
Senin adina degilde onun adina coook üzüldüm cünkü bu devirde sadakat ve vefa gösteren insan cok nadir. Ve sen bu insanlardan birisin. Seni kaybetti ... Ve cok pisman olucak. Ama insallah o zamanda sen onu kabul etmezsin!
Yüce rabbim askerlerimizi korusun! Cok hasss bir konu ve bunu kullanarak sana duygu sömrüsü yapip baska kizlarla fingirdesmesi ne kadar asagalik bir herif oldugunun göstergesi.

bnde kndimi hep boyle rahatlatmaya calisiyorum..o buyuk bi sevgi kaybetti diyorum hep.. insallah pismanlik duyar gelir ve bn coktan yaralarımi sarmis olurum..tek istegim bu pismanliktan öldügunu görmek...

O ffffff ! Bu erkekler neden böyle umursamaz. Onlar bu denli unursamiyorken biz niye her anımızı her dakikamizi onlara adıyoruz. İnşallah karşına çok iyileri cikar şu yönden bak en azından ayrilabilmissin ve koskaca 1 buçuk ay geçmiş. Bu zamana kadar yalnız ustesinden gelmişsin yine yaparsın. Bak ben sevgilimle o kadar tartismamiza rağmen hatalı olan oda olsa deli gibi ben aradım geri . Ağlamak istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum diye diye hep aradım hala da arıyorum şu sende ki irade bende olsa hersey çok daha güzel olurdu hayatımda bide böyle düşün

Ben de eşim askerdeyken onu bekledim. Astegmen olarak yaptı askerliği. Bazen artık onu görmemeye dayanmazdım gel artık derdim. Direk araba yada uçak yoktu aktarmalı gelirdi hafta sonu için geri dönerdi. Ben o gidince saatlerce ağlardım.. asker yolu gözlemek azap. Sen o azabı çekmişsin. Allah daha iyisini, askerliğini yapmış olanını ve gönlüne göresini versin.

Okuyunca çok üzüldüm. Onca zaman beklemek,hayaller kurmak çok zor olmalı...
Bence hiç bir anınızı değilde son gün size yaşattığı o anı unutmayın, o gördüğünüz yazışmaları ve bugün bile olmasa bir gün bu ilişkinin biteceğini hatırlayın.
Her şer düşündüğünüz de bir hayır vardır mutlaka... Gün gelicek unutucaksınız herşeyi. İnsanoğlu neler unutmuyor kiii...

canim ayni bni anlatmissin..bn her seferinde kizdim ettim ama geri dondum,bazn o sucluydu ama yine bn adim attim,askta gurur olmaz dedim mutluluk icin deger dedim..ztn o gunden sonra kaybetmeye basladim..vazgecemicegimi,ne yaparsa yapsin en fazla bi hafta dayanabileceğimi,yine tukurdugumu yalayacagimi gordu...bunu farkettigi anda hicbiseyi yaparken iki kez dusunmedi cunku biliodu ki me yaparsa yapsin bn birakmam.. be her tartismada yazan bn aradan 1.5 ay gecti tek kelime yazmadim her yerden engelledim laf sokma pesinde degilim..biraktim artik diledigi kadar ozgur,cok yoruldum,cok yiprandim ama degmedi ..ask karsilikli fedakarlık varsa guzel...ask iki tarafta kaybetmekten korkuyosa guzel yoksa bak bnim gibi husran..bunu yapma kndine eger pesinden gelmiyosa sende gitme cunku bi gun yorulacaksin,pisman olucaksin..tipki bnm gibi...bak o kadr gittimki pesinden adam eski sevgilisiyle konusmaktan korkmadı.bunuda sineye cekerim sandi..niye diye sordugumda hic telasli bile degildi..ama bu sefer gittim ...

hala dün gibi gözümun önünde onu havalaninda yolcularken ki halim..nasilda canimdan can gitmisti..zaman dursun o hic gitmesin dedim..tuttum kndimi aglamadim..sirf o uzulmesin diye..bi gun seni bu havaalanından almaya gelicem dedim..dualarla bekledim..ama olmadi .

zor olan hayallerdi ..neler planlamistim bi bilsen..mesela su aralar söz telasi icinde okucaktim..belkide ne giysemdi tek derdim..planlarim buydu ama yasanilan bu..hic acimadi hayallerimi yıkarken...umarim bundan sonrasi guzel olur..

Seni anlayamıyorum belki yaşamadığım için evet ama şunu iyi biliyorum ki böyle devam edersen düşünmeye ve yazmaya ciddi bir depresyona giriceksin.. Bunun sonucu sana ağır olacak yalnızca...
Zor ama kalbinden,aklından,ruhundan bedeninden söküp atmalısın. Nefret et demiyorum o da bir duygu, senin için o sokaktan geçen bir insandan farksız olmalı artık.
Hüzünlü şarkılar dinlemeyi bırak,sosyal medya hesaplarını kapat, sakın takip etme deli gibi merak etsen bile,farklı insanlarla tanış,farklı şeyler yap.. Ama bunun geri dönüşü olmucak unutma!
Seni silip atan ve değer vermeyen bir insana sende değer verme canım...
Zor olsa da unutmaya çalış hatırlamaya değil.
Rabbim seninle olsun...

muzik dinlemeyi birakmaya karar vermistin :) ozellikle duygusal sarkilara ara verdim..kendisinin sosyal hesabi yok beraberken benmkide kapaliydi ama actim...whatsapta engelli bazn merak edip bakiyorum bugün onada bakmamaya kndime soz verdim ..bakalim..amin canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin.

Bende ayni durumu yasadim. Yasadim derken asker beklemeyi ve eski sevgilisiyle aldatmayi. Ben senin gbi askerin bitmesini bekleyemedim ( tabi bilemezdin boyle degisicegini ne bilesin) ve gercegi gorup onu askerdeyken biraktim. Koydu ona askerde terkedilmek, beniyse vicdansiz bi kiz yapti ( bunu yapacak kiz degldim ben). Ama hakettimi? Cokta haketti.

Askerdeydi, askere gitmeden once zamaninda eski sevgilisiyle konustgunu o askerdeyken ogrendim. Konusmus yani bi ara ama ben asker zamaninda farkettim bunu.
Ogrendim ve ayrildik diye mesaj attim o askerdeyken.
Gordugunde hemen aradi ama acmadim.
Sonra babasi aradi: kizim sen askerdeki adama oyle seyler soylenilmez bilmiyosun?Smdi komutani aradi beni ve " bu oglana ne dediniz kafasina tufek dayadi zor yetistik hemen arayin duzeltin" dedi dedi babasi.
Ben tabi korkuyla aradim.
Ve affettim, neden bilmiyorum ama affettim.
Biz izne gittik oda askerden izin aldi benm aileme acildik. Ailem desteklemedi, cok agladim cok haykirdim.
" tamam evlenin ama bizi silersin haberin olsun, tek istegimiz 2 sene bekleyin sonra ne haliniz varsa gorun' dediler.
Ben tabi havalara uctum.
Sonra ben yasadigim ulkeye geri dondum oda askere gitti son aylarini bitirmeye.
Burya geldim ve kendimle savastim, her gun kabuslar. Her gun aglayarak uyandim bilincsiz. Sonunda dayanamadim.
Ve o hala askerdeyken ayrildim, son verdim. 2 sene gecti uzerinden ve ayrilik mesajimdan sonra ona bir kelime bile yazmadim su gune kadar.

Ben onu beklerdim, su an askerdeyken yari yolda birakan kiz adini aldim.
Ama gercekten beklerdim.
Halada unutamadim zaten, daha dun anilara hediyelerine baktim..
Atamiyorumki.

Ama sonuc olarak diyorumki : iyikide ayrilmisim. Gelecegimiz yoktu onunla.
Dogrusu anilari atamamam, onu unutamamam onu sevdigimden degil.
Farkindayim. Aslinda tum bunlar asik olmayi benimsedigimden oldu. Cok sevdim ben asik olmayi, birisinin kalbinde atmayi, birisi icin "omrumsun" dmeyi. Omur boyu onunla yasamayi, hep sadik kalmayi. Bu cagin kerem ile aslisi olma yolundayken bu zamansiz ayrilik belimi buktu.
Ve ben 2 sene boyunca uzerimden atamadim hala o ölu topragi.

Kk da olsun, gercek hayatta olsun " iyikide aldatmis beni, bu sayede gercek askimla tanistim" diyenleri gordukce bi umut diyorum. Benide bulur elbet o umuttan dogan tomurcuklar.
Sende inancini yitirme lutfen.

Karşımdaki beni çok kısıtlayan biriyken bunu yapıyorsa gerçekten art niyet ararım.Benim burnumdan getir kendine gelince nolcakki kısa cevap.Ama karşımdaki muhasır medeniyetle seviyesinde bi insandır derimki zaten bunun kafa böyle çalışıyo art niyet yoktur aldatma değil.Yani öyle ince bi çizgiki bu.Karşındaki adamın normal hayattaki karakterinden aldatmamı değilmi ona karar verilebilir.Ki seninkide normal arkadaşa bile hayır diyorsa kesinlikle art niyet ararım.Çünkü sen medeni bir adam değilsin.O zaman yanlış gördüğün şeyi kendin yapmışsın.E ben o zaman mal mıyım yani bunu sordurtur insana.Ben senin erkek arkadaşında art niyet arıyorum bu yüzden bu aldatma sayıyorum.Ha bu katiyyen affedilmicek bişey mi değil.Ama yalvarıp yakarması ŞART. Öyle bir çabası olmadı diyorsan seni Allah kurtarmış diyorum bende. Üstelik şöyle bişeyde var ''benne yaptımki'' diyen adamdan kendini suçlu görmeyen adamdan daha çok korkulur. Suçunu kabullenip yanlış yaptım diyip af dileyen adamdan çok korkulmaz açıkcası.Öteki türlüsü arsızlık oluyorki başa çıkılmaz yani.Nerden tutsan elinde kalıyor açıkcası.Hem yanlış yapıp hem bunu hata olarak görmeyen bi adamla birliktelik sana anca kendine oolan saygını kaybettirir.Ki seni kırmakistemem ama ''ben bişey yapmadım abarttı'' diye düşünerek bile olsa arkasını dönmüş bir insanda sevgi eksikliğide buluyorum. Sonuçta ortada biten bişey var.ona göre yanlış olmayan sırf sana göre yanlış olduğu için bile kaybetmemek adına insan özür diler.Böyle bişeyin gururuda olmaz mantığıda.Sana göre yanlış ve o kişi bu yanlışı yapmış.Bu kadar basit olay. Yani işin özü o adamdan bi b*k olmaz.

Dilerim sen mutlu bende bigün umursamaz olabilirim... Anlıyorum ki sende bende güzel seven kızlardanız ama değer kıymet bilene

İlgini başka şeylere yöneltsen özellikle yeni çevre yeni arkadaşlıklar sana iyi gelir Muhtemelen çok tek kalıp onu düşünüyorsun doğru biri olsaydı telafi etmek isterdi ki onuda yapmamış o kendi gününü gün ederken sen niye üzülüyosun ki

olaya tamda bnm baktimgin yerden bakmissiniz..bnde tam olarak boyle dusunuyorum..hatta bazen kndi kendime acaba abarttim mi derkende bunlari hatirlatmaya calisiyorum kndime...oyle degil mi yaptigi ona gore yanlis olmasada bni kaybetmesine sebep oldu...telafi etmeye calismaliydi,belki de yalvarmaliydi..seviyosa vazgecmemeliydi ama hicbisey yapmadi..eminim bnden bekliyodur bn normalde her tartismada dayanamaz yazarim...bu da suan onun osine gelir ..bn yazarim barisiriz,konu kapanir,havam yerinde kalir,yanlisim yanlis gibi gorulmez..suan onun dusunceleri bu yonde biliyorum..ama daha cok bekler yazmak gibi bi dusuncem yok..sadece nasil unutabilecegimi bilmiyorum...bu yazdiklarinizi zayif dustugum her an okucam..cok tsk ederim bakis aciniz bni rahatlattı cunku artik kndim abarttigimi dusunmeye baslamistim ..ucuncu birinden (hemde hic tanimadigim) bunlari duymak nasil iyi hissettirdi bilemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…