umarim... ben bir an once iyilesiyimde onun ne hali varsa gorsun..Allaha havale ettim onu...O simdi keyfi yerindedir sende bu surede acini dibine kadar yasa cunku roller degisicek sen kendine geldiginde o yerle bir olacak
daha cok baglandigini soylemisti biliyo musun saf gibi inanmistim bnde..megersem kullanmis bni ...zaman geçirmiş..doner donmez istemeye gelicem seni diyen adam yok simdi.
bnde kndimi hep boyle rahatlatmaya calisiyorum..o buyuk bi sevgi kaybetti diyorum hep.. insallah pismanlik duyar gelir ve bn coktan yaralarımi sarmis olurum..tek istegim bu pismanliktan öldügunu görmek...Bi arkadasim 8 ay sevgilisinin hapisaneden cikmasini bekledi. Ciktiktan sonra oglanin yaptigi ilk is ondan ayrilmakti ...
Zor bir dönemden gecen iliskiler ya daha cok güclenir yada kirilir.
Senin adina degilde onun adina coook üzüldüm cünkü bu devirde sadakat ve vefa gösteren insan cok nadir. Ve sen bu insanlardan birisin. Seni kaybetti ... Ve cok pisman olucak. Ama insallah o zamanda sen onu kabul etmezsin!
Yüce rabbim askerlerimizi korusun! Cok hasss bir konu ve bunu kullanarak sana duygu sömrüsü yapip baska kizlarla fingirdesmesi ne kadar asagalik bir herif oldugunun göstergesi.
O ffffff ! Bu erkekler neden böyle umursamaz. Onlar bu denli unursamiyorken biz niye her anımızı her dakikamizi onlara adıyoruz. İnşallah karşına çok iyileri cikar şu yönden bak en azından ayrilabilmissin ve koskaca 1 buçuk ay geçmiş. Bu zamana kadar yalnız ustesinden gelmişsin yine yaparsın. Bak ben sevgilimle o kadar tartismamiza rağmen hatalı olan oda olsa deli gibi ben aradım geri . Ağlamak istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum diye diye hep aradım hala da arıyorum şu sende ki irade bende olsa hersey çok daha güzel olurdu hayatımda bide böyle düşünaslinda o bni terk etmedi bn ayrıldım ama o beni buna mecbur birakti..askerden dondugu gun gormeye gelmedi bni, tamam dedim bisi demedim gorustuk bi kere daha sonra 15 gun hic gorusmedik hemde sebepsiz askerden geldi calismiyodu,zamani vardi. soyledim niye boyle diye..psikolojim iyi degil dedi ,toparlanamadim dedi yoksa seni cok seviyorum dedi yine tamam dedim..doguda yapti askerliğini diye ustune gitmedim..neredeyse iki hafta hic konusmadik en son bn dayanamadim yazdim..ayrilalim dedim..kabul etmedi duzelticez dedi,israr etti kbul ettim baristik...ertesi gun bulustuk..kendisi whatsapni acti (bn normlde asla kontrol etmem,kndimden cok guvenirdim) bakarken eski kiz arkadasiyla bir ay once konusmus bunu gordum..beynimden vurulmusa dondum..yuzundeki o alaysi tavır..ya bn nisan hayalleri kurarken o neler pesindeymis..
Ben de eşim askerdeyken onu bekledim. Astegmen olarak yaptı askerliği. Bazen artık onu görmemeye dayanmazdım gel artık derdim. Direk araba yada uçak yoktu aktarmalı gelirdi hafta sonu için geri dönerdi. Ben o gidince saatlerce ağlardım.. asker yolu gözlemek azap. Sen o azabı çekmişsin. Allah daha iyisini, askerliğini yapmış olanını ve gönlüne göresini versin.mrb kizlar...burasi da olmasa ne yaparim bilmiyorum...hemen konuya geceyim..
buraya erkek arkadasim askere gittigi gun uye oldum..en zor,en sikintili gunlerimi burda paylastim..vee koskoca 365 gun gecti erkek arkadasim döndü askerden...oysa ki ne cok beklemistim dogan gunes demeyi,tek derdim askerlikti...ama hicbisey hayal ettigim gibi olmadi ve ayrildik...1.5 ay oldu ayrilali..aslinda bnm sorunum da bu.zaman gectikce unutmam gerekirken daha cok baglaniyorum sanki,zaman gectikce acim azalir sanmistim tam tersi artti..hicbi kotu ani hatirlamiyorum hep iyi seyler aklimda... yemek yerken,calisirken,film izlerken hep aklimda bi an bile cikmiyor,ilk zamanlar bu kdr dusunmuyodum..Allah askina bi akil verin,kafami nasil baska yerlere verebilirim..
canim ayni bni anlatmissin..bn her seferinde kizdim ettim ama geri dondum,bazn o sucluydu ama yine bn adim attim,askta gurur olmaz dedim mutluluk icin deger dedim..ztn o gunden sonra kaybetmeye basladim..vazgecemicegimi,ne yaparsa yapsin en fazla bi hafta dayanabileceğimi,yine tukurdugumu yalayacagimi gordu...bunu farkettigi anda hicbiseyi yaparken iki kez dusunmedi cunku biliodu ki me yaparsa yapsin bn birakmam.. be her tartismada yazan bn aradan 1.5 ay gecti tek kelime yazmadim her yerden engelledim laf sokma pesinde degilim..biraktim artik diledigi kadar ozgur,cok yoruldum,cok yiprandim ama degmedi ..ask karsilikli fedakarlık varsa guzel...ask iki tarafta kaybetmekten korkuyosa guzel yoksa bak bnim gibi husran..bunu yapma kndine eger pesinden gelmiyosa sende gitme cunku bi gun yorulacaksin,pisman olucaksin..tipki bnm gibi...bak o kadr gittimki pesinden adam eski sevgilisiyle konusmaktan korkmadı.bunuda sineye cekerim sandi..niye diye sordugumda hic telasli bile degildi..ama bu sefer gittim ...O ffffff ! Bu erkekler neden böyle umursamaz. Onlar bu denli unursamiyorken biz niye her anımızı her dakikamizi onlara adıyoruz. İnşallah karşına çok iyileri cikar şu yönden bak en azından ayrilabilmissin ve koskaca 1 buçuk ay geçmiş. Bu zamana kadar yalnız ustesinden gelmişsin yine yaparsın. Bak ben sevgilimle o kadar tartismamiza rağmen hatalı olan oda olsa deli gibi ben aradım geri . Ağlamak istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum diye diye hep aradım hala da arıyorum şu sende ki irade bende olsa hersey çok daha güzel olurdu hayatımda bide böyle düşün
hala dün gibi gözümun önünde onu havalaninda yolcularken ki halim..nasilda canimdan can gitmisti..zaman dursun o hic gitmesin dedim..tuttum kndimi aglamadim..sirf o uzulmesin diye..bi gun seni bu havaalanından almaya gelicem dedim..dualarla bekledim..ama olmadi .Ben de eşim askerdeyken onu bekledim. Astegmen olarak yaptı askerliği. Bazen artık onu görmemeye dayanmazdım gel artık derdim. Direk araba yada uçak yoktu aktarmalı gelirdi hafta sonu için geri dönerdi. Ben o gidince saatlerce ağlardım.. asker yolu gözlemek azap. Sen o azabı çekmişsin. Allah daha iyisini, askerliğini yapmış olanını ve gönlüne göresini versin.
zor olan hayallerdi ..neler planlamistim bi bilsen..mesela su aralar söz telasi icinde okucaktim..belkide ne giysemdi tek derdim..planlarim buydu ama yasanilan bu..hic acimadi hayallerimi yıkarken...umarim bundan sonrasi guzel olur..Okuyunca çok üzüldüm. Onca zaman beklemek,hayaller kurmak çok zor olmalı...
Bence hiç bir anınızı değilde son gün size yaşattığı o anı unutmayın, o gördüğünüz yazışmaları ve bugün bile olmasa bir gün bu ilişkinin biteceğini hatırlayın.
Her şer düşündüğünüz de bir hayır vardır mutlaka... Gün gelicek unutucaksınız herşeyi. İnsanoğlu neler unutmuyor kiii...
cabaliyorum...inan ki herseyden cok unutmak istiyorum.. tsk ederm..Üzülme canım. .
Unut onu gitsin. .
zor olan hayallerdi ..neler planlamistim bi bilsen..mesela su aralar söz telasi icinde okucaktim..belkide ne giysemdi tek derdim..planlarim buydu ama yasanilan bu..hic acimadi hayallerimi yıkarken...umarim bundan sonrasi guzel olur..
muzik dinlemeyi birakmaya karar vermistin :) ozellikle duygusal sarkilara ara verdim..kendisinin sosyal hesabi yok beraberken benmkide kapaliydi ama actim...whatsapta engelli bazn merak edip bakiyorum bugün onada bakmamaya kndime soz verdim ..bakalim..amin canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin.Seni anlayamıyorum belki yaşamadığım için evet ama şunu iyi biliyorum ki böyle devam edersen düşünmeye ve yazmaya ciddi bir depresyona giriceksin.. Bunun sonucu sana ağır olacak yalnızca...
Zor ama kalbinden,aklından,ruhundan bedeninden söküp atmalısın. Nefret et demiyorum o da bir duygu, senin için o sokaktan geçen bir insandan farksız olmalı artık.
Hüzünlü şarkılar dinlemeyi bırak,sosyal medya hesaplarını kapat, sakın takip etme deli gibi merak etsen bile,farklı insanlarla tanış,farklı şeyler yap.. Ama bunun geri dönüşü olmucak unutma!
Seni silip atan ve değer vermeyen bir insana sende değer verme canım...
Zor olsa da unutmaya çalış hatırlamaya değil.
Rabbim seninle olsun...
cok kisa bi konusma nbr napiyosun tarzi o kdr.bilmiyorum oncesi var mi ama yoktue diye düşünüyorum...kizla bi hafta gibi bi sure cikmisti anlarsin iste takilmalik bi kiz..kizi bizzat taniyorum...burda tek suclu erkek arkadasim biliyorum kiz ona yazmis olsa bile cvp yazmamaliydi...yazdiysa da bana anlatmaliydi acikca o zmn suphe etmezdim...erkek arkadasim cok kiskancti ztn birak eski sevgilimle konusmayi..norml bi erkek arkadasim bile yoktu..boyle bisey yapsam yalvarsam yakarsam da affetmezdi..bunu bildigim icin bnde tek kalemde sildim onu...kendisi hic cabalamadi gerci o da ayri bi konu. hala ustune bni sucladi guvenmiyo musum,abarticak bisi yokmus,kiz yazmis o da kisacik cvp yazmis,guvenimi sarsicak bisi yapmamış aynen bunlari soyledi..saka gibi degil mı?
Dilerim sen mutlu bende bigün umursamaz olabilirim... Anlıyorum ki sende bende güzel seven kızlardanız ama değer kıymet bilenecanim ayni bni anlatmissin..bn her seferinde kizdim ettim ama geri dondum,bazn o sucluydu ama yine bn adim attim,askta gurur olmaz dedim mutluluk icin deger dedim..ztn o gunden sonra kaybetmeye basladim..vazgecemicegimi,ne yaparsa yapsin en fazla bi hafta dayanabileceğimi,yine tukurdugumu yalayacagimi gordu...bunu farkettigi anda hicbiseyi yaparken iki kez dusunmedi cunku biliodu ki me yaparsa yapsin bn birakmam.. be her tartismada yazan bn aradan 1.5 ay gecti tek kelime yazmadim her yerden engelledim laf sokma pesinde degilim..biraktim artik diledigi kadar ozgur,cok yoruldum,cok yiprandim ama degmedi ..ask karsilikli fedakarlık varsa guzel...ask iki tarafta kaybetmekten korkuyosa guzel yoksa bak bnim gibi husran..bunu yapma kndine eger pesinden gelmiyosa sende gitme cunku bi gun yorulacaksin,pisman olucaksin..tipki bnm gibi...bak o kadr gittimki pesinden adam eski sevgilisiyle konusmaktan korkmadı.bunuda sineye cekerim sandi..niye diye sordugumda hic telasli bile degildi..ama bu sefer gittim ...
olaya tamda bnm baktimgin yerden bakmissiniz..bnde tam olarak boyle dusunuyorum..hatta bazen kndi kendime acaba abarttim mi derkende bunlari hatirlatmaya calisiyorum kndime...oyle degil mi yaptigi ona gore yanlis olmasada bni kaybetmesine sebep oldu...telafi etmeye calismaliydi,belki de yalvarmaliydi..seviyosa vazgecmemeliydi ama hicbisey yapmadi..eminim bnden bekliyodur bn normalde her tartismada dayanamaz yazarim...bu da suan onun osine gelir ..bn yazarim barisiriz,konu kapanir,havam yerinde kalir,yanlisim yanlis gibi gorulmez..suan onun dusunceleri bu yonde biliyorum..ama daha cok bekler yazmak gibi bi dusuncem yok..sadece nasil unutabilecegimi bilmiyorum...bu yazdiklarinizi zayif dustugum her an okucam..cok tsk ederim bakis aciniz bni rahatlattı cunku artik kndim abarttigimi dusunmeye baslamistim ..ucuncu birinden (hemde hic tanimadigim) bunlari duymak nasil iyi hissettirdi bilemezsin.Karşımdaki beni çok kısıtlayan biriyken bunu yapıyorsa gerçekten art niyet ararım.Benim burnumdan getir kendine gelince nolcakki kısa cevap.Ama karşımdaki muhasır medeniyetle seviyesinde bi insandır derimki zaten bunun kafa böyle çalışıyo art niyet yoktur aldatma değil.Yani öyle ince bi çizgiki bu.Karşındaki adamın normal hayattaki karakterinden aldatmamı değilmi ona karar verilebilir.Ki seninkide normal arkadaşa bile hayır diyorsa kesinlikle art niyet ararım.Çünkü sen medeni bir adam değilsin.O zaman yanlış gördüğün şeyi kendin yapmışsın.E ben o zaman mal mıyım yani bunu sordurtur insana.Ben senin erkek arkadaşında art niyet arıyorum bu yüzden bu aldatma sayıyorum.Ha bu katiyyen affedilmicek bişey mi değil.Ama yalvarıp yakarması ŞART. Öyle bir çabası olmadı diyorsan seni Allah kurtarmış diyorum bende. Üstelik şöyle bişeyde var ''benne yaptımki'' diyen adamdan kendini suçlu görmeyen adamdan daha çok korkulur. Suçunu kabullenip yanlış yaptım diyip af dileyen adamdan çok korkulmaz açıkcası.Öteki türlüsü arsızlık oluyorki başa çıkılmaz yani.Nerden tutsan elinde kalıyor açıkcası.Hem yanlış yapıp hem bunu hata olarak görmeyen bi adamla birliktelik sana anca kendine oolan saygını kaybettirir.Ki seni kırmakistemem ama ''ben bişey yapmadım abarttı'' diye düşünerek bile olsa arkasını dönmüş bir insanda sevgi eksikliğide buluyorum. Sonuçta ortada biten bişey var.ona göre yanlış olmayan sırf sana göre yanlış olduğu için bile kaybetmemek adına insan özür diler.Böyle bişeyin gururuda olmaz mantığıda.Sana göre yanlış ve o kişi bu yanlışı yapmış.Bu kadar basit olay. Yani işin özü o adamdan bi b*k olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?