cok kisa bi konusma nbr napiyosun tarzi o kdr.bilmiyorum oncesi var mi ama yoktue diye düşünüyorum...kizla bi hafta gibi bi sure cikmisti anlarsin iste takilmalik bi kiz..kizi bizzat taniyorum...burda tek suclu erkek arkadasim biliyorum kiz ona yazmis olsa bile cvp yazmamaliydi...yazdiysa da bana anlatmaliydi acikca o zmn suphe etmezdim...erkek arkadasim cok kiskancti ztn birak eski sevgilimle konusmayi..norml bi erkek arkadasim bile yoktu..boyle bisey yapsam yalvarsam yakarsam da affetmezdi..bunu bildigim icin bnde tek kalemde sildim onu...kendisi hic cabalamadi gerci o da ayri bi konu. hala ustune bni sucladi guvenmiyo musum,abarticak bisi yokmus,kiz yazmis o da kisacik cvp yazmis,guvenimi sarsicak bisi yapmamış aynen bunlari soyledi..saka gibi degil mı?Şöyle düşün, o senin biyerlerden dönmeni beklemiyor.Gün saymıyor.İstediğiniz zaman görüşebiliyorsunuz. Normal standartlarda bir ilişki.Ve bir gün çay içmeye çıktığınızda senin telefonunda eski sevgilinle mesajlaşmalarını görüyor. Ona sorarsak, sence ''bu bir aldatmadır'' der mi demezmi? Bence DER. Birde şöyle bakalım. Sevgilin askere gitmiş, aylarca onu göremeden bekliyorsun.Sürekli ondan haber almak istiyorsun çünkü bazen geriliyorsun bile birşey olmaz ona orda insallah diye. İzin günlerini bekliyorsun ek olarak şafak sayıyorsun. Geliceği günün hangi ay ve güne tekabül ettiğini hesaplıyorsun.Hatta belki onun nöbet gecelerinde uykusuz kalıp onunla konuşuyorsun...
Ve o adam döndüğünde onunn telefonunda eski sevgilisiyle görüştüğünü görüyorsun. Sence bu bir aldatma mıdır? Eğer buna ''Hayır'' diyenler varsa, ciddi anlamda o kişinin karakterinden ve kendine duyduğu saygıdan tereddüt ederim.
Şunuda söylemek istiyorum.Normal zamanda o böyle birşeyle karşılaştığında aldatma değil diyecekse, sende bu kadar beklediğine değmesi için aldatma değil de. Böyle bile şartlar eşit değilken , hadi diyelim bir nebzede affetme payı olsun.
Peki o sence gerçekten aldatma değilki dermi? (KENDİ BAŞINA GELSEYDİ)
Son olarakta şunu söylemek istiyorum.Her zaman düşünürüm. Bir hata edip eski sevgilisiyle sadece bir gece yarım saat 1 saat bir mesajlaşma yada konuşma yaşadı ve birdaha hiç görüşmedi. Peki o mesajları yada arama kaydını silmemekteki rahatlık? Sen kendini onun yerine koy.Ve deki ben bu hatayı yapsaydım?????????? Bence yapsaydın telefonuna bu zamana kadar bir kere bile bakmamışta olsa sevglin ''ne olur ne olmaz yaa'' diye düşünüp siler miydin silmez miydin? Bu birazda suçluluk duygusudur aslında. ''yakalanmaktan korkmak'' . çünkü hata yaptığını kabul etmişsindir ve bir daha olmicağından emin olduğun için yaptığınınn üzerini kapatmaya çalışırsın. Pekiiii... Arkadaşlarının aldatma değil dediği o durum, adamın sürekli telefonunda karşısına çıkıyorken yaptım bu eşşeklik diyip silmemesi neyin göstergesi? Ben sana söyliyim. Suçluluk bile duymaması.
Bencce sen birkez daha düşün.Neye üzülüceğini karıştırmış gibisin.
oyle degil mi ? kisa bi zaman bu surede 2.5 yillik iliski silinmez degil mi? bnim durumum normal dimi...sanki degilde bn dibine kdr aci cekiyorum gibi geliyor.1.5 ay daha bi şey değil daha çok zaman lazım. Sonra geçecek.
o zamanlar bana teselli verenlere çok kızardım, siz ne yaşadınız da ne biliyorsunuz diye ama zaman insana öyle şeyler öğretiyor ki, o zaman kızdığım insanlara, zamanla ne kadar da haklılarmış dedim. Şu an daha taze, 1-2 aya kadar, daha da alışıp, dünya onun üzerinden dönmüyormuş ki diyeceksin :)yasayan bilir...ve yasayan birinden duymak dahada inandirici...amin canim bunada şükür..
Tabiki normal. Sanırım 6 ayda kendime gelmiştim. Sonra nerdeyse hiçbi şeyi hatırlamamaya başladım. Şimdi aklıma iyi anılar da kötü anılar da gelmiyor çünkü canımı yakıyordu. Gerçekten unutmak istedim ve unuttum. Sen de unutacaksın.oyle degil mi ? kisa bi zaman bu surede 2.5 yillik iliski silinmez degil mi? bnim durumum normal dimi...sanki degilde bn dibine kdr aci cekiyorum gibi geliyor.
bide burda eski sevgililerini unutamayan arkadaslarin konularini okuyorum,karamsarlık cokuyo icimde ..ya bnde boyle olursam..o hayatina devam ederde bn oldugum yerde kalirsam...en buyuk korkum bu.o zamanlar bana teselli verenlere çok kızardım, siz ne yaşadınız da ne biliyorsunuz diye ama zaman insana öyle şeyler öğretiyor ki, o zaman kızdığım insanlara, zamanla ne kadar da haklılarmış dedim. Şu an daha taze, 1-2 aya kadar, daha da alışıp, dünya onun üzerinden dönmüyormuş ki diyeceksin :)
hala ara ara whatsabina bakiyorum buna engel olmayi başarırsam daha kolay olucak belkide.. her yazdigini uzerime aliniyorum falan..aslinda umrunda degilim biliyorum..nasil oldu da hic sevdiremedim kndimi anlamiyorum hic mi ozlemiyo diyorum bazen.Tabiki normal. Sanırım 6 ayda kendime gelmiştim. Sonra nerdeyse hiçbi şeyi hatırlamamaya başladım. Şimdi aklıma iyi anılar da kötü anılar da gelmiyor çünkü canımı yakıyordu. Gerçekten unutmak istedim ve unuttum. Sen de unutacaksın.
Kendini kötüye şartlandırırsan kötüyü yaşarsın, herkesin acıyı yaşama şekli başkadır. Sen her sabah uyandığında, bugün dünden çok daha iyi olacak de ve kendini en iyiye şartlandır. Bu süreçte sen kendinin terapisti olmalısın. Ben onu kaybettiğime değil, o beni kaybettiğine yansın diye düşün. Sakın ümitsizliğe kapılma.bide burda eski sevgililerini unutamayan arkadaslarin konularini okuyorum,karamsarlık cokuyo icimde ..ya bnde boyle olursam..o hayatina devam ederde bn oldugum yerde kalirsam...en buyuk korkum bu.
bunu deniyorum gercekten...aski baraber yasadiniz bak o sensiz duruyor..sen neden durmuyosun ki ..hem kaybeytigin bisi yok ama o buyuk bi sevgi kaybetti derdine yansin diyorum....acaba pisman olur muKendini kötüye şartlandırırsan kötüyü yaşarsın, herkesin acıyı yaşama şekli başkadır. Sen her sabah uyandığında, bugün dünden çok daha iyi olacak de ve kendini en iyiye şartlandır. Bu süreçte sen kendinin terapisti olmalısın. Ben onu kaybettiğime değil, o beni kaybettiğine yansın diye düşün. Sakın ümitsizliğe kapılma.
O da bakıyodur özlüyodur elbethala ara ara whatsabina bakiyorum buna engel olmayi başarırsam daha kolay olucak belkide.. her yazdigini uzerime aliniyorum falan..aslinda umrunda degilim biliyorum..nasil oldu da hic sevdiremedim kndimi anlamiyorum hic mi ozlemiyo diyorum bazen.
bu bir haftadır cok yogun duygularim yoksa ilk zamanlar iyiydim ..kizginligim sevgimin onundeydi.O da bakıyodur özlüyodur elbet
Ama erkekler kadınlar kadar duygusal değil
Yavaş yavaş bakmaların seyrekleşir merak etme..
Benim o zamanlar en ağlak olduğum dönemlerde bir gece içip sarhoş olup aramıştı beni, ağladı, yalvardı ne olur bana yüz çevirme dedi yüzsüz şey, sanki nişanlanan benmişim gibi :) bende ona seni adam bildim, 18 ay bekledim, güvendim, sevdim ama sen bunların hiç birisine değmeyen, ciğeri beş para etmez biri çıktın, Ben seni Allah'a havale ettim, beddua etmem dedim. O da ha Allah belanı versin demişsin, ha Allah'a havale ettim demişsin ne fark etti ki demiştibunu deniyorum gercekten...aski baraber yasadiniz bak o sensiz duruyor..sen neden durmuyosun ki ..hem kaybeytigin bisi yok ama o buyuk bi sevgi kaybetti derdine yansin diyorum....acaba pisman olur mu
cok gucluymussum takdir ettim seni.. ne kdr da yuzsuzmus nisanliyken aramis,madem seviyordu neden yaşattı bunlari...erkekleri anlamak zor bazen...Benim o zamanlar en ağlak olduğum dönemlerde bir gece içip sarhoş olup aramıştı beni, ağladı, yalvardı ne olur bana yüz çevirme dedi yüzsüz şey, sanki nişanlanan benmişim gibi :) bende ona seni adam bildim, 18 ay bekledim, güvendim, sevdim ama sen bunların hiç birisine değmeyen, ciğeri beş para etmez biri çıktın, Ben seni Allah'a havale ettim, beddua etmem dedim. O da ha Allah belanı versin demişsin, ha Allah'a havale ettim demişsin ne fark etti ki demiştiyüzüne kapatmıştım telefonu. Sende pişman olsa da sakın dönme ona, çünkü oda ciğeri beş para etmezin teki.
Bende senin gibi köpekler gibi pişman olsun istiyordum, ama aradığında içimdekileri dökünce, üzerimden yük kalktı gibi hissettim, ama sen bunları düşünüp, aklının ona kaymasına firsat verme. Kafanı hep başka şeylerle meşgul et, bırak kendi adiliğiyle kalsın.cok gucluymussum takdir ettim seni.. ne kdr da yuzsuzmus nisanliyken aramis,madem seviyordu neden yaşattı bunlari...erkekleri anlamak zor bazen...
bnmki ilk gun bisilrr zırvaladı sonra devami yok bn kesinlikle dinlemedim ztn...ama istiyorum ki donsun pisman olsun kopek gibi..icimdekileri dokeyim ..icim sogusun istiyorum.
ayni bnde anlatsam rahatlicam sanki...ama bu beklentiyle yasamak istemiyorum..belki de hic aramicak beklersem unutamam degil mi.Bende senin gibi köpekler gibi pişman olsun istiyordum, ama aradığında içimdekileri dökünce, üzerimden yük kalktı gibi hissettim, ama sen bunları düşünüp, aklının ona kaymasına firsat verme. Kafanı hep başka şeylerle meşgul et, bırak kendi adiliğiyle kalsın.
ayni bnde anlatsam rahatlicam sanki...ama bu beklentiyle yasamak istemiyorum..belki de hic aramicak beklersem unutamam degil mi.
calisiyorum neyseki ...bu aralar yogun calismiyorum belkide ondan bu bunalim bide iki gun once asker eglencesine gitmis,fotolarda cok mutluydu, o da kotu etkiledi bni.Beklentiler daima insanı yorar, bekleme, beklersen ona hep bir duygu beslemeye devam edersin, bu seni daha çok yaralar. Okuyor musun ? çalışıyor musun ? Bilmiyorum ama kendine uğraş bul ve kafanda kurma. Kendine günlük tut ve duygularını oraya yaz. Günlük tutmakta faydalı olacaktır sana. Benim de vardı ama evlenmeme yakın yaktım hepsini :)
Öncelikle takip etmeyi bırakmalısın, sen onu izledikçe, onun yaptığı her hareket seni üzer. Arkadaşlarınla zaman geçir, elinden geldiğince ondan bahsetme, bowling oynamayı seviyorsan çok güzel kafa dağıttırır :) tiyatro, sinema sever misin ? o tarz etkinliklere katıl ve sosyalleşmekten vazgeçme.calisiyorum neyseki ...bu aralar yogun calismiyorum belkide ondan bu bunalim bide iki gun once asker eglencesine gitmis,fotolarda cok mutluydu, o da kotu etkiledi bni.
daha cok baglandigini soylemisti biliyo musun saf gibi inanmistim bnde..megersem kullanmis bni ...zaman geçirmiş..doner donmez istemeye gelicem seni diyen adam yok simdi.Oofff cok gattar biriymis ...
Onca zaman bekle, üzül, merak et onu ... Degmezmis! Hic kafana takma o seni hak etmiyor
Bu dönemden sonra daha cok baglanmaliydi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?