- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
eşim geldi yedik içtik konuyu sordu tekrar tekrar anlattım.. yatak odamıza zaten benim ailemde dahil giremez dedim anammmm bi kızdı bi kızdı annesi girecekmiş saçmaymışşşş. havalandırırmış açık yer varmı etraf nasıl toplumu diye bakarmışş. bende kızdım ona olmaz öyle şey diye şuan somurtmuş karşımda tv izliyor. annesini arattırdı zorla oda duymadı sanırım telefonu sıkıldım bu işten ya.. diyosunuz ki söyleseydin kilitlediğini ogün biz varız diye alt kata çok misafir gelmişti akşama kadar k.v ile konuşamadım bile yoksa kilitledim derdim. anahtarı bile söyledim zaten bugün istemesem söylemem
işin çok zor valla. sanırım kayınvaliden her şeye karışan bi tip.
yatak odanın toplu olup olmaması kimi ilgilendirir ki. ya çekmeceleri açıp karıştırırsa . hoş bişey mi senin iç çamaşırlarını görmesi.. eski kafalılık diyorum başka bişey demiyorum, senin suçun yok ve hala sıkıntısını sen çekiyosun..
ama dediğim gibi baştan işi sıkı tutsaydın bunları yaşamazdın. ben çirkefliğimi başta yaptım, şimdi çok rahatım valla
en iyisini yapmışsın canım ben mesafeli olmadım keşke biraz dik kafalı olsaydımda en azından bu duruma gelmezdik. eşime çok kızdım yaa ne olursa olsun annesine ailesine tek laf dedirtmiyor. iyi birşeyde desem kötü algılıyor bende izah etmmek orunda kalıyorum tip bu kocam tipp
bari bu hareketinin arkasında dur, sakın geri adım atmagörsünler kararlılığını, ben ne kadar kafaya takarım , benim evime giren çıkan belli değil, merdivenle çıkılıyor, normal bişey değil ki, hadi normal olsa dicem haksızsın.
eşin de bi iki söylenir o da anlar yaptığının kötü niyetli bişey olmadığını
en baştan kapını kilitlemeliydin altınını oraya bırakmamalıydın şimdi kaynananan alınganlık yapması çok saçma ve anlamsız.eşinde aile düşkünüymüş bu kötü yoksa annesine ben kapıyı kilitlettim çocuklar yukarı çıkıyor kapı açık kalsın istemedim diyebilirdi ama topu sana atmış.geri adım atma canım eşinle iyilikle konuş ama yaptığının doğru olduğunu söyle.onların isteği çok saçma kapınız niye açık kalsın ki
kapını kilitlerken kimsede izin almana gerek yok ben bile bekar olduğum halde bazen odamın kapısını kilitlerim benim odama girmeye kimsenin hakkı yok altınlarınızı da evde tutmayın hiç güvenli değil
sizin içiniz nasıl rahat edecek ise öyle yapın zamanla alışırlar nasılsacanım burası istanbul eve hırsız girerse altınlar gider gözüyle bakıyorlar valla 7 aydır birşey olmadı çok şükür yarısı burda zaten ama ben tedbirimi alıyorum köydeki evdede kapımı kilitledim ayol sanki mühürledim gittim evi ne alındılar altı üstü 3 oda kilitli herşeyde yerinde
merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bugün. biz eşimin işi gereği istanbulda yaşıyoruz. hafta sonu memlekete gitmiştik bizim k.vler ile evlerimiz aynı binada fakat içten çıkılıyor yukarıya.. bizim katın kapılarını bugüne kadar hiç kilitlemedim söyledimmi hatırlamıyorum şuana kadar ama istanbuldayken aklıma takılıyordu. eşime birgün danıştım durumu oda onayladı. benim 1 odada sandığım var içinde düğünde takılan bilezikler var istanbula yarısını getirdim ne olur ne olmaz diye diğerlerinide eşimin ailesi burda kalsın dediler. bende orda bırakmıştım ama çoluk çocuk alt kattan bazen üst kata çıkıyordu bildiğim kadarıyla. bunuda kendileri söylemişlerdi daha önceden çünkü diğer odadada bilgisayar var ve onu bozmuşlardı. bizim yatak odamızın kapısıda açık durur biz olmasakta. benim bu durum bayağı canımı sıkmaya başlamıştı. en sonunda hafta sonu kapıları kilitledim anahtarlarıda sakladım bi yere........ bugün k.v aradı, beni üzdün diyor ona sormam gerekiyormuş. sormaktan ziyade bana söylemen gerekir demiş olsaydı benim içime yer etmezdi. durumu anlattım anahtarların yerinide söyledim ama trip attı biraz üzgündü sonra kapattık telefonu. eşimi aradım durum böyle diye kilitlerken eşimde vardı senin iznin vardı dedim herneyse oda bana keşke söyleseydin dedi.. sanki üstüme suç atarmış gibi oldu bende kızdım hiç kendi adıma ben karar alamayacakmıyım dedim bana alıngansın dedi.. şuan kafam o kadar çok karışık ki birde ağır grip oldum kendimde değilim buda üstüne tuz biber oldu bana akıl verecek arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz, eşim ailesine çok düşkündür benden çok onların lafına bakar ne yapacağımı bilmiyorum..
Bizde kv ile altli ustlu oturuyoruz.
Birbirimizde anahtarlarimiz var.
Evliligimin ilk zamanlar sinir oluyordum.anliyordum biz yokken eve girildigini.
Ama simdi camasirlarim balkonda olur ben annemlerde yagmur ciseler kv i ararim "anne yagmur yagiyor camasirlari topla" derim.
Annemlerle beraber memlekete gittik.geldiimde kv evi bastan asagi temizlemisti (tabii ele gune karsi ama olsun sonucta temiz eve gelmistim)
Buzdolabimda eksik bisey varsa pazardan bana da alir.
Kv ile cok sorun yasadim bazen yine yasiyorum ama iyiliklerini de gozardi edemem....:)
Hic de dert etme.ben simdi dusunuyorum da sadece kendime etmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?