kızlar akıla ihtiyacım var :(

senin evine kafasına göre girilmesi zaten ofsayt baştan:26:
kim , ne hakla girebilir. kapını kitliyosun, kim karışabilir. orda sen yaşıyosan senin evindir.
ben çeyiz serme günümden sonra bile evimi kitledim , tüm anahtarları aldım.. o eve özel şeyler getirdim çünkü, neme lazım, belki giren falan olur diye..
bu olayda yüzde yüz haklısın , ama kv ye fazla yüz vermenin sonu bu işte. bana sorman gerekiyo ne demek yahu.. çocukmusun sen

eşim geldi yedik içtik konuyu sordu tekrar tekrar anlattım.. yatak odamıza zaten benim ailemde dahil giremez dedim anammmm bi kızdı bi kızdı annesi girecekmiş saçmaymışşşş. havalandırırmış açık yer varmı etraf nasıl toplumu diye bakarmışş. bende kızdım ona olmaz öyle şey diye şuan somurtmuş karşımda tv izliyor. annesini arattırdı zorla oda duymadı sanırım telefonu sıkıldım bu işten ya.. diyosunuz ki söyleseydin kilitlediğini ogün biz varız diye alt kata çok misafir gelmişti akşama kadar k.v ile konuşamadım bile yoksa kilitledim derdim. anahtarı bile söyledim zaten bugün istemesem söylemem

işin çok zor valla. sanırım kayınvaliden her şeye karışan bi tip.
yatak odanın toplu olup olmaması kimi ilgilendirir ki. ya çekmeceleri açıp karıştırırsa . hoş bişey mi senin iç çamaşırlarını görmesi.. eski kafalılık diyorum başka bişey demiyorum, senin suçun yok ve hala sıkıntısını sen çekiyosun..
ama dediğim gibi baştan işi sıkı tutsaydın bunları yaşamazdın. ben çirkefliğimi başta yaptım, şimdi çok rahatım valla

en iyisini yapmışsın canım ben mesafeli olmadım keşke biraz dik kafalı olsaydımda en azından bu duruma gelmezdik. eşime çok kızdım yaa ne olursa olsun annesine ailesine tek laf dedirtmiyor. iyi birşeyde desem kötü algılıyor bende izah etmmek orunda kalıyorum tip bu kocam tipp

bari bu hareketinin arkasında dur, sakın geri adım atma görsünler kararlılığını, ben ne kadar kafaya takarım , benim evime giren çıkan belli değil, merdivenle çıkılıyor, normal bişey değil ki, hadi normal olsa dicem haksızsın.
eşin de bi iki söylenir o da anlar yaptığının kötü niyetli bişey olmadığını

k.v ile illaki konuşturtur beni eşim bu akşam kırgınlığını geçirecez mecbur yoksa oğlunun suratı çekilmez. ama şuda varki bu ona koydu illaki çekinir elinde olmasada fazla karışmaz inşallah.. ben yinede kilitli tutacam en azından aklım orda kalmasın diretirim oda olmasa. geçinmek ne zormuş valla :18:

en baştan kapını kilitlemeliydin altınını oraya bırakmamalıydın şimdi kaynananan alınganlık yapması çok saçma ve anlamsız.eşinde aile düşkünüymüş bu kötü yoksa annesine ben kapıyı kilitlettim çocuklar yukarı çıkıyor kapı açık kalsın istemedim diyebilirdi ama topu sana atmış.geri adım atma canım eşinle iyilikle konuş ama yaptığının doğru olduğunu söyle.onların isteği çok saçma kapınız niye açık kalsın ki

eşim şuan hiç gülmüyor ailesini aradı kaç kez duymuyorlar yada müsait değiller canım çok sıkkın ya.. en başta hata yaptım evet ama çok karıştılar hayatımıza ben akıl verirler tecrübeliler diye pek bişey yapmadım. zaman geçtikçe taşlar yeni oturdu pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor. aklım orda kalacağına yaptığım iyi oldu söyleseydim sonradan daha iyi olurdu ama misafirlerden kafamı kaşıyamadım sonuçta bizim için gelmişlerdi. bilmiyorum yaa şuan kafamda eşimin annem yatak odamıza girer neden girmesin demesi var aynı kız gibi tokatlamak istiyorum valla sinirden

kapınızı kilitlerken kimseden izin almana gerek yok orası sizin odanız özeliniz kimse pat diye dalamaz istediği kadar kırılsın kayınvalideniz ben bile bekar olduğum halde bazen odamın kapısını kilitlerim benim odama girmeye kimsenin hakkı yok altınlarınızı da evde tutmayın hiç güvenli değil

Son düzenleme:
kapını kilitlerken kimsede izin almana gerek yok ben bile bekar olduğum halde bazen odamın kapısını kilitlerim benim odama girmeye kimsenin hakkı yok altınlarınızı da evde tutmayın hiç güvenli değil

canım burası istanbul eve hırsız girerse altınlar gider gözüyle bakıyorlar valla 7 aydır birşey olmadı çok şükür yarısı burda zaten ama ben tedbirimi alıyorum köydeki evdede kapımı kilitledim ayol sanki mühürledim gittim evi ne alındılar altı üstü 3 oda kilitli herşeyde yerinde

sizin içiniz nasıl rahat edecek ise öyle yapın zamanla alışırlar nasılsa

biz kadınlar kadar dertli varmıdır söylesek üzülürüz söylemesek üzülürüz üzülme arkadaşım alırsın gönlünü ben herşeyi düşünmekten yoruldum çok yoruldum kimse bizi düşünmüyor herşyin şuçlusu gelinler...

canım eğer aynı evde yasıyorsanız tabiki kitlerken bi sölemen gerekirdi. anne sonuçta alınır elbet... ßence daha fazla sorun olmadan gidip bankaya yatırın şu altın günleri felan varya. kasa tutun senelik bi ücreti var bildiğim kadarıyla 50 tl felan. dursun orda

normal olan zaten kapıların kilitlenmesidir, yani siz istanbuldayken evinize neden girip çıksınlar.
eşin konuyu açmadığı sürece bence bu konuyu kapat,eşinle tartışma,sonuçta ailesini savunacaktır.
kaynanandan da fazla özür dileme,1 kere konuştuysan yeter.

Bizde kv ile altli ustlu oturuyoruz.

Birbirimizde anahtarlarimiz var.

Evliligimin ilk zamanlar sinir oluyordum.anliyordum biz yokken eve girildigini.

Ama simdi camasirlarim balkonda olur ben annemlerde yagmur ciseler kv i ararim "anne yagmur yagiyor camasirlari topla" derim.

Annemlerle beraber memlekete gittik.geldiimde kv evi bastan asagi temizlemisti (tabii ele gune karsi ama olsun sonucta temiz eve gelmistim)

Buzdolabimda eksik bisey varsa pazardan bana da alir.

Kv ile cok sorun yasadim bazen yine yasiyorum ama iyiliklerini de gozardi edemem....:)

Hic de dert etme.ben simdi dusunuyorum da sadece kendime etmisim.

ama arkadaşım ne işi var altınlarının yarısının memleketteki evinde..
sen başında keşke yok anne alıp bankaya koyalım deseydin ya..
memleket mantıgını kuramadım kafamda halaa

Son düzenleme:
benimde ilk evimin anahtarı vardı kv de..
ama bu taşındığım evin anahtarını vermiyorum..
ısrarla hemde birkaç kez istedi vermedim yinede..
kaybettim yedeği yok dedim..
evet iyi taraflarıda var ama dezavantajlarıda gözardı edilemez

kilitlendiğini farkettiyse yatak odana girmek istemiş demekki , eve girimlesine bile karşıyım ama hani içli dışlısınız mutfağa girip bişeyi eksikti alıcaktı falan diyelim insan niye yatak odana girme ihtiyacı duyar ki , keşke en baştan yapsaydın bu kilitleme olayını öyle alışsalardı

bi an ben yazdımda haberim yokmu diye düşündüm :)taşınmayı düşünürdüm hep ilk zamanlarım zorluğunu geçirip herşeyi raya oturttuktan sonra acaba diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…