Canimm inşallah en hayırlısı neyse hakkında o olur. Pek yorum yapamayacağım ama mutlu olmanı çok isterim biliyorsun, annene babana danis hızlı karar verme. Iyice düşün taşın, sevgi bir yere kadar oluyor sonra yetmiyor..
Eğer ki tahmin ettiğim köy ise,dinlen dinlen kaç.Şaka yapmıyorum.
Diyelim ki başka köy yine de kaç çünkü,o tarla vs de çalıştırılacaksın,iş yapmayacaksın dediklerine bakma.
valla ben olsam kayınvalide kayınpederden önce köy hayatını kaldırabilir miyim onu düşünürdüm açıkçası, eğer şehirde büyümüşsem alışkın değilsem yapamam yani.
İyi düşün anneni babani dinle
Maalesef iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor sevgi ask bir yere kadar yapamayacagin seyler icin zorlama kendini..
Niye önyargılısın kaynanayla kalmak istemiyorum diye. Nasıl bir insan tanıyor musun? yani belki iyi anlaşacaksınız, belki iyi bir insandır. Ben de gelin oldum ama "kaynana" diyince toplumda kadınlar öcü görmüş gibi oluyor
Bazen kesinlikle sevgi yetmiyor canım. Aileme danıştim sen yapamazsın dediler olmaz dediler işte
Evlenince ailesine gelin almakla ayrı bir yuva kurmak arasında ince bir çizgi var. Bence kendi isteklerin konusunda taviz verme,illa ki kabul eder,etmezse de kendi bilir.
Aileni dinlemeni tavsiye ederim,kesinlikle olmaz bu iş.,
Köy yerinde öyle iş yapmamak varmı hiç nerde görülmüş durum..
Ben olsaydım bu durumda kızımı düşünerek asla onay vermezdim..
Şehir hayatına alıkın olan ufakbir yerde yaşamaya zorlanır.
Canım tamam kimse ailesini ezmesin,görüşmeyi asla kesmesin de yaşamak apayrı bir durum. İnş. köprüyü geçene kadar ayıya dayı demez sevgilinBu konu yine açılmıştı ama 2 3 gün ayrı kaldı benden hatta aradı Özür diledi uzaklara gidelim dedi. Barıştik. Babası hasta olmuş Ağlamış falan.. tekrar caydı
Evet ablacim. . Ailem de onay vermiyor kesinlikle. . Ben de istemiyorum çünkü yapamam
Onun için aklım karışık zaten.. burdaki koy şehir gibi diyor ama o köy istersem villa olsun ben yapamam
canım izmiri biliyorum tatil cenneti gibi köyleri de var belki sizin köy de öyledir ama çiftçilik yapıyolarsa tarla işleri, toprak vs. zor gelir yine de ben şahsen yapamam. çok şehir insanı da değilim ama ot, toprak falan rahatsız ediyor beni.
iyi düşün hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?