Kızlar aklım çok karışık :/

_HaRika_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
3.780
16.923
128
Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve geçen sene sözlendim. Sözlüm askere gidicekti ve döndüğünde yaza doğru evlencektik.
Askerden geçen hafta geldi.. Bazı anlaşmazlıklar(kıyafetime karışması, aşırı kıskanç olması vs) çıktı hallettik.. izmirin bir köyünde ailesi ile beraber yaşıyorlardı.. ama Işi nedeni ile izmir merkezdeki abisinin evinde kalıyordu. Arada köye gidiyordu. Sorun ise köydeki evlerinin üstüne ev yapacaklarmış. Biz orda yasicakmışiz. Nedeni ise Babası çiftçi. Ve Sözlüm askerden gelir gelmez babası hasta oldu. SözlüM de babasının durumundan dolayi onun işini yürütmek istiyor ve köye gelmemi istiyor ben köyde asla yapamam. Is yapmıcaksın falan mutlu olcaz diyor ama kaynana ile yakın olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Ailem de karşı bu duruma.. ailem onun ailesini taniyor..İzmir merkez de ev alsın kendi işi ile uğraşsin istiyorum ama babası yüzünden hersey maf oldu. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi ile yaşamak yakın olmak istemiyorum ikimizin huzuru içindi herşey.. o kararını vermiş ve ben de kararımı verdim ayrılık kararı aldım siz olsanız ne yaparsınız ya da kayınPeder ve kaynanà ile yakın olmak olur mu bilmiyorum kafam çok karışık bir akıl verin

Son düzenleme:
Canimm inşallah en hayırlısı neyse hakkında o olur. Pek yorum yapamayacağım ama mutlu olmanı çok isterim biliyorsun, annene babana danis hızlı karar verme. Iyice düşün taşın, sevgi bir yere kadar oluyor sonra yetmiyor..

Eğer ki tahmin ettiğim köy ise,dinlen dinlen kaç.Şaka yapmıyorum.
Diyelim ki başka köy yine de kaç çünkü,o tarla vs de çalıştırılacaksın,iş yapmayacaksın dediklerine bakma.

Bazen kesinlikle sevgi yetmiyor canım. Aileme danıştim sen yapamazsın dediler olmaz dediler işte

valla ben olsam kayınvalide kayınpederden önce köy hayatını kaldırabilir miyim onu düşünürdüm açıkçası, eğer şehirde büyümüşsem alışkın değilsem yapamam yani.

Eğer ki tahmin ettiğim köy ise,dinlen dinlen kaç.Şaka yapmıyorum.
Diyelim ki başka köy yine de kaç çünkü,o tarla vs de çalıştırılacaksın,iş yapmayacaksın dediklerine bakma.

E tabiki canım.. is yapmıcaksın falan diyorlar ama neden se inanamıyorum..

Niye önyargılısın kaynanayla kalmak istemiyorum diye. Nasıl bir insan tanıyor musun? yani belki iyi anlaşacaksınız, belki iyi bir insandır. Ben de gelin oldum ama "kaynana" diyince toplumda kadınlar öcü görmüş gibi oluyor

valla ben olsam kayınvalide kayınpederden önce köy hayatını kaldırabilir miyim onu düşünürdüm açıkçası, eğer şehirde büyümüşsem alışkın değilsem yapamam yani.

Onun için aklım karışık zaten.. burdaki koy şehir gibi diyor ama o köy istersem villa olsun ben yapamam

İyi düşün anneni babani dinle
Maalesef iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor sevgi ask bir yere kadar yapamayacagin seyler icin zorlama kendini..

Hep babası yüzünden canım. Izmir merkezde ev alcakti ikimize orda yasicaktik. Zaten ben son sözümü ona söyledim

Anlaşıyoruz saygım var.. tabiki gercek konu ben köyde yapamam olmaz bi yandan da içim acıyor

Bazen kesinlikle sevgi yetmiyor canım. Aileme danıştim sen yapamazsın dediler olmaz dediler işte

Aileni dinlemeni tavsiye ederim,kesinlikle olmaz bu iş.,
Köy yerinde öyle iş yapmamak varmı hiç nerde görülmüş durum..
Ben olsaydım bu durumda kızımı düşünerek asla onay vermezdim..
Şehir hayatına alıkın olan ufakbir yerde yaşamaya zorlanır.

Evlenince ailesine gelin almakla ayrı bir yuva kurmak arasında ince bir çizgi var. Bence kendi isteklerin konusunda taviz verme,illa ki kabul eder,etmezse de kendi bilir.

Bu konu yine açılmıştı ama 2 3 gün ayrı kaldı benden hatta aradı Özür diledi uzaklara gidelim dedi. Barıştik. Babası hasta olmuş Ağlamış falan.. tekrar caydı

Evet ablacim. . Ailem de onay vermiyor kesinlikle. . Ben de istemiyorum çünkü yapamam

Bu konu yine açılmıştı ama 2 3 gün ayrı kaldı benden hatta aradı Özür diledi uzaklara gidelim dedi. Barıştik. Babası hasta olmuş Ağlamış falan.. tekrar caydı
Canım tamam kimse ailesini ezmesin,görüşmeyi asla kesmesin de yaşamak apayrı bir durum. İnş. köprüyü geçene kadar ayıya dayı demez sevgilinAileni dinlemelisin

Onun için aklım karışık zaten.. burdaki koy şehir gibi diyor ama o köy istersem villa olsun ben yapamam

canım izmiri biliyorum tatil cenneti gibi köyleri de var belki sizin köy de öyledir ama çiftçilik yapıyolarsa tarla işleri, toprak vs. zor gelir yine de ben şahsen yapamam. çok şehir insanı da değilim ama ot, toprak falan rahatsız ediyor beni.
iyi düşün hakkında hayırlısı olsun..

Hı hı öyle canım çiftlik gibi işte 100 küsür hayvanları var.. Sağol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…