Kızlar aklım çok karışık :/

ben köy hayatını bilmiyorum ama sonuçta şehir gibi olmaz helal olsun sana gerçekleri görebilen ne istediğini bilen birisin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

İyinin kötüsü durumundayım kv çapraz dairede oturuyo cnm şimdi taşınmak için uğraşıyorum burası kendi evimiz ama başka ev alıp gitmek istiyorum.

kv öyle ki komşularını bile benimle paylaşaMadi ben kendi hayatımı kurmak istiyorum onla bi derdim yok ama rahatta değilim hele köy hayatı zor gelir.

"İlla ki tut şunun ucundan"derler kimseye inanma evlenmeden önce seçim öncesi vaatler gibidir.

Söz verirler ama asla arkasında durmaz lar aileni dinlemedigin için pişman olabilirsin..

ben köy hayatını bilmiyorum ama sonuçta şehir gibi olmaz helal olsun sana gerçekleri görebilen ne istediğini bilen birisin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Tabiki de koy ile sehir arasinda dunyalar kadar fark var yorumun icin Sağol canım.

B
Canimm sevgi bi yere kadar oluyo emin ol ben evlenirken birlikte oturmsyi kabul ettim ama cokkkkkk zor 5 ay zor dayandim iki aylik hamileyken annemler yanima geldi ve kaynanam kayinbabami fitkeye fitleye kovdurdu bizi bosver uzak olmak en iyisi ben salakmiymisim da kabul ettim diyorum cektigim yanima kaldi esim affettti ailesi sonucta ceken sen olursun ayrilmani istemem ama

Canim benim zaten aileme daniştim bu konuyu onlar önceliğim onun ailesi varsa benim de var elhamdulilah..
Hayırlısi canım artık
Yorumun için çok sağol canım benim

Kesinlikle evim ayri da olsa uzak kalmak en iyisi canım..

Evet o mutlu olsun diye cok taviz verdim ama ben mutsuz oldum ayri evin olsun uzak ol kafana gore daya dose hakkindir

Cok doğru bir karar vermissiniz..yeniden sevebilirsiniz ama hayatınızı köyde kayinvalidenizin işlerini yaparak gecirmek cok zor olur..ne kadar yapma sen iş desede kv çalışırken oturabilecek misiniz? Sofraniz onlarla olacak, ayri bir hayatiniz yok..
Ay içim daraldı..hakkinizda hayırlısı, tebrik ederim kendinize sayginizi..

Ya cok sevginden koy ve altli ustlu oturma sacmalina katlanicaksin yada ayrilicaksin sozlunde oraya baska hizmetci bulucak yaoicak bisey yok canim iyi dusun ama sozlunede yazik babasi hastaymis napsin birakip sehre yerlesemez sanada yazik istemedigin ortamda yaaayamassin ayrilik en dogrusu gibi gorunuyor

Sağolun :/

Yapacak bişey yok ben de sen babana bak dedim..

Ben yıllardır köyde yaşıyorum ve nerde olursa olsun köy köydür insanlarının da zihniyeti farklıdır. Bakma benim böyle konuştuğuma sende köyde yasıyomussun diyeceksin ama ben o köyden dışarıya çıktım gezdim dolaştım ama bunu hiç yapmayan insanlarla yasamak zor. Kurtulmak için elimden geleni yapıyorum çnkü bıktım insanlarından. Bire bin katıp konuşuyorlar bu her yerde böyle pantolon tşört giyiyorum diye bile neler diyorlar hiç tanımadığım insanlar. Aklın varsa köye gitmeeeee. Hatta yanlış anlama da şehirde yasamaya baslasanızda yarı öbür gün ya yine tasıncaksınız köye yada eşin ailesini yanına alacak

Benim de koyde yaşayan akrabalarim var.. kuzenlerim de köyde teyzemin oğluna bir kız aldılar ama o da iş yapıyor koyde illaki is yapılır yani. Aslında haklısın.. ya şehirde ev alsın ailesi gene kalabilir . Ama ben koyde hayatta yapamam

bence en dopru kararı vermişsin.zaten şimdi olmasa da zamanla ailesiyle anı ortamda yaşadıkça bu huzursuzluk zten evliliğinizi zedeliycek ve mutsuz bir evlilik sonucu ayrılacaksınz.belki çocuk olucak oda ortada kalıcak.sonuç daha ağır olucak.madem oda sende kararınızı vermişsiniz bence hiiiç U dönüşü yapmayın.birde sen kalk izmirden köye yerleş mümkün değil yapamazsın..

Mardin'de yaşıyorum canım. Burda İzmir'in köyüne kadar gitmek zaten zor mesafe çok.. ailem den de uzak olcam. Zor olsada Doğru karar verdim bncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…