Herşey rapora bağlı birazda,çok haklısın bu konuda orada yaşaman zor gibi..
Bencede günlük işlerini yapacak birini bulsalar sorun hallolurda,buda sonradan sorun olmasın senin yüzünden ailemden ayrıyım dermi acaba sözlünde..Buda bir ihtimal tabi..
Ama hayata böyle bakmayin lutfen. Bunu sizin iyiliginiz soyluyorum. Hayatta tabi ki hicbir seyin garantisi yok. Dostumuz gün gelip düşmanimiz olabilir ama bu ihtimal var diye hic dostluk kurmayacakmiyiz.Hayır.. sorun olmadı. Sorun olmadı diye artik sorun olmicak anlamına gelmiyo ki canım
banada öyle geldi de onun için dedim..
adam iki ağlayıp iş hallediyo komik yani..
ilerde de aynı şekilde olacak demek ki ağlayıp istediklerini yaptıracaklar.. o yüzden kv kp rin ne yaptığı niye yaptığı değil nişanlının tavrı önemli ..
Yok yok ablacim öyle bir sorun olmaz onu çok iyi tanıyorum çünkü.. ama ben ona söyledim herseyi o da biliyor benim o köyde yapamayacağımi.. mecburum diyor.
A
Ama hayata böyle bakmayin lutfen. Bunu sizin iyiliginiz soyluyorum. Hayatta tabi ki hicbir seyin garantisi yok. Dostumuz gün gelip düşmanimiz olabilir ama bu ihtimal var diye hic dostluk kurmayacakmiyiz.
Siz köyde yaşamak istemiyorum derseniz haklisiniz. Nişanlınızın mesleği nedir bilmiyorum ama onu yapsin derseniz haklisiniz. Çunku hayatiniz ortak olacak evlenince. Ama lutfen acaba sorun yaşarmıyım gibi bir önyargı ile karar vermeyin.
Sizin bir mesleginiz var mi? Nişanlınıza çalışmak istediginizi soyleyebilirsiniz tabi düşünüyorsanız. Bu sebeple de merkezde oturmaniz gerekli olduğunu.
Başka kardeş yada abi filan yokmu babaya yardım için..
Evet canım bende benzer sebeplerden ayrılmak durumunda kaldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Şimdi ayrılmak imkansız gibi geliyor olabilir ama sakin kafayla düşününce anlıyor insan aşk herşeye yetmiyor ne yazık ki.
Abisi var o da merkezde yaşıyor eşi ile beraber.. abisi ni örnek gösterdim abim koyde yapamaz o koy işlerinden anlamıyor dedi
Senin için inşallah hayırlısı olur canım benim :/ aileni dinle derim ben yinede şehir hayatından köy hayatına geçiş yapmak seni zorlar hemde altli ustlu oturucaksınız iş yapma konusuda da yardımcı almayı kabul eder mi k.peder yoksa size kalıcak gibi mi
Annesi babası nereye kadar yapabilir ki yaş ilerledikçe size kalır gibi geldi banada ://Çok sağol canım.. annesi yardim eder ama o kadar çok iş var ki hayvan tarla birsürü şey yani..
Kme kalacak işler,kendisine elbette ..
Annesi babası nereye kadar yapabilir ki yaş ilerledikçe size kalır gibi geldi banada ://
Zaten babam hasta ben yapmak zorundayım dedi .. ben de sen bilirsin ben bu yolda yokum dedim senin ailen varsa benim de ailem var dedim. O zaman ben de aileme bakacam dedim..
Senin için çok zor bi karar inşallah hakkında hayırlısı olurÖyle canım annesi babası zaten 55 yaslarnda.. kimse yok ki yapacak abisi var o da evli o da yapmıyor zaten ablası da var o evleniyor.
Çok zor bi karar ben olsam yaşamya razı olurdum ama bilmiyorum anne babası senin gözünü korkutmuş galiba
Bence çok uzatmadan bu duruma bir nokta koy derim,alışkın olmadığın bir ortamda yaşamak hem sana hem ona zor gelir..Sonuşta birbirinize zarar verip yıpranırsınız..
Koydum noktayı dün gece ikimizde uyumadik hiç kolay değil ayrılmak çok zor ablacim ama bitirdim..
Anlıyorum duygularını,zor bir karar ama ilerisini düşününce inan daha sonra iyiki böyle yaptım doğru kararı verdim diyeceksin..
Biraz zamana ihtiyacın olacak bu dönemlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?