Kızlar aklım çok karışık :/

Yok yok ablacim öyle bir sorun olmaz onu çok iyi tanıyorum çünkü.. ama ben ona söyledim herseyi o da biliyor benim o köyde yapamayacağımi.. mecburum diyor.

A
Hayır.. sorun olmadı. Sorun olmadı diye artik sorun olmicak anlamına gelmiyo ki canım
Ama hayata böyle bakmayin lutfen. Bunu sizin iyiliginiz soyluyorum. Hayatta tabi ki hicbir seyin garantisi yok. Dostumuz gün gelip düşmanimiz olabilir ama bu ihtimal var diye hic dostluk kurmayacakmiyiz.
Siz köyde yaşamak istemiyorum derseniz haklisiniz. Nişanlınızın mesleği nedir bilmiyorum ama onu yapsin derseniz haklisiniz. Çunku hayatiniz ortak olacak evlenince. Ama lutfen acaba sorun yaşarmıyım gibi bir önyargı ile karar vermeyin.
Sizin bir mesleginiz var mi? Nişanlınıza çalışmak istediginizi soyleyebilirsiniz tabi düşünüyorsanız. Bu sebeple de merkezde oturmaniz gerekli olduğunu.

Ben ona söyledim baban rol yapıyo dedim hatta eğer gerçekten hastaysa çıkar raporlarda

Evet işte soylediklerinizde haklısınız ben de bunun için onyargidayim zaten.. ben de çalışırım o da çalışır bakariz birbirimize ama araya köy hayvan işi kV kp falan giriyor ben yapamam olma yani.. huzursuzluk çıkar.

Senin için inşallah hayırlısı olur canım benim :/ aileni dinle derim ben yinede şehir hayatından köy hayatına geçiş yapmak seni zorlar hemde altli ustlu oturucaksınız iş yapma konusuda da yardımcı almayı kabul eder mi k.peder yoksa size kalıcak gibi mi

Maalesef maalesef cnm

Çok sağol canım.. annesi yardim eder ama o kadar çok iş var ki hayvan tarla birsürü şey yani..

Çok zor bi karar ben olsam yaşamya razı olurdum ama bilmiyorum anne babası senin gözünü korkutmuş galiba

Annesi babası nereye kadar yapabilir ki yaş ilerledikçe size kalır gibi geldi banada ://

Öyle canım annesi babası zaten 55 yaslarnda.. kimse yok ki yapacak abisi var o da evli o da yapmıyor zaten ablası da var o evleniyor.

Zaten babam hasta ben yapmak zorundayım dedi .. ben de sen bilirsin ben bu yolda yokum dedim senin ailen varsa benim de ailem var dedim. O zaman ben de aileme bakacam dedim..

Bence çok uzatmadan bu duruma bir nokta koy derim,alışkın olmadığın bir ortamda yaşamak hem sana hem ona zor gelir..Sonuşta birbirinize zarar verip yıpranırsınız..

Bence çok uzatmadan bu duruma bir nokta koy derim,alışkın olmadığın bir ortamda yaşamak hem sana hem ona zor gelir..Sonuşta birbirinize zarar verip yıpranırsınız..

Koydum noktayı dün gece ikimizde uyumadik hiç kolay değil ayrılmak çok zor ablacim ama bitirdim..

Koydum noktayı dün gece ikimizde uyumadik hiç kolay değil ayrılmak çok zor ablacim ama bitirdim..

Anlıyorum duygularını,zor bir karar ama ilerisini düşününce inan daha sonra iyiki böyle yaptım doğru kararı verdim diyeceksin..
Biraz zamana ihtiyacın olacak bu dönemlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…