En dogru karari vermissinKızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve geçen sene sözlendim. Sözlüm askere gidicekti ve döndüğünde yaza doğru evlencektik.
Askerden geçen hafta geldi.. Bazı anlaşmazlıklar(kıyafetime karışması, aşırı kıskanç olması vs) çıktı hallettik.. izmirin bir köyünde ailesi ile beraber yaşıyorlardı.. ama Işi nedeni ile izmir merkezdeki abisinin evinde kalıyordu. Arada köye gidiyordu. Sorun ise köydeki evlerinin üstüne ev yapacaklarmış. Biz orda yasicakmışiz. Nedeni ise Babası çiftçi. Ve Sözlüm askerden gelir gelmez babası hasta oldu. SözlüM de babasının durumundan dolayi onun işini yürütmek istiyor ve köye gelmemi istiyor ben köyde asla yapamam. Is yapmıcaksın falan mutlu olcaz diyor ama kaynana ile yakın olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Ailem de karşı bu duruma.. İzmir merkez de ev alsın kendi işi ile uğraşsin istiyorum ama babası yüzünden hersey maf oldu. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi ile yaşamak yakın olmak istemiyorum ikimizin huzuru içindi herşey.. o kararını vermiş ve ben de kararımı verdim ayrılık kararı aldım siz olsanız ne yaparsınız ya da kayınPeder ve kaynanà ile yakın olmak olur mu bilmiyorum kafam çok karışık bir akıl verin
Yok öyle bi dünya kimse kimseyi kandırmasın.E tabiki canım.. is yapmıcaksın falan diyorlar ama neden se inanamıyorum..
Peki babasının sağlık durumu ciddimi öylede,orada kalıp yaşamaya karar verdi..
Kendini biliyorsun zorlanırsın bence orada,acaba demiş olsaydın belki bir derece derdim ama,yinede zor ..
Nişanlınızın karekteri onemli olan. Genel olarak anlasabiliyorsaniz, size sevgi ve saygisi var ise nerede yasadiginizin ne onemi var. Size orda yasamayi mecburmussunuz gibi soylediyse tabiki bu bir sıkıntı ama boyle olmasi gerek gibi soyluyorsa konusarak bu sorunu aşabilirsiniz.
Midesinde sorun varmış doktorlara da gidiyormus ama hiçbir doktor hastalığından birsey anlamamış..
Yok öyle bi dünya kimse kimseyi kandırmasın.
Köye gideceksin hasta kp olacak kv olacak ve senden iş beklenmeyecek kim inanır buna???
Nişanlınızın ailesi ile sorun yasadiniz mi hic? Genel olarak nasil insanlar? Belki hic sorun yaşamayacaksiniz. Önyargılı olmayin derim. Ben de esimin ailesine yakin yasiyorum ve zararlarini birakin destekleri oluyor.Tabi ki de çok değer veriyor ama ben eşimin ailesi ile yakın olmasını istemiyorum. . Illa ki bir gün sorun çıkar..
Acil şifalar olsunda,teşhis nasıl konulmıyor ki acaba..
Nişanlınızın ailesi ile sorun yasadiniz mi hic? Genel olarak nasil insanlar? Belki hic sorun yaşamayacaksiniz. Önyargılı olmayin derim. Ben de esimin ailesine yakin yasiyorum ve zararlarini birakin destekleri oluyor.
Canım seni çok iyi anlıyorum o kadar asker yolu bekleyip hayaller kurup ayrılmak zor oluyor.
Bende İzmir'de yaşıyorum merkezdeyim ve inan köyleri bile yabancı geliyor sanki oralar İzmir değilmiş gibi.
Bazen ne kadar sevsende mantıklı düşünmen gerek, ailesi sorunsa ve o orta yolu bulamıyorsa bitirmek en doğrusu.
Şimdi hayallerin böyle yıkılıyorsa ilerde daha kötüsü olabilir.
Bazen aşk yetmiyor, sevdiğinin yanında sana destek olması gerekirdi.
babası mı ağlayıp caydırdı .. iyide o kadının işi değil mi yahu..
sen köyde yaşayabilirmiyim kv yakın olabilirmiyim den önce ben anası babası iki ağladığında bütün düzenden vazgeçebilen bir adamla yapabilirmiyimi düşün bence..
Raporu gelecek günlerde çıkar sanırım.. ama ablacim her ne olursa olsun ben eşimin babasının işini yapmasını istemiyorum. . Gidip adam tutabilir yani..
Evet canım sen de asker yolu bekliyordun ordan tanıdım seni... maalesef ki aşk yetmiyor bazen.. Sağol cnm
en güzel senelerini kayınvalide yanında, köyde tarla işi yaparak geçirme böyle bi hayata alışık değilsen, ha seviyorum gözüm görmez diyosan o ayrı, ama bu şekilde sorgulaman bile aslında nekadar istemediğini gösteriyor, milet köyden şehre taşınıyor artık, yerinde olsam ya ikna ederdim, ya ikna ederdim.
Bence babası numara yapıyo canım çünkü doktorlar bile bu adamın hastalığından birsey anlamamislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?