Kızlar aklım çok karışık :/

En dogru karari vermissin
Kv ve kp ile oturma kismini gectim sehirde dogup buyuyen insan koyde naapsin? Bir de is yapmayacaksin diye seni kandirmis sevgilin, koyde yasayip da is yapmayanina hic rastlamadim
Herkesin bir sosyal hayati bir cevresi var sen koylu degilsin ki ne isin var orada?

Nişanlınızın karekteri onemli olan. Genel olarak anlasabiliyorsaniz, size sevgi ve saygisi var ise nerede yasadiginizin ne onemi var. Size orda yasamayi mecburmussunuz gibi soylediyse tabiki bu bir sıkıntı ama boyle olmasi gerek gibi soyluyorsa konusarak bu sorunu aşabilirsiniz.

Peki babasının sağlık durumu ciddimi öylede,orada kalıp yaşamaya karar verdi..
Kendini biliyorsun zorlanırsın bence orada,acaba demiş olsaydın belki bir derece derdim ama,yinede zor ..

Midesinde sorun varmış doktorlara da gidiyormus ama hiçbir doktor hastalığından birsey anlamamış..

Tabi ki de çok değer veriyor ama ben eşimin ailesi ile yakın olmasını istemiyorum. . Illa ki bir gün sorun çıkar.. Babası yarın öbür gün eşinde is yapsın falan der illaki doldururlar birsekilde ben onun çiftlik işini yapmasını da istemiyorum gerçek işi varken.. Sağol cnm yorumn icn

en güzel senelerini kayınvalide yanında, köyde tarla işi yaparak geçirme böyle bi hayata alışık değilsen, ha seviyorum gözüm görmez diyosan o ayrı, ama bu şekilde sorgulaman bile aslında nekadar istemediğini gösteriyor, milet köyden şehre taşınıyor artık, yerinde olsam ya ikna ederdim, ya ikna ederdim.

Tabi ki de çok değer veriyor ama ben eşimin ailesi ile yakın olmasını istemiyorum. . Illa ki bir gün sorun çıkar..
Nişanlınızın ailesi ile sorun yasadiniz mi hic? Genel olarak nasil insanlar? Belki hic sorun yaşamayacaksiniz. Önyargılı olmayin derim. Ben de esimin ailesine yakin yasiyorum ve zararlarini birakin destekleri oluyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum o kadar asker yolu bekleyip hayaller kurup ayrılmak zor oluyor.
Bende İzmir'de yaşıyorum merkezdeyim ve inan köyleri bile yabancı geliyor sanki oralar İzmir değilmiş gibi.
Bazen ne kadar sevsende mantıklı düşünmen gerek, ailesi sorunsa ve o orta yolu bulamıyorsa bitirmek en doğrusu.
Şimdi hayallerin böyle yıkılıyorsa ilerde daha kötüsü olabilir.
Bazen aşk yetmiyor, sevdiğinin yanında sana destek olması gerekirdi.

babası mı ağlayıp caydırdı .. iyide o kadının işi değil mi yahu..
sen köyde yaşayabilirmiyim kv yakın olabilirmiyim den önce ben anası babası iki ağladığında bütün düzenden vazgeçebilen bir adamla yapabilirmiyimi düşün bence..

Nişanlınızın ailesi ile sorun yasadiniz mi hic? Genel olarak nasil insanlar? Belki hic sorun yaşamayacaksiniz. Önyargılı olmayin derim. Ben de esimin ailesine yakin yasiyorum ve zararlarini birakin destekleri oluyor.

Hayır.. sorun olmadı. Sorun olmadı diye artik sorun olmicak anlamına gelmiyo ki canım

Evet canım sen de asker yolu bekliyordun ordan tanıdım seni... maalesef ki aşk yetmiyor bazen.. Sağol cnm

Bence babası numara yapıyo canım çünkü doktorlar bile bu adamın hastalığından birsey anlamamislar

Köy hayatı alışık olmayan için çok ağırdır canım ayak uydurabileceğini sanmam
Muhtemelen babada işimin başına oğlum geçer düzen devam eder diye düşünüyordu
Yapamıyacağını düşünüyorsan hiç maceraya atılma eninde sonunda o işler size kalacak

Raporu gelecek günlerde çıkar sanırım.. ama ablacim her ne olursa olsun ben eşimin babasının işini yapmasını istemiyorum. . Gidip adam tutabilir yani..

Herşey rapora bağlı birazda,çok haklısın bu konuda orada yaşaman zor gibi..
Bencede günlük işlerini yapacak birini bulsalar sorun hallolurda,buda sonradan sorun olmasın senin yüzünden ailemden ayrıyım dermi acaba sözlünde..Buda bir ihtimal tabi..

Evet canım sen de asker yolu bekliyordun ordan tanıdım seni... maalesef ki aşk yetmiyor bazen.. Sağol cnm

Evet canım bende benzer sebeplerden ayrılmak durumunda kaldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Şimdi ayrılmak imkansız gibi geliyor olabilir ama sakin kafayla düşününce anlıyor insan aşk herşeye yetmiyor ne yazık ki.

Ikna olmuştu ama babası hasta oldu diye hersey maf oldu.. ben bitirdim ama o benim tüm şartlarımi kabul edip döner birgün inşallah o zaman da inşallah geç olmaz bnm icin

Bence babası numara yapıyo canım çünkü doktorlar bile bu adamın hastalığından birsey anlamamislar

banada öyle geldi de onun için dedim..
adam iki ağlayıp iş hallediyo komik yani..
ilerde de aynı şekilde olacak demek ki ağlayıp istediklerini yaptıracaklar.. o yüzden kv kp rin ne yaptığı niye yaptığı değil nişanlının tavrı önemli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…