Testler bu şekilde adetime bugün 2 gün vardı yarın yani 00 ı geçtik 1 gün kaldı bugün sabah versem olsa da çıkar mıİkisi de pozitif mi testler de yanıltabilir yalancı belirti de olabilir belki de geç döllenmedir iki gün daha bekleyin derim ama siz bilirsiniz tabiii
....Testler bu şekilde adetime bugün 2 gün vardı yarın yani 00 ı geçtik 1 gün kaldı bugün sabah versem olsa da çıkar mı
Sen pazartesiyi bekle öyle kan ver bence kuzu testlere hiç güvenim yok benim
Evet öyle yapayım o kadar şaşırdım ki iki farklı marka denedim ikiside anında pozitif çıktı üstüne belirtiler de gelince hamileyim sanmıştım çok üzüldümSen pazartesiyi bekle öyle kan ver bence kuzu testlere hiç güvenim yok benim
Bu ara testler full yanlış ya ne oluyorsa artık. Bu artımed özellikle full yalancı pozitif çıkarıyor gördüğüm yerde kaçarak uzaklaşıyorum ben
Üstteki mesajıma bakın.bence hamilesin canım negatiflerde net çıkıyor çünkü bana şuana kadar bir tane yalancı pozitif çıktı sonra tekrar yaptım negatif di yani
1 günde beta değişir mi peki yarın adetime 1 gün kalmış gözüküyor uygulamaya göre ama ben geçen ay 17 sinde adet olmuştum önceki adetime bakılırsa 3 gün kalmış oluyor 1.20 de çok düşük gibi geldi bir günde değişebilir mi yada sağlık ocağı devlet hastanesi fark eder mi ben devlette uaptırdımbence hamilesin canım negatiflerde net çıkıyor çünkü bana şuana kadar bir tane yalancı pozitif çıktı sonra tekrar yaptım negatif di yani
kan vermiş sadece test yapmamışÜstteki mesajıma bakın.
Testler sürekli yalancı pozitif çıkarıyor maalesef kan testi daha güvenilir onda da negatif çıkmış yani tabi kesin konuşmamak lazım ama 1.20 genel de yükselmiyor ama yine de çok nadir durumlar var tabi geç döllenme falan. Adetiniz gecikirse tekrar kan vermeye gidip teyit edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar merhaba öncelikle inşallah cevap verirsiniz çok meraklandım ve şaşırdım 2 gündür test yapıyorum ve çizgi görüyorum biri artımed biri de duratest adetime 2 gün vardı şuan 1 gün kaldı ve sağ kasığımda iğne batar gibi acılar yüzümde sivilcelenme vs bir sürü belirtim var ve tabiki his bugün kan verdim 1.2 çıktı sizce yarın tekrar vereyim mi kanı ne yapmalıyım
Yapmış fotoları da atmış. Benim de pozitif görünen testim kanda negatif çıktı. Göremiyor musunuz fotoğrafları?kan vermiş sadece test yapmamış
Of çok korkuyorum ama bir an önce de emin olmak istiyorum ilaç kullanmam lazımTestler sürekli yalancı pozitif çıkarıyor maalesef kan testi daha güvenilir onda da negatif çıkmış yani tabi kesin konuşmamak lazım ama 1.20 genel de yükselmiyor ama yine de çok nadir durumlar var tabi geç döllenme falan. Adetiniz gecikirse tekrar kan vermeye gidip teyit edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ben de veterinerim az çok hemogramdan anlıyorum test nerede verirsen ver doğru çıkar bir günde iki katına çıkması gerekiyor şuan daha çok erken olduğu için düşük çıkmış olabilir yeni artmaya başlamış olabilir ancak bazen bu değerler artmıyor tekrar düşerse biyokimyasal gebelik oluyor düşük sayılmıyor herhangi bir acı yâda operasyon gerektirmiyor1 günde beta değişir mi peki yarın adetime 1 gün kalmış gözüküyor uygulamaya göre ama ben geçen ay 17 sinde adet olmuştum önceki adetime bakılırsa 3 gün kalmış oluyor 1.20 de çok düşük gibi geldi bir günde değişebilir mi yada sağlık ocağı devlet hastanesi fark eder mi ben devlette uaptırdım
Korkunuzu anlıyorum ama sakin olmakta fayda var. Geçen ay başıma geldi 5 tane testim pozitif çıktı ama kanda 1.20 yani negatif çıktı 4 gün sonra da regl oldum zaten. Bu ben de böyle oldu ama tabi siz de farklı da olabilir bir kaç gün beklemeniz lazım emin olmak için.Of çok korkuyorum ama bir an önce de emin olmak istiyorum ilaç kullanmam lazım
onun kanda pozitif çıkmış işteYapmış fotoları da atmış. Benim de pozitif görünen testim kanda negatif çıktı. Göremiyor musunuz fotoğrafları?
Yapmış fotoları da atmış. Benim de pozitif görünen testim kanda negatif çıktı. Göremiyor musunuz fotoğrafları?
Hayır canım benim testlerde pozitif kanda 1.20Testler sürekli yalancı pozitif çıkarıyor maalesef kan testi daha güvenilir onda da negatif çıkmış yani tabi kesin konuşmamak lazım ama 1.20 genel de yükselmiyor ama yine de çok nadir durumlar var tabi geç döllenme falan. Adetiniz gecikirse tekrar kan vermeye gidip teyit edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
r canonun kanda pozitif çıkmış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?