A asdfgh_ Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2025 145 17 13 20 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgh_ #41 gulisahra .!.: tabiiki umarım hakkınızda hayırlısı olur canım Genişletmek için tıkla... İnşallah ya ben hâlâ yarın kan verip vermeme arasındauım ahahah
gulisahra .!.: tabiiki umarım hakkınızda hayırlısı olur canım Genişletmek için tıkla... İnşallah ya ben hâlâ yarın kan verip vermeme arasındauım ahahah
D Dua ile Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Eylül 2024 1.894 791 38 29 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgh_ #42 asdfgh_ .!.: Evet öyle yapayım o kadar şaşırdım ki iki farklı marka denedim ikiside anında pozitif çıktı üstüne belirtiler de gelince hamileyim sanmıştım çok üzüldüm Genişletmek için tıkla... Daha regl olmamışsın üzülme daha durr kızz
asdfgh_ .!.: Evet öyle yapayım o kadar şaşırdım ki iki farklı marka denedim ikiside anında pozitif çıktı üstüne belirtiler de gelince hamileyim sanmıştım çok üzüldüm Genişletmek için tıkla... Daha regl olmamışsın üzülme daha durr kızz
A asdfgh_ Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2025 145 17 13 20 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgh_ #43 Dua ile .!.: Daha regl olmamışsın üzülme daha durr kızz Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun
G gulisahra Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2025 135 29 13 24 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdfgh_ #44 asdfgh_ .!.: İnşallah ya ben hâlâ yarın kan verip vermeme arasındauım ahahah Genişletmek için tıkla... akışına bırakman daha iyi hem sağlığın hem stres hormonların için ama kafanı aşırı kurcalıyor ve bu düşünce seni rahat bırakmıyorsa yaptır
asdfgh_ .!.: İnşallah ya ben hâlâ yarın kan verip vermeme arasındauım ahahah Genişletmek için tıkla... akışına bırakman daha iyi hem sağlığın hem stres hormonların için ama kafanı aşırı kurcalıyor ve bu düşünce seni rahat bırakmıyorsa yaptır