• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kizlar almak istedigim gece kiyafeti sizce nasil

sizce nasil

• Ankete Katılan
    105
elbise cok güzel..ve fizikte cok güzel..tasıyabılecegın bşr elbise..hic durma kos al:64:
fakat internetten siparis işi bana cazıp gelmedı gıdıp görmelısın..

ben begendim :))

elbise cok güzel..ve fizikte cok güzel..tasıyabılecegın bşr elbise..hic durma kos al:64:
fakat internetten siparis işi bana cazıp gelmedı gıdıp görmelısın..

evet bende onun icin zaten tereddüt ediyorum ya ama geri iade edlime sansim varsa bakalim iyi olacak mail yazdim cevap beklyiorum

farlı bir model ama hiç benim tarzım değil sen beğendiysen ve üzerinde güzel duracağını düşünüyorsan al

güzel ama keşke arkadaki bel yeri sade olsaydı. ayrıca çok fazla işleme var. göz yoruyo biraz. arka siyah olarak kalsa sanki daha hoş olur

güzel ama keşke arkadaki bel yeri sade olsaydı. ayrıca çok fazla işleme var. göz yoruyo biraz. arka siyah olarak kalsa sanki daha hoş olur

hmmm bende en cok orasini sevdim yani her tarafin nakis olmasi birden bakincami göz yoruyor yoksa devamli bakinca mi acaba canim

devamlı bakınca. yani burda iki taraflı yüklenmiş ya ondan olabilir. normalde sen giyince arkadan gören önü göremeyecek, önden gören arkayı, sorun olmaz yani ama bana kalsa akası işlemesz tercih edrdim.

netten alcaksın ama beklediğin gibi çıkmayabilir:53:fotografta farklı duruyor ama begendım ıslemelerı falan guzelmıs

çok şatafatlı ben beğenmedim nışan elbisesi gibi çok ağır..
idare eder diyorum ben..

Back
X