• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

Benimde tam tur ve tektaşım birlikte hoş duruyor. Ama alyans çok takamıyorum bir yere giderken sadece. Evde sıkıyor beni yüzük

Benim alyansım tek taş zaten. Onun da önünde kocamın sürpriz düğün hediyesi yedi taşım var.
Düz alyanslardan hiç hoşlanmam.
Tektas nisan yuzugudur yada bizlerdeki soz tamtur 3 5 7 tas alyanstir.Iyi gunlerde kullanin ama sizde ters takanlardansiniz tektas gozukmuyo oyle.

o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)

ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.

bende ikisi pes pese cok abarti duruyor helede islemeli karisik cok buyuk alyans varsa , zaten once saglam bir parmak uzunlugu lazim o ikisini yan yana takmak icin. Ben ayri ayri yakiyorum bazen sadece alyansimi takiyorum, kafama gore yani. Cok takilmasin insanlar boyle seyler 5-10 sene once tek tasmi vardi yani hep yeni adetler bunlar, kendi kedinize kural uydurmayalim herkes kafasina gore takilsin yani. Kafam kadar iki yuzugu kisacik parmaga takmaya calisip eziyet etmesinler eklemlerine yani.

İnce bi tektaşsa önce tektaş sonra alyans. Ama benim tektaşımda ekstra pırlantalar var yanlarında ve biraz kalın alyansım da biraz kalın o yüzden sol elime alyans sağ elime de tektaş takıyorum daha şık duruyo.

Nasil istersen oyle tak ne olacak. Ya bi uye vardi. Alyansinin fotosunu falan atiyodu.
Her parmakta nerdeyse alyansa yapisik tek tas vardi. Her hediyede adam bunu aliyomus. :confused:
Igrenc yaa boyle de.
Neyse nasil istiyosan oyle tak. Benim bi sade duz sari altin bir alyansim var. Bi bes tasim bi de tek tasim vsr.
Bazen sadece alyansi takiyorum.
Bazen sadece tek tasi takiyorum. Bazen de sadece bestasi.
Yani oyle hepsini ust uste hic takmam dugunler haric o da kaynanamin israriyla geneldr :KK70:

Tektas nisan yuzugudur yada bizlerdeki soz tamtur 3 5 7 tas alyanstir.Iyi gunlerde kullanin ama sizde ters takanlardansiniz tektas gozukmuyo oyle.
Çok teşekkürler...
Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah.
Ben görünüp görünmemesini hiç düşünmemiştim.
İlk önce tek taşı taktığım için sıralama yapmıştım kendimce...

bende ikisi pes pese cok abarti duruyor helede islemeli karisik cok buyuk alyans varsa , zaten once saglam bir parmak uzunlugu lazim o ikisini yan yana takmak icin. Ben ayri ayri yakiyorum bazen sadece alyansimi takiyorum, kafama gore yani. Cok takilmasin insanlar boyle seyler 5-10 sene once tek tasmi vardi yani hep yeni adetler bunlar, kendi kedinize kural uydurmayalim herkes kafasina gore takilsin yani. Kafam kadar iki yuzugu kisacik parmaga takmaya calisip eziyet etmesinler eklemlerine yani.
Vardi tabi tektas bi an kendimi yasli hissettim 10 senelik tektasimla :KK70:

ben tektaşı tek seviyorum, öyle daha şık bence, öbür türlü çok süslü. ve çok süslü olan bir çok şey gibi şıklığını yitiriyor bence.

bu arada tek taşım yok :KK43:
Sende kendini öyle teselli et işte:KK37:

Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz
Nolur ikisini birlikte takmayın, felaket kötü görünüyo.

Tektaşla beraber takılabilecek tek şey var o da tam tur dediğimiz yüzük cinsi. Zaten çoğu yerde tektaşın alyansı adıyla biliniyo ve ancak o ikisini birlikte takınca bütünlük sağlıyo.

Alyansla tektaş hani altı kaval üstü şişhane ya da bi gözü şam a bi gözü bağdat a derler ya o tarz bi ikili oluşturuyolar. Yapmayın etmeyin.:KK17:

Çok teşekkürler...
Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah.
Ben görünüp görünmemesini hiç düşünmemiştim.
İlk önce tek taşı taktığım için sıralama yapmıştım kendimce...
Amin.Genelde o mantikla takiyo sanirim herkes.

Back
X