- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Anladım cok sağol güle güle tak o zamanben günlük takmaya karatları küçük aldım tektaşım 0.27 beştaşım 0.50 karat çok minimalist ve şık duruyor büyük olmadığı için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cok sağol güle güle tak o zamanben günlük takmaya karatları küçük aldım tektaşım 0.27 beştaşım 0.50 karat çok minimalist ve şık duruyor büyük olmadığı için
şu an atamam ama tv de reklamı dönen markanın beştaşı tektaşyüzükte öyle ordan bakabilirsiniz 0.50 karat beştaş diyeçok merak ettim, foto var mı?
Tektas nisan yuzugudur yada bizlerdeki soz tamtur 3 5 7 tas alyanstir.Iyi gunlerde kullanin ama sizde ters takanlardansiniz tektas gozukmuyo oyle.Benim alyansım tek taş zaten. Onun da önünde kocamın sürpriz düğün hediyesi yedi taşım var.
Düz alyanslardan hiç hoşlanmam.
o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)
ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
İkisinin birlikte takılma işini kim başlattıysa Allah tepesinden baksın.
Ne komik ne kötü bir görüntü o öyle. Bari birini diğer elinize falan takın.
tam tersi takılır önce beştaş yada 3 yada yedidaş sonra tektaşTektas nisan yuzugudur yada bizlerdeki soz tamtur 3 5 7 tas alyanstir.Iyi gunlerde kullanin ama sizde ters takanlardansiniz tektas gozukmuyo oyle.
Çok teşekkürler...Tektas nisan yuzugudur yada bizlerdeki soz tamtur 3 5 7 tas alyanstir.Iyi gunlerde kullanin ama sizde ters takanlardansiniz tektas gozukmuyo oyle.
Vardi tabi tektas bi an kendimi yasli hissettim 10 senelik tektasimlabende ikisi pes pese cok abarti duruyor helede islemeli karisik cok buyuk alyans varsa , zaten once saglam bir parmak uzunlugu lazim o ikisini yan yana takmak icin. Ben ayri ayri yakiyorum bazen sadece alyansimi takiyorum, kafama gore yani. Cok takilmasin insanlar boyle seyler 5-10 sene once tek tasmi vardi yani hep yeni adetler bunlar, kendi kedinize kural uydurmayalim herkes kafasina gore takilsin yani. Kafam kadar iki yuzugu kisacik parmaga takmaya calisip eziyet etmesinler eklemlerine yani.
Sende kendini öyle teselli et işteben tektaşı tek seviyorum, öyle daha şık bence, öbür türlü çok süslü. ve çok süslü olan bir çok şey gibi şıklığını yitiriyor bence.
bu arada tek taşım yok![]()
Bende oyle dedim zaten.tam tersi takılır önce beştaş yada 3 yada yedidaş sonra tektaş
Nolur ikisini birlikte takmayın, felaket kötü görünüyo.Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz
Amin.Genelde o mantikla takiyo sanirim herkes.Çok teşekkürler...
Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah.
Ben görünüp görünmemesini hiç düşünmemiştim.
İlk önce tek taşı taktığım için sıralama yapmıştım kendimce...