Şöyle başlıyorum benim en yakın arkadaşım sevgilimin kardeşiyle nişanlı, sonra birtane bunların akrabası yakın arkadaşımız var yani sevgilimin akrabası olıyor o kız. Bitanede aynı muhitten arkadaşımız var. O aynı muhutten olan nişanlı ve akraba olan arkadaş yakınlaşınca hep bana gelip onların dedikodusunu yapıyordu, işte nisanlı olan için o yarnamaya çalışıyor, onun akıl hocalarıyla baş edemezsin falan, samimi değil ona inanma. Ve buna benzer herşey sölüyordu bende ister istemez öle düşünmeye başlamıştım ama inanın geçip gitmişti bile fakat mesajda ben öle yazdığım için ve o konhşmalarda o öle demediği için ben kötü oldum. Ben bilemden bir laf etmiştim ama yemin ederim öle anlaşılcağını bilmiyordum bile o laftan ben kardeş arası bozmaya çalışan oldum, eve girmeden ortalık karıştıran oldum. Sonra ben o diğer aynı muhittn olan kız çok güvenmiştim o bana, bana anlat diyip dost gibi gözükmüştü. Sonra benim laflarımı çarpıtrak sanki sevgilim gelinlerini kötülüyormuş gibi duruma soktu. Sevgilimi çok zor duruma bıraktım. O benle konuşmuyor konunun derinliğini anlattılae mı bilmiyorum anlattılarsa hiç bana güvenmez. Keşke gelip benide dinlese ben hata ettim o kıza güvendim sacma doldurusa geldim. Ve birde şöyle bir olay var sevgilim bana kızıp kimseyle konuşmucaksın demişti sinirle arkadaşların sacma demişti ben o mesajıda o kıza atmıştım ama valla sevgilim sinirle demişti buda giidp okutmuş. Bende durumları toparlamak svgilimi kötü bilmesinler diye beceremeden iyice ortalığı karıştırmışım. O kadar pişmanım düzelmicek bi duruma soktum. İnsanların yüzüne bakamaz hale geldim. Keşke sevgilim gelip benimle konuşsa. Ama gelmez. Ben napıcam şimdi..