Kızlar anlamayanlanlar için, lütfen yardım edin:(

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Şöyle başlıyorum benim en yakın arkadaşım sevgilimin kardeşiyle nişanlı, sonra birtane bunların akrabası yakın arkadaşımız var yani sevgilimin akrabası olıyor o kız. Bitanede aynı muhitten arkadaşımız var. O aynı muhutten olan nişanlı ve akraba olan arkadaş yakınlaşınca hep bana gelip onların dedikodusunu yapıyordu, işte nisanlı olan için o yarnamaya çalışıyor, onun akıl hocalarıyla baş edemezsin falan, samimi değil ona inanma. Ve buna benzer herşey sölüyordu bende ister istemez öle düşünmeye başlamıştım ama inanın geçip gitmişti bile fakat mesajda ben öle yazdığım için ve o konhşmalarda o öle demediği için ben kötü oldum. Ben bilemden bir laf etmiştim ama yemin ederim öle anlaşılcağını bilmiyordum bile o laftan ben kardeş arası bozmaya çalışan oldum, eve girmeden ortalık karıştıran oldum. Sonra ben o diğer aynı muhittn olan kız çok güvenmiştim o bana, bana anlat diyip dost gibi gözükmüştü. Sonra benim laflarımı çarpıtrak sanki sevgilim gelinlerini kötülüyormuş gibi duruma soktu. Sevgilimi çok zor duruma bıraktım. O benle konuşmuyor konunun derinliğini anlattılae mı bilmiyorum anlattılarsa hiç bana güvenmez. Keşke gelip benide dinlese ben hata ettim o kıza güvendim sacma doldurusa geldim. Ve birde şöyle bir olay var sevgilim bana kızıp kimseyle konuşmucaksın demişti sinirle arkadaşların sacma demişti ben o mesajıda o kıza atmıştım ama valla sevgilim sinirle demişti buda giidp okutmuş. Bende durumları toparlamak svgilimi kötü bilmesinler diye beceremeden iyice ortalığı karıştırmışım. O kadar pişmanım düzelmicek bi duruma soktum. İnsanların yüzüne bakamaz hale geldim. Keşke sevgilim gelip benimle konuşsa. Ama gelmez. Ben napıcam şimdi..

o kadar karışık anlatmışsınız ki hiçbir şey anlamadım. bu şekilde bir anlatımla ortalığı istemsizce karıştırmanıza şaşırmadım. bence elinizi eteğiniz o aileden çekin ve kendinizi daha iyi ifade edebilmek adına bol bol okuyun

o kadar karışık anlatmışsınız ki hiçbir şey anlamadım. bu şekilde bir anlatımla ortalığı istemsizce karıştırmanıza şaşırmadım. bence elinizi eteğiniz o aileden çekin ve kendinizi daha iyi ifade edebilmek adına bol bol okuyun
Kızlar inanın nasıl anlatcağımı bilmiyorum. Herşeyimi güvenip analttığım için bu hale geldimz sinirle lafımın nere gitceğini bilmeden ve çok kötü duruma düştüm ben öle bir insan değilim ve pişmanım. Durum düzelsin istiyorum ama bir yüzümde yok.. ben nasıl böle şeylere sebebiyet verdim bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Herkesi maffettim gidip nasıl konuşcam bilmiyorum. Dolduruşla öle düşünediğim halde öle düşündüm. Çok pişmanım. Çok. Napmam lazım anlatamıyorumda ama kimsem kalmadı akıl alcak..

Of of yine çok karışik olmuş kendinizi hep böyle ifade ediyorsaniz işiniz çok zor zaten .belli ki bi dedikodu ağı oluşmuş siz de buna çanak tutmuşsunuz şimdi de sevgiliniz sizi suçluyor.peki bu olay ne yani ne dediniz konu bu aslinda bunu yazinki size yorum gelsin yardim alin.ayrica herkese güvenip olur olmadik kisilerle dertlesmeyim özelinizi anlatmayin.yarin bi gün evlenirseniz aklinizda bulunsun.
Yoksa ileride de elti,kv,görumce ugrasir durursunuz

Daha anlaşılır olması için kişilere isim takabilirsin, "x.y.z kişisi" gibi..
Bak burada derdine derman olamadık ama en azından yazma önerilerinde bulunduk:))

Sorun şu ki 'ben ona bişey demiştim, sevgilim bana bişey demişti' gibi o kadar cümle kuruyorsunuz ki, biz nereden bileceğiz söylediğiniz şeylerin önemli mi önemsiz şeyler mi olduğunu.. Ayrıca kişilere takma isim verip öyle anlatsaydiniz daha kolay olurdu.. ayşe, fatma gibi...

Şöyle başlıyorum benim en yakın arkadaşım sevgilimin kardeşiyle nişanlı, sonra birtane bunların akrabası yakın arkadaşımız var yani sevgilimin akrabası olıyor o kız. Bitanede aynı muhitten arkadaşımız var. O aynı muhutten olan nişanlı ve akraba olan arkadaş yakınlaşınca hep bana gelip onların dedikodusunu yapıyordu, işte nisanlı olan için o yarnamaya çalışıyor, onun akıl hocalarıyla baş edemezsin falan, samimi değil ona inanma. Ve buna benzer herşey sölüyordu bende ister istemez öle düşünmeye başlamıştım ama inanın geçip gitmişti bile fakat mesajda ben öle yazdığım için ve o konhşmalarda o öle demediği için ben kötü oldum. Ben bilemden bir laf etmiştim ama yemin ederim öle anlaşılcağını bilmiyordum bile o laftan ben kardeş arası bozmaya çalışan oldum, eve girmeden ortalık karıştıran oldum. Sonra ben o diğer aynı muhittn olan kız çok güvenmiştim o bana, bana anlat diyip dost gibi gözükmüştü. Sonra benim laflarımı çarpıtrak sanki sevgilim gelinlerini kötülüyormuş gibi duruma soktu. Sevgilimi çok zor duruma bıraktım. O benle konuşmuyor konunun derinliğini anlattılae mı bilmiyorum anlattılarsa hiç bana güvenmez. Keşke gelip benide dinlese ben hata ettim o kıza güvendim sacma doldurusa geldim. Ve birde şöyle bir olay var sevgilim bana kızıp kimseyle konuşmucaksın demişti sinirle arkadaşların sacma demişti ben o mesajıda o kıza atmıştım ama valla sevgilim sinirle demişti buda giidp okutmuş. Bende durumları toparlamak svgilimi kötü bilmesinler diye beceremeden iyice ortalığı karıştırmışım. O kadar pişmanım düzelmicek bi duruma soktum. İnsanların yüzüne bakamaz hale geldim. Keşke sevgilim gelip benimle konuşsa. Ama gelmez. Ben napıcam şimdi..
Bence sewgiline bunu izah et ve bida konsma siniri gecene kdr konsmak isterse o konusursunz ama ay4ilmak osterse ayrilir ama ben seni yerunde olsam coktan gorysmeyi keserdim cunki cok ayip etmissin ailesi duyduysa sen evlensen bile hep kiskann fesat koru dusunceli biri olarak aralarindan ayristirilirsin.cok hatalisin gercekten ama olan olmus buda sana ii bi ders olms

Kiizlar ben anladigim kadariyla ozet geciyom bu kiz sevgilisiyle konusmalarini o ara bozucu kiza okutuyor surekli o kizin doldurusuyla diger nisanli arkdsinn arkasindan konusup duruyolar kiz bu yazismalri bi guzel onlara okutuyo sonra bu kizda doldurusa geldim art niyetli konsmadim.nasil duzeltirim die konu acmis

Bence sewgiline bunu izah et ve bida konsma siniri gecene kdr konsmak isterse o konusursunz ama ay4ilmak osterse ayrilir ama ben seni yerunde olsam coktan gorysmeyi keserdim cunki cok ayip etmissin ailesi duyduysa sen evlensen bile hep kiskann fesat koru dusunceli biri olarak aralarindan ayristirilirsin.cok hatalisin gercekten ama olan olmus buda sana ii bi ders olms
Evet aynen böle oldu.. ama kızlar yemin ederim böle bir kişilikte değilim herkes bilir. Herks beni iyi bilirdi. Resmen sinirle onun dolduruşuyla bu hallere geldim. Kimse beni anlamaz bilirim çünkü hatamda var çok büyük hatamda var.

Kiizlar ben anladigim kadariyla ozet geciyom bu kiz sevgilisiyle konusmalarini o ara bozucu kiza okutuyor surekli o kizin doldurusuyla diger nisanli arkdsinn arkasindan konusup duruyolar kiz bu yazismalri bi guzel onlara okutuyo sonra bu kizda doldurusa geldim art niyetli konsmadim.nasil duzeltirim die konu acmis
Evet.. aynen böle

Aynı konu değil mi bu
Aynı yorumu yapayım
Hayırlısı.

Neler konuştunuz mesela arkasından ?
Samimi gelmiyor onun beni düşünmesi demiştim, çünkü o arkadaşım bana bırak o samimi değil kendini düşünüyor gözde olmak istiyor demişti, ve yaranmak için yapıyor demişti ama sanki o yaranmak için yapıyor demelerini biz ve sevgilim demişiz gibi anlattı:( halbu ki öle bir şey yok bile. Konuyu oraya çekmiş.. ben birlikte yaptığımız şeyi
O kıza anlatmıştım, oda özelimizi neden anlatıyosun zaten diye başta offsaytım ama o öle bir yakın gibi gözükmüştü ki.. resmen melek oldu ben kötü oldum tamam benimde hatalarım var ama ben aralar bozulsun zihniyetinde hiç
Olmadım hiç düşünmedim ki:( kimse bana inanmıcak artık.. aynı mahlledeyiz bide insanlrın yüzüne bakamam

Konuyu tam anlamadım ama bu sevgili boğazını sıkan sevgili değil mi?

Konuyu anlamadım ama bundan sonra dilini tutmayı öğrenmişsindir umarım.

Back
X