İlk defa bu ay mi bebek istemeye basladiniz? Korunmayi birakinca da gecikmeler olabiliyor cunkuKızlar herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. Her ay düzenli adet olurum 1 2 gün değişir sadece. Ama her ay düzenli oluyorum. En son 16 ağustos ta oldum. 1 Eylül yumurtlama günüm olarak görünüyordu. Ve düzenli birlikteliğimiz oldu. 15 eylülde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. O gün olacak gibi ağrısını çektim hala ara ara olacak gibi ağrım oluyor. Bugün 17 gün geçti hala gelen giden yok. 5. Gün gecikmede evde test yaptım negatif 6. Gün kan testi verdim yine negatif ama hala olmadım. Böyle olup 2 3 hafta sonra testi pozitif olan var mı ??
Hayır hiç korunmadık. Ve 5 aydır bebek istiyoruzİlk defa bu ay mi bebek istemeye basladiniz? Korunmayi birakinca da gecikmeler olabiliyor cunku
Ya bir yerde okumustum. Vucut kendini gebelige hazirliyormus. Belki sizin de oyle olmustur. Bu ay olmasa da diger aya belki gebelik olur insallahHayır hiç korunmadık. Ve 5 aydır bebek istiyoruz
Idrar testide denedinizmi bazisinda kanda cikmayip idrarda cikanlarda var burda neler gördüm neler :) hayirlisi olsun insallahMuayene olmuştum herhangi bir sorun yok demişti doktor. Bende mevsime strese bağladım ama daha stresli zamanlarım da olmuştu geçen sene yine 15 inde oluyordum. Yani gecikse bile 1 2 gün olurdu bekarken 1 kere 1 hafta geçikmişti ama hiç olmadığım ay olmamıştı. Şuan 17. Günüm ve olmam gereken tarihte gerçekten oluyor gibi ağrısını çektim
İnşallah öyle olur teşekkür ederim ilk defa olunca bende merak ediyorumYa bir yerde okumustum. Vucut kendini gebelige hazirliyormus. Belki sizin de oyle olmustur. Bu ay olmasa da diger aya belki gebelik olur insallah
İdrar testini kan testinden önce yapmıştım bişey çıkmamıştı daha sonra yapmadımIdrar testide denedinizmi bazisinda kanda cikmayip idrarda cikanlarda var burda neler gördüm neler :) hayirlisi olsun insallah
İnşallah benimde öyledir hayırlısıyla inşallah :)Idrar testide denedinizmi bazisinda kanda cikmayip idrarda cikanlarda var burda neler gördüm neler :) hayirlisi olsun insallah
Yani 2/3 haftaya çoktan çıkması lazım gebelik olsaydı. Bir muayene olunKızlar herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. Her ay düzenli adet olurum 1 2 gün değişir sadece. Ama her ay düzenli oluyorum. En son 16 ağustos ta oldum. 1 Eylül yumurtlama günüm olarak görünüyordu. Ve düzenli birlikteliğimiz oldu. 15 eylülde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. O gün olacak gibi ağrısını çektim hala ara ara olacak gibi ağrım oluyor. Bugün 17 gün geçti hala gelen giden yok. 5. Gün gecikmede evde test yaptım negatif 6. Gün kan testi verdim yine negatif ama hala olmadım. Böyle olup 2 3 hafta sonra testi pozitif olan var mı ??
Bu ay da olmazsam gideceğim inşallah. Yumurtlama gününden sonra da birlikte olduk bende kan testi verdiğimde yeni miydi o yüzden mi görünmedi diye düşünüyorum ilk defa bu kadar gecikince buraya yazmak istedim. Bir de bişey okumuştum 8. Gün gecikmede kan testi negatif olup 2 hafta sonra pozitif olanlar vardı bende bi umut işte :)Yani 2/3 haftaya çoktan çıkması lazım gebelik olsaydı. Bir muayene olun
Anladm canim gelisme olursa yaz merak ettim walla :)İdrar testini kan testinden önce yapmıştım bişey çıkmamıştı daha sonra yapmadım
İnşallah güzel haberler veririm yazarım mutlaka:)Anladm canim gelisme olursa yaz merak ettim walla :)
Tebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Geç dollenmis galiba bnm ilk gebeligimde 5 gun var iken öğrendim bnmde henüz çocuğum yokAmin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın Gamze hanım Allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin.. sürecinizle ilgili kaç gün gecikmistiniz acaba direk kan testi mi yaptırdınızAmin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende bekliyorum 5 güne belli olurKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?