Kızlar aranızda böyle olan var mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmzee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gmzee

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
58
21
18
29
Kızlar herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. Her ay düzenli adet olurum 1 2 gün değişir sadece. Ama her ay düzenli oluyorum. En son 16 ağustos ta oldum. 1 Eylül yumurtlama günüm olarak görünüyordu. Ve düzenli birlikteliğimiz oldu. 15 eylülde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. O gün olacak gibi ağrısını çektim hala ara ara olacak gibi ağrım oluyor. Bugün 17 gün geçti hala gelen giden yok. 5. Gün gecikmede evde test yaptım negatif 6. Gün kan testi verdim yine negatif ama hala olmadım. Böyle olup 2 3 hafta sonra testi pozitif olan var mı ??

Aslinda cikardi kanda muayene oldunuz mu belki kist filan oluşmuştur yada böyle strese girdigniz icin gecikmistir tamamen hormonelde olabilir tabiki..

Muayene olmuştum herhangi bir sorun yok demişti doktor. Bende mevsime strese bağladım ama daha stresli zamanlarım da olmuştu geçen sene yine 15 inde oluyordum. Yani gecikse bile 1 2 gün olurdu bekarken 1 kere 1 hafta geçikmişti ama hiç olmadığım ay olmamıştı. Şuan 17. Günüm ve olmam gereken tarihte gerçekten oluyor gibi ağrısını çektim

İlk defa bu ay mi bebek istemeye basladiniz? Korunmayi birakinca da gecikmeler olabiliyor cunku

Idrar testide denedinizmi bazisinda kanda cikmayip idrarda cikanlarda var burda neler gördüm neler :) hayirlisi olsun insallah

Yani 2/3 haftaya çoktan çıkması lazım gebelik olsaydı. Bir muayene olun

Yani 2/3 haftaya çoktan çıkması lazım gebelik olsaydı. Bir muayene olun
Bu ay da olmazsam gideceğim inşallah. Yumurtlama gününden sonra da birlikte olduk bende kan testi verdiğimde yeni miydi o yüzden mi görünmedi diye düşünüyorum ilk defa bu kadar gecikince buraya yazmak istedim. Bir de bişey okumuştum 8. Gün gecikmede kan testi negatif olup 2 hafta sonra pozitif olanlar vardı bende bi umut işte :)

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın Gamze hanım Allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin.. sürecinizle ilgili kaç gün gecikmistiniz acaba direk kan testi mi yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…