Kızlar aranızda böyle olan var mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmzee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de geç döllenme ama sizin kadar geç öğrenmemiştim inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz
Bende kan da çıkmayınca yok sandım mevsimden diye düşündüm ay bitince bakmak istedim Amin inşallah Rabbım sağlıklı sıhhatli kucagimıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de taktirine Rabbım bu duyguyu :)

Kızlar bu durumu yaşayan varmı ? 3 günüm geçti iki gündür simsiyah çamur gibi akıntı var ara ara adet olacakmışım gibi sancım var göğüslerim acayip hassaslaştı ama halen regl olmadım test yapıyorum negatif çıkıyor kan testi de veremedim bi türlü

Mevsimden kaynaklanıyor olabilir. Ama evde gebelik testinde zaten kanda olduktan sonra çıkıyormuş. Biraz daha bekleyin bence olmazsanız 10. Günü kan verin

Adetin gecikmesinin ikinci günü 50 küsür değerle öğrenmiştim. Ama son adet tarihi ve ultrasondaki haftaya göre 1-2 hafta fark var öyle olunca geç döllenme diyorlar
Peki haftasını ultrasona göre mi hesaplanıyor bende de geç döllenme oldu şuan daha 2 haftalık ama :)

Peki haftasını ultrasona göre mi hesaplanıyor bende de geç döllenme oldu şuan daha 2 haftalık ama :)
Evet ultrasonda görüneni söylüyor doktor şu kadar haftalık diye. :) inşaallah sağlıkla kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz

Kızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Yaaaa tebrik ederimm. Benimde bugün gecikmemin 13. Günü ve testler negatif çıkıyor. Yumurtlama gününde bizimde birlikteliğimiz oldu bebek istiyoruz. Tam kacinci günde gördünüz pozitifi

Amin inşallah çok teşekkür ederiz Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Beni heyecanlandırdıniz inşallah vardir. Belirtilerinin nelerdi. Bugün göğüs uclarimda hassasiyet var ve beklenen adet gününden beri yoğun akıntım.

Yaaaa tebrik ederimm. Benimde bugün gecikmemin 13. Günü ve testler negatif çıkıyor. Yumurtlama gününde bizimde birlikteliğimiz oldu bebek istiyoruz. Tam kacinci günde gördünüz pozitifi
Gecikmenin 18. Günüydü testi yaptığımda adet olmayınca suphelendim bende inşallah sizin de vardır

Beni heyecanlandırdıniz inşallah vardir. Belirtilerinin nelerdi. Bugün göğüs uclarimda hassasiyet var ve beklenen adet gününden beri yoğun akıntım.
Benimde akıntım çok fazla oldu idrara sık çıkma bide idrar rengim hep koyuydu aksam bile goguslerim de öyle ama onun dışında çok bisey olmamıştı bi kan verin isterseniz inşallah sizin de vardır

Benimde akıntım çok fazla oldu idrara sık çıkma bide idrar rengim hep koyuydu aksam bile goguslerim de öyle ama onun dışında çok bisey olmamıştı bi kan verin isterseniz inşallah sizin de vardır

Bugün vereceğim kan acilde. Yazarım size de

Gecikmenin 18. Günüydü testi yaptığımda adet olmayınca suphelendim bende inşallah sizin de vardır
Bende 25. Gün gecikmede pozitifi gördüm. 2 kez kan verdim bu süreçte çıkmadı. Pozitifi görünce kan verdim 30 çıktı deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…