Bende kan da çıkmayınca yok sandım mevsimden diye düşündüm ay bitince bakmak istedim Amin inşallah Rabbım sağlıklı sıhhatli kucagimıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de taktirine Rabbım bu duyguyu :)Benim de geç döllenme ama sizin kadar geç öğrenmemiştim inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz
Benim olmadı maalesef kimyasal gebelikmsAmin inşallah darısı size olsun inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin :)
Çok üzüldüm gerçekten. Rabbim biseyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyor inanın ki. İnşallah tekrar sağ saglim nasip olurBenim olmadı maalesef kimyasal gebelikms(
Mevsimden kaynaklanıyor olabilir. Ama evde gebelik testinde zaten kanda olduktan sonra çıkıyormuş. Biraz daha bekleyin bence olmazsanız 10. Günü kan verinKızlar bu durumu yaşayan varmı ? 3 günüm geçti iki gündür simsiyah çamur gibi akıntı var ara ara adet olacakmışım gibi sancım var göğüslerim acayip hassaslaştı ama halen regl olmadım test yapıyorum negatif çıkıyor kan testi de veremedim bi türlü
ne kadar sürede öğrendinizBenim de geç döllenme ama sizin kadar geç öğrenmemiştim inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz
İnşallah teşekkür ederimÇok üzüldüm gerçekten. Rabbim biseyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyor inanın ki. İnşallah tekrar sağ saglim nasip olur
Adetin gecikmesinin ikinci günü 50 küsür değerle öğrenmiştim. Ama son adet tarihi ve ultrasondaki haftaya göre 1-2 hafta fark var öyle olunca geç döllenme diyorlarSi
ne kadar sürede öğrendiniz
Peki haftasını ultrasona göre mi hesaplanıyor bende de geç döllenme oldu şuan daha 2 haftalık ama :)Adetin gecikmesinin ikinci günü 50 küsür değerle öğrenmiştim. Ama son adet tarihi ve ultrasondaki haftaya göre 1-2 hafta fark var öyle olunca geç döllenme diyorlar
Evet ultrasonda görüneni söylüyor doktor şu kadar haftalık diye. :) inşaallah sağlıkla kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüzPeki haftasını ultrasona göre mi hesaplanıyor bende de geç döllenme oldu şuan daha 2 haftalık ama :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Amin inşallah çok teşekkür ederiz Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaaaa tebrik ederimm. Benimde bugün gecikmemin 13. Günü ve testler negatif çıkıyor. Yumurtlama gününde bizimde birlikteliğimiz oldu bebek istiyoruz. Tam kacinci günde gördünüz pozitifiKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Beni heyecanlandırdıniz inşallah vardir. Belirtilerinin nelerdi. Bugün göğüs uclarimda hassasiyet var ve beklenen adet gününden beri yoğun akıntım.Amin inşallah çok teşekkür ederiz Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gecikmenin 18. Günüydü testi yaptığımda adet olmayınca suphelendim bende inşallah sizin de vardırYaaaa tebrik ederimm. Benimde bugün gecikmemin 13. Günü ve testler negatif çıkıyor. Yumurtlama gününde bizimde birlikteliğimiz oldu bebek istiyoruz. Tam kacinci günde gördünüz pozitifi
Benimde akıntım çok fazla oldu idrara sık çıkma bide idrar rengim hep koyuydu aksam bile goguslerim de öyle ama onun dışında çok bisey olmamıştı bi kan verin isterseniz inşallah sizin de vardırBeni heyecanlandırdıniz inşallah vardir. Belirtilerinin nelerdi. Bugün göğüs uclarimda hassasiyet var ve beklenen adet gününden beri yoğun akıntım.
Benimde akıntım çok fazla oldu idrara sık çıkma bide idrar rengim hep koyuydu aksam bile goguslerim de öyle ama onun dışında çok bisey olmamıştı bi kan verin isterseniz inşallah sizin de vardırBeni heyecanlandırdıniz inşallah vardir. Belirtilerinin nelerdi. Bugün göğüs uclarimda hassasiyet var ve beklenen adet gününden beri yoğun akıntım.
Bugün vereceğim kan acilde. Yazarım size deBenimde akıntım çok fazla oldu idrara sık çıkma bide idrar rengim hep koyuydu aksam bile goguslerim de öyle ama onun dışında çok bisey olmamıştı bi kan verin isterseniz inşallah sizin de vardır
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBugün vereceğim kan acilde. Yazarım size de
Bende 25. Gün gecikmede pozitifi gördüm. 2 kez kan verdim bu süreçte çıkmadı. Pozitifi görünce kan verdim 30 çıktı degerGecikmenin 18. Günüydü testi yaptığımda adet olmayınca suphelendim bende inşallah sizin de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?