Yaa çok sevindim :) peki kanda negatif olduğunda kaç çıktı beta yardımına ihtiyacım car Suan ayrıca sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin AllahımKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin allahım :)Tebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin teşekkür ederim darısı size olsun inşallah. Adet gecikmemin 6. Günü kan da 0.03 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 4433 :)Yaa çok sevindim :) peki kanda negatif olduğunda kaç çıktı beta yardımına ihtiyacım car Suan ayrıca sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allahım
Adetim düzenliydi hiç olmadığım ay olmamıştı ay bitip olmayınca supelendim 18. Gün gecikme sonrası evde test yaptim pozitif dün de kan da baktırdım 4 haftalık:)Kaç gün gecikti adetiniz ve ne zaman anladınız hamile olduğunuzu
Amin inşallah darısı size olsun inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin :)Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende bekliyorum 5 güne belli olur
Hiç gecikmeyip ilk defa böyle olunca 6. Gün kan testi yaptırdım çıkmamıştı evde de test yapmıştım çıkmamıştı bişey 18. Gün gecikmede tekrar evde test yaptım dün de kan testi verdim 4 haftalık suan minik :) Amin teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur :)Gözünüz aydın Gamze hanım Allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin.. sürecinizle ilgili kaç gün gecikmistiniz acaba direk kan testi mi yaptırdınız
Evet geç döllenme sanırım o yüzden bu kadar geç göründü. Rabbım size de nasip etsin inşallahGeç dollenmis galiba bnm ilk gebeligimde 5 gun var iken öğrendim bnmde henüz çocuğum yok
Ayy canimm cok mutlu oldum Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah:)Ayy canimm cok mutlu oldum Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh
MaşaallahhHiç gecikmeyip ilk defa böyle olunca 6. Gün kan testi yaptırdım çıkmamıştı evde de test yapmıştım çıkmamıştı bişey 18. Gün gecikmede tekrar evde test yaptım dün de kan testi verdim 4 haftalık suan minik :) Amin teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur :)
Benim de geç döllenme ama sizin kadar geç öğrenmemiştim inşaallah sağlıkla devam eder kucağımıza aldığımız büyüttüğümüz günleri de görürüz
Kesinlikle hormonal kanda ader olmadan 2 gün önce bile çıkıyor gebelikte psikolojik olarak biraz rahatlayın ve kafanıza asla takmayın psikolojide çok önemli bu durumlarda inşallah en kısa zamanda kalırsınızKızlar herkese merhaba. 1 buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. Her ay düzenli adet olurum 1 2 gün değişir sadece. Ama her ay düzenli oluyorum. En son 16 ağustos ta oldum. 1 Eylül yumurtlama günüm olarak görünüyordu. Ve düzenli birlikteliğimiz oldu. 15 eylülde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. O gün olacak gibi ağrısını çektim hala ara ara olacak gibi ağrım oluyor. Bugün 17 gün geçti hala gelen giden yok. 5. Gün gecikmede evde test yaptım negatif 6. Gün kan testi verdim yine negatif ama hala olmadım. Böyle olup 2 3 hafta sonra testi pozitif olan var mı ??
Tebrik ederiiim sonradan gördümKızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Yaaa benimki daha çok küçük 37 çıktııııEvet geç döllenme sanırım o yüzden bu kadar geç göründü. Rabbım size de nasip etsin inşallah
Artar hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallahYaaa benimki daha çok küçük 37 çıktıııı
7,75 den arttı çok şükürrrArtar hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah
Teşekkür ederim geç gösterdi minik kendini rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)Tebrik ederiiim sonradan gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?