Kızlar aranızda böyle olan var mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gmzee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hamileyim geç döllenme olduğu için sonradan görünmüş bebiş :)
Yaa çok sevindim :) peki kanda negatif olduğunda kaç çıktı beta yardımına ihtiyacım car Suan ayrıca sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allahım

Yaa çok sevindim :) peki kanda negatif olduğunda kaç çıktı beta yardımına ihtiyacım car Suan ayrıca sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allahım
Amin teşekkür ederim darısı size olsun inşallah. Adet gecikmemin 6. Günü kan da 0.03 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 4433 :)

Kaç gün gecikti adetiniz ve ne zaman anladınız hamile olduğunuzu
Adetim düzenliydi hiç olmadığım ay olmamıştı ay bitip olmayınca supelendim 18. Gün gecikme sonrası evde test yaptim pozitif dün de kan da baktırdım 4 haftalık:)

Gözünüz aydın Gamze hanım Allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin.. sürecinizle ilgili kaç gün gecikmistiniz acaba direk kan testi mi yaptırdınız
Hiç gecikmeyip ilk defa böyle olunca 6. Gün kan testi yaptırdım çıkmamıştı evde de test yapmıştım çıkmamıştı bişey 18. Gün gecikmede tekrar evde test yaptım dün de kan testi verdim 4 haftalık suan minik :) Amin teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olur :)

Maşaallahh

Kesinlikle hormonal kanda ader olmadan 2 gün önce bile çıkıyor gebelikte psikolojik olarak biraz rahatlayın ve kafanıza asla takmayın psikolojide çok önemli bu durumlarda inşallah en kısa zamanda kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…