Kizlar arasında

ugurkbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
138
22
98
33
Kızlar ben 2 aylık evliyim.ve diane 35 kullanıyorum 2 aydır adetim damla geliyor sonra yok gibi doktora gittim ilk ay normal haktan dolayı dedi dun 2.ayin adetini oldum yine damla gibi ne önerirsiniz adetim in artması için bide hapı artık bırakmayı düşünüyorm vücuduma zarar veriyor sanırım.siz ne dusunuyrsnz

Kullanmayin boyle haplari gercekten en zararsiz olani bile vucuda bosuna hormon takviyesi. Aspirin vs tarzi seyler adet sokturur derler ama bilemem. Hapi birakin birde oyle deneyin

Önceden 3 ay tedavi için kullanmıştım boyle bisey yapmamıştı simdi 2 aydır adet olamiyrm bi damla bitti kız kardeşim.ebe o da bırak bide hapı o zamanki adetine bakalım dedi ama.iste korkuyrm bende yeni evliyim.doğudayız 1 yıl çocuk ıstemiyrm ama bu gidişle denesem mi diyorum olmazsa sorun olursa diye

Kızlar ben 2 aylık evliyim.ve diane 35 kullanıyorum 2 aydır adetim damla geliyor sonra yok gibi doktora gittim ilk ay normal haktan dolayı dedi dun 2.ayin adetini oldum yine damla gibi ne önerirsiniz adetim in artması için bide hapı artık bırakmayı düşünüyorm vücuduma zarar veriyor sanırım.siz ne dusunuyrsnz
Bnm cok kanamam olurdu
Diane 35 kullanınca baya azaldı
Sızın kanamanız zaten cok yogun olmuyorduysa o sekılde azalma normal olabılır gıbı
Gercı damla da cok az

Tuvaletlerde damla damla oluyor azalttı sanırım ilacı birakcam 2 ay kullandım simdi bıraksam sorun olur mu yine ki

Bırakın gitsin ilacı. Hormonlariniz bozulursa zaten bi daha korunmaniza gerek kalmayacak dikkat edin. Eşiniz korunsun doğudaki hizmetiniz bitene kadar.

Öyle düşünüyorum bende artık psikolojim bozuluyor 2 aydır tam adet olamadim diye

Back
X