- 9 Ocak 2015
- 643
- 363
- 53
- 32
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
GERİ dönüşü olmaz ne demek anlamadım neyin geri dönüşü ya özür dilemesini mi beklicek adam sapık neden hemen çocuk bi insan hayata getirmek böyle bi babayla normalmi karısını dahil edem çocuğuna neler yapar iğrençaileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
daha doğmamış bir çocuğa kansız demek bence çok zalimce ebeveyninin günahı yüzünden hemde ..O adamdan olan çocukta kansız olur malum kanı bozuk babanın
biz bunu düşünemedik çok önemli bir noktaya değindin doğru. geçen yine burda bir arkadaşımız Polis kocasının eşcinsel olduğunu iki çocuğu olduğunu yazmıştı biraz araştırma yaptık bugün .maalesef eşcinsel olup evliliği paravan olarak göre devlet memuru sayısı çok fazla...Bir de arkadaşın bir cinsel sağlık testi yaptırsın .
Adam mikrop hastalık yuvasıdır pislik
O yüzden iyi bir hastanede hem bebek için hem knedi için muayene olması en doğrusu
şuan arkadaşım abla keşke dövse idi ama şunlari görmeseydim diyor siz beni çok yanlış anladınız ben ayrılmayacağım diye tutturmuş değil sadece eşi tövbe ettim demiş ve inanmış bende ayrılması gerektiğini söyledim ikna olsun diye sordum benim de ciddi sıkıntılarım oldu çok şükür düzeldi ama bu durumun düzelmeyecegini düşünüyorum ben .aynı şekilde düşünüyor ve anlatıyorum fikirlerinizde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum birazdan eşi almaya gelecek umarım doğru olana karar verir.
Bu nasıl bir yaklaşımdır . Doğmamış bir sabiye bunu yakıştırmak ne kadar etik . Üstelik anne yada anne adayı iken !!!!O adamdan olan çocukta kansız olur malum kanı bozuk babanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?