Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
GERİ dönüşü olmaz ne demek anlamadım neyin geri dönüşü ya özür dilemesini mi beklicek adam sapık neden hemen çocuk bi insan hayata getirmek böyle bi babayla normalmi karısını dahil edem çocuğuna neler yapar iğrenç

Anadolu kizi ne demek yani bosanamaz anlaminda mi lanet olsun artk boyle algilara. Kusura bakmayin ama boyle haysiyetsiz biriyle evli kalicagina bosanir dul yaftasi mi yiyo aile baskisi mi bilmem her sey insanlar icin deil mi ? Niye hayatimizi kendimize mezar yapiyoruz anlamiyorum. Allah kolaylik versin cok zor durum ama her seyin caresi var kimse istemedigi hayata mecbur kalmasin bu islerde tovbe ettim artik yapmamla olmuyo malesef

Yanlis mi okudum adam karisinin uygunsuz fotograflarini internette mi paylasmis

Ortaligi ayaga kaldirmak icin ne bekliyor arkadasiniz?

Video felan mi paylasmasi lazim fotograf az mi gelmis?

Hemen evi terketsin.

Guclu bir avukat bulsun.

Bosanma davasi acsin.

Ozel hayati ifsadan yuklu bir tazminat talep etsin.

Baska yolu var mi?

Bu asla değişecek tövbe edilecek birşey değil ki bu tercih meselesi, ayrıca bir de sapıklıkları var... Ben onunla aynı yatağa nasıl gireceğim diye ağlaması benim tüylerimi diken diken etti, hayretler içindeyim hala böyle bir şeyi nasıl düşünebilir ya... Benim bile burdan midem bulanıyor... Gerçekten çok yazık. En kısa sürede nasıl boşanacağını, bebeği ne yapacağını düşüneceğine...

arkadaşlar herkes o kadar haklı ki ben sadece utanıyorum böyle insanlardan sahte hesabına girdiğimizde adamın profilinde öyle benzeri iğrenç profiller var ki çok utandım insanlığımdan,kadınlığımdan .. sadece çocuğu düşünüyorum ifşa etmek,kullanıldığı için intikam almak ister insan çoğumuz gibi ama benimde bir yavrum oluyor Annelik duygusu başka bişey daha doğmadan oğlumu düşünerek hareket ediyorum ve zaman sadece şimdi ile sınırlı değil babasının yüz kızartıcı bir suçtan meslekten ihracı ve bunların ifşa olması o çocuğun geleceğini de etkiler .yazıklar olsun ki o babalığı ,kurumunu ,o kadını haketmeyen bir insan .

Oha Askeriyede eş cinsel .
Üyeliklerini yaptığı terbiyesizliği vs hepsini kayıt altına alın . Boşanma davası açın .
Yüklü bir tazminat alır zaten .
Eşi askeri mahkemede yargılanır mı bilmiyorum ama yargılanırsa eğer meslekten yine yüklü bir tazminatla ihraç edilir .
Edilsin zaten Bu arada bazı cinsel tercihler hastalıklı ruh halinin belirtisidir .
Arkadaşın o bataklıktan ne kadar çabuk kaçarsa o kadar yararına olur

Mide kaldırır gibi deil .. Adam adamla aldatıyor bundan ötesi eşşekle atla falan olur onuda okusam burda şaşırmicam artık. Çözüm net at çöpe gitsin bir saniye dahi düşünülecek bir şey değil

Bir de arkadaşın bir cinsel sağlık testi yaptırsın .
Adam mikrop hastalık yuvasıdır pislik
O yüzden iyi bir hastanede hem bebek için hem knedi için muayene olması en doğrusu
biz bunu düşünemedik çok önemli bir noktaya değindin doğru. geçen yine burda bir arkadaşımız Polis kocasının eşcinsel olduğunu iki çocuğu olduğunu yazmıştı biraz araştırma yaptık bugün .maalesef eşcinsel olup evliliği paravan olarak göre devlet memuru sayısı çok fazla...

ya arkadaşım bir tövbe etmiş diyorsun diğer mesajda da beni böyle kabul et yoksa git dedi diyorsun hangisi ?
tövbe eden adam eşinin fotolarını mı paylaşır?
arkadaşın neyi bekliyor düzeleceğini falan sanıyorsa adam ifşa da olmuş artık boşanmazsa nasıl olsa kabul etti deyip istediğini yapmaya devam edecek..
aileme gidersem dönüşü olmaz diyen arkadaşına söyle dönüşü olmasın zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…