Kizlar asik oldum.

Bir kalbe iki kişi sığmaz pamuk hanım, önce ona karar vermeniz gerekir eski eş ile barışma niyetiniz varsa başka biri ile neden görüşmek istiyorsunuz. Bu ilişkide siz zarar görürsünüz benden söylemesi

Çocuğunu düşün.. Onun okul.hayatını olumsuz anlamda nasıl etkileyebileceğini düşün. Belki bu seni biraz frenler.

Adamın da sıkıntılı bir tip olduğu besbelli. Alacak başına belayı, uğraş dur sonra.

Adamın da sıkıntılı bir tip olduğu besbelli. Alacak başına belayı, uğraş dur sonra.
Evet alacak başına belayı çünkü hayatında bela, kavga dövüş olmadan insanlarla iletişim kuramıyor. İnsanlarla iletişim şekli bu. Burada bile sadece insanlara itiraz etmek tartışmak için cevap veriyor. Ciddi rahatsızlıkları var ve vakit geçirip eğlenmek için konu açıyor.

Date sitesindeki adam sizinle sinemaya gitmek için mi görüşecek? Tabii ki amacı cinsellik. Ama zaten beğenmemiş ki. Ayrıca sen gitmiyor muydun? Vallahi bu konuda yazdığın her şey ayrı bir skandal. Eski eşi aldatma kafası özellikle.

Bu adam o sümsük eski kocasına da benzemez, sağlam bela olur başına.

Ha şöyle aklını başına al. Kafan dağılsın istiyorsan sohbrt et oralarda ama reele geçme. Paranı zaten kaptırmazsın diye umuyorum zira kendine harcarken bile korkuyorsun

Ha şöyle aklını başına al. Kafan dağılsın istiyorsan sohbrt et oralarda ama reele geçme. Paranı zaten kaptırmazsın diye umuyorum zira kendine harcarken bile korkuyorsun
Yazışmak nereye kadar.ben bu adamla buluşmak istiyorum.ama kafamı dağıttı biraz

İyi de bu zaten konu sahibinin yaşam tarzı. Sürekli gündemde olmak, birileri ile kavga etmek, ben haklıyım diye ortalarda bağırınmak onun yaşamı. Sonra da herkes benimle uğraşıyor diyerek egosunu tatmin ediyor. B..u ile dövüşecek kimse olmazsa. Başka türlü yaşamı bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…