Kizlar asik oldum.

Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.
Sizinki de o hesap.
Şİmdi bunu yazdın yaktın bütün forumu. Gelmeyen mesajları gelmiş gibi yazmalar. Olmayan buluşmalara, ilanı aşklara başlık açmalar...

Elektrik aldım diyelim ask demeyelim.aklt tarafı telefon numaranı bıraktım.cani isterse arar
Adam almamış elektrik sana da “eşim” var diyor.
Neden anlamak istemiyorsunuz , Allah askına şaka mısınız yahu?

Son düzenleme:
Ki

kız yazdı bisiler.kalbim.boyle gün gün atti.ben daha fazlasına cesaret edemeyeceğim.acayip bir adrenalin var
Yeni gideceğin yerde ağırbaşlı ve oturaklı davran. Seni yeni tanıyacak insanlar. Sırası değil şimdi aşık olmanın falan. Balıkesirde üstüne geldiler ve seni yerinden ettiler unutma.

Evlenmem delilik olur.uc çocuğun sorumluluğunu alamam.ben evliliğe uygun değilim.bu adam.tanidigim bir adam olmasa bu kadar heyecanlanmazdım.
Adanm sizinle evlenmeyi kabul etti de siizn çocukları sorun yapmanız kaldı. Lise 2'de bile böyle ergenlikler yapmıyordum. Ortada fol yok yumurta yok. F*** body arıyorsunuz kendinize anladığım kadarıyla,çocuklar da tanışıyor. Bence sağlıksız ne gerek var,hiç tanımadığınız biri daha mantıklı. Adamın sosyal medyasından evli olup olmadığını nasıl çıkardınız belki eşini paylaşmıyor vs. Adam bence sizi F*** body olarakta gormek istemiyor,yoksa yol yapardı,o ışığı göremedim adamda yazdiklariniz kadarıyla. Hiç bu toplara girmeyin kendinizi çerez etmeyin.

Sizin kafanız karışmış o platformda kim karşınıza çıksa aşık olurdunuz. Ben de aşık olmak istiyorum sevmek sevilmek falan ama 2. Olunca baya baya düşünmem gerekecek. Sizde düşünün eski eşle de görüşmeyin. Doğru ya da yanlış bilemem ama ben çocuklarımın babasıyla çocuklar için bile muhatap olmuyorum.

baştan sona pamuğun başlıklarını okudum gerçekten seni üzerler pamuk yapma lütfen

Hiç ilgisi yok.cok iğrenç o yazdığınız kelime de.ayrica ben o adamla buluşacağım.

F.cbuddy arayamaz, çünkü halen vajinismus ve tedavi de olmadı .
Hiç ilgisi yok.cok iğrenç o yazdığınız kelime de.ayrica ben o adamla buluşacağım.
Ah Manoş ya, o nimeti tatmadan göçeceksin dünyadan, çoğüzülüyom.

Yeni gideceğin yerde ağırbaşlı ve oturaklı davran. Seni yeni tanıyacak insanlar. Sırası değil şimdi aşık olmanın falan. Balıkesirde üstüne geldiler ve seni yerinden ettiler unutma.
Beni kimse yerimden etmedi.ben tayin zamanı samsunu yazmayı düşünüyorum.

Bütün konuşmaları okudum baya büyük bir aşka şahit oldum az önce, Romeo ve Jülyet i de geçer asırlarca konuşuruz bunu. Ablacım yeter valla bu erkekler konusunu kapat artık

Senin sosyal medyadaki mayolu resmin yüzünden işyerinden taciz ettiler, mobing uyguladılar, işyerindekilerle bir sürü sorun yaşadın, çalışanlar sen hariç bilmem kaç tur değişti, bunlardan ders almayıp date sitelerinde takılıp aşık olmaya çalışıyorsun.
Sen psikiyatrik tedavi filan almıyorsun.
Sosyal medya dışında bir hayatın yok.
İnsanlarla iletişim kuramıyorsun.
Hayal dünyasında yaşıyorsun.
Kendin yazıp inanıyorsun.
Kendini o kadar önemsiyorsun ki herkesin hayatının odak noktasında sanıyorsun.
Çevrendeki insanları canından bezdiriyorsun.
Ve senin tek amacın haklı olmak.
Ciddi sorunların var, tedavi olman şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…