- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.042
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Şİmdi bunu yazdın yaktın bütün forumu. Gelmeyen mesajları gelmiş gibi yazmalar. Olmayan buluşmalara, ilanı aşklara başlık açmalar...Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.
Sizinki de o hesap.
Elektrik aldım diyelim ask demeyelim.aklt tarafı telefon numaranı bıraktım.cani isterse ararBüyük aşk bitti mi
Sizinki aslında kedi - ciğer hesabı olmuş
Adam almamış elektrik sana da “eşim” var diyor.Elektrik aldım diyelim ask demeyelim.aklt tarafı telefon numaranı bıraktım.cani isterse arar
Yaa offf hayır bunu yapmadım.adamla buluşmadım.adam ilanı aşk etmedi.sitede yazistikŞİmdi bunu yazdın yaktın bütün forumu. Gelmeyen mesajları gelmiş gibi yazmalar. Olmayan buluşmalara, ilanı aşklara başlık açmalar...
Açtığınız başlığı hatırlıyor musunuz?Elektrik aldım diyelim ask demeyelim.aklt tarafı telefon numaranı bıraktım.cani isterse arar
Yeni gideceğin yerde ağırbaşlı ve oturaklı davran. Seni yeni tanıyacak insanlar. Sırası değil şimdi aşık olmanın falan. Balıkesirde üstüne geldiler ve seni yerinden ettiler unutma.Ki
kız yazdı bisiler.kalbim.boyle gün gün atti.ben daha fazlasına cesaret edemeyeceğim.acayip bir adrenalin var
Adanm sizinle evlenmeyi kabul etti de siizn çocukları sorun yapmanız kaldı. Lise 2'de bile böyle ergenlikler yapmıyordum. Ortada fol yok yumurta yok. F*** body arıyorsunuz kendinize anladığım kadarıyla,çocuklar da tanışıyor. Bence sağlıksız ne gerek var,hiç tanımadığınız biri daha mantıklı. Adamın sosyal medyasından evli olup olmadığını nasıl çıkardınız belki eşini paylaşmıyor vs. Adam bence sizi F*** body olarakta gormek istemiyor,yoksa yol yapardı,o ışığı göremedim adamda yazdiklariniz kadarıyla. Hiç bu toplara girmeyin kendinizi çerez etmeyin.Evlenmem delilik olur.uc çocuğun sorumluluğunu alamam.ben evliliğe uygun değilim.bu adam.tanidigim bir adam olmasa bu kadar heyecanlanmazdım.
Hiç ilgisi yok.cok iğrenç o yazdığınız kelime de.ayrica ben o adamla buluşacağım.Adanm sizinle evlenmeyi kabul etti de siizn çocukları sorun yapmanız kaldı. Lise 2'de bile böyle ergenlikler yapmıyordum. Ortada fol yok yumurta yok. F*** body arıyorsunuz kendinize anladığım kadarıyla,çocuklar da tanışıyor. Bence sağlıksız ne gerek var,hiç tanımadığınız biri daha mantıklı. Adamın sosyal medyasından evli olup olmadığını nasıl çıkardınız belki eşini paylaşmıyor vs. Adam bence sizi F*** body olarakta gormek istemiyor,yoksa yol yapardı,o ışığı göremedim adamda yazdiklariniz kadarıyla. Hiç bu toplara girmeyin kendinizi çerez etmeyin.
F.cbuddy arayamaz, çünkü halen vajinismus ve tedavi de olmadı .Adanm sizinle evlenmeyi kabul etti de siizn çocukları sorun yapmanız kaldı. Lise 2'de bile böyle ergenlikler yapmıyordum. Ortada fol yok yumurta yok. F*** body arıyorsunuz kendinize anladığım kadarıyla,çocuklar da tanışıyor. Bence sağlıksız ne gerek var,hiç tanımadığınız biri daha mantıklı. Adamın sosyal medyasından evli olup olmadığını nasıl çıkardınız belki eşini paylaşmıyor vs. Adam bence sizi F*** body olarakta gormek istemiyor,yoksa yol yapardı,o ışığı göremedim adamda yazdiklariniz kadarıyla. Hiç bu toplara girmeyin kendinizi çerez etmeyin.
Ah Manoş ya, o nimeti tatmadan göçeceksin dünyadan, çoğüzülüyom.Hiç ilgisi yok.cok iğrenç o yazdığınız kelime de.ayrica ben o adamla buluşacağım.
Beni kimse yerimden etmedi.ben tayin zamanı samsunu yazmayı düşünüyorum.Yeni gideceğin yerde ağırbaşlı ve oturaklı davran. Seni yeni tanıyacak insanlar. Sırası değil şimdi aşık olmanın falan. Balıkesirde üstüne geldiler ve seni yerinden ettiler unutma.
Doğru söylüyor cinsellik falan aramiyorumF.cbuddy arayamaz, çünkü halen vajinismus ve tedavi de olmadı .
Ah Manoş ya, o nimeti tatmadan göçeceksin dünyadan, çoğüzülüyom.
Sevişemiorsan aşık olmanın ne anlamı var ki ?Doğru söylüyor cinsellik falan aramiyorum
Ayrılmak istemiyorum balıkesirden diyordun ne oldu. Eski paylaşımların yüzünden seni taciz eden adamlara karşı koyamayan sen değil misinBeni kimse yerimden etmedi.ben tayin zamanı samsunu yazmayı düşünüyorum.
Böyle olmanın bir sebebi de bu, sorunlu cinsel hayatın manoş. Ama kime anlatıyorum.Doğru söylüyor cinsellik falan aramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?