Kizlar asik oldum.

Kızını tanıyorum eba da canlı derslerde gördüm.duzgun bir çocuk.oglum da iyi anlasiyor
:) Kurban olayım, az aklını başına al.
Bugünlere iyi gelmişsin valla sen.
Muhakeme şeklin beni benden alıyor. Kızını gördün, adamın mükemmel olduğuna karar verdin he mi? Oyyyy, içime fenalık geliyor.
 
Saçmalık eski karısından bana ne.cok saçma geldi.herhanlde hala unutamadı dedim
Sormadım ama garip geldi
Eski eşim demiyor eşim diyor.
Niye eski eşinden bahsetsin sana?
Ben evliyim ona göre diyor yani baştan.
Bunda anlamayacak birşey yok aslında.
Hayır adamla konuşup konuşup, kızlar adam evli çıktı beni kandırdi diyeceksin sonunda. Hâlbuki baştan eşinden bahsetmiş. Anlamamızliktan geliyorsun.
 
Ben ona günaydın whatsup takı profil fotonuz hiç sitesine benzemiyo yazmıştım.o da sitedeki fotoğrafının 3 sene önceki fotosu olduğu yazmış.gunaydin yazmış bir de
Bu durumda adam yazmış olmuyor, sizin yazdığınıza cevap vermiş oluyor🙄
 
Eski eşim demiyor eşim diyor.
Niye eski eşinden bahsetsin sana?
Ben evliyim ona göre diyor yani baştan.
Bunda anlamayacak birşey yok aslında.
Hayır adamla konuşup konuşup, kızlar adam evli çıktı beni kandırdi diyeceksin sonunda. Hâlbuki baştan eşinden bahsetmiş. Anlamamızliktan geliyorsun.
Nüfus kayıt örneğini edevletten gösterir.ben adamın bosandigindan eminim
 
Ben de bisi yazmadım.kendisini hint kumaşı sanmasın.50 yaşında adam sonucta
Günaydın mesaji atıp sohbet ilerlesin diye profil fotosu hakkında yorum yapmışsınız ama birşey yazmadınız öyle mi? Ve az önce yazdıklarınıza bakarsak evet adam sizin için bulunmaz hint kumaşı.
 
Sakin gülmeyin kızlar ama aşık oldum ben ya.1 günde.baktim çok yalnızım aile yok iş arkadaşı yok komşu yok.ve ben bu durumu nasıl çözebilirim diye bir online dating sitesine girdim.uzun zamandır üyeydim ama girmiyordum.dun akşam biri mesaj attı ve burası küçük yer ve ben atan kişiyi tanıyorum.
Mesaj gönderen kişi de memur 48 yasinda.3 çocuğu var ve en küçük kızı benim oğlumun sınıfında.
Geçen sene bu beyefendinin çalıştığı kurumda bir isim olmuştu.kendisi telefonda yardımcı oldu.hatta whatsuptan da bana yardımcı olmuştu.adamla sadece telefonda konuşmuştum.sonra face de öneri olarak gelnisti.onu beğenmiştim ve sesinden de etkilenmiştim ama sonuçta adama mesaj atmadım 1.5 yıl önce.burasi küçük yer.adamin face profilinden evli olmadığını anlamıştım ama sadece 1 2 dakka telefon görüştüğüm adamın üzerine gitmedim.adam samsunlu.benim memleketlim.kizi ile de oğlum arkadas ve çok iyi anlaşıyorlar.
Fotografimi gönderdikten sonra adam bana mesafeli davrandı.begenmedi sanırım. Çünkü 104 kıl oyum.tel numarasını vermişti.whatupstan günaydın yazdım.kizlar cok heyecanliyim.eger bir aşk olursa benin için çok iyi olur.ama ciddi anlamda düşünmüyorum.3 çocuk var.kimbilir ne kadatlr nafaka ödüyor.eski karisi da çalıştığı kurumda burda çalışıyor.veli toplantısında da görmüştüm.
Benim amacım cinsellik vs değil ama viŕlikte cikariz bisiler iceriz sinemaya gideriz.klasik dating.sormak istediğim bu adamla ben olur muyuz.bu flirt bu küçücük ilçede doğru olur mu.adama haksızlık mi.bir de eski eşimle bir kavgalı bir barışık görüşüyoruz.simdi ben onu aldatıyor oluyor muyum.sizce bu doğru mu
Offf siz iflah olmazsınız...
 
Günaydın mesaji atıp sohbet ilerlesin diye profil fotosu hakkında yorum yapmışsınız ama birşey yazmadınız öyle mi? Ve az önce yazdıklarınıza bakarsak evet adam sizin için bulunmaz hint kumaşı.
Adam siteye yabancı artistler gibi bir foto koymuş.kir sacli yeşil gözlü acayip bir foto.ama gerçek hayatta fotoğraf farklı.sitedeki fotoğraf filtreli sanırım ve beni kandırdın a getirdim.tipi ile.ilgili emin değilim.
 
Back
X