• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar asik oldum.

50 yasinda bir adamın fotosopla 40 yaşında görünen bir profil resmi var.resmen kandırıyor.ve ben istemiyorum.umrumda da değil.baskalati da istemesin.napiyim.sen şimdi benim canımı yaktığını mi düşünüyorsun ve bundan keyif mi alıyorsun.aci cekmiyorum
Pamuk sen acı çekmeyecek kadar bencil ve iftiracı bir insansın. İnsanlar bu yüzden seni iatemiyor. Sana acı çektirmekle uğraşmam, acı çeksen değişirsin ama sen bencillikten kimseyi umursamıyorsun, gerçekten senin ciddi tedaviye ihtiyacın var

Pamuk sen acı çekmeyecek kadar bencil ve iftiracı bir insansın. İnsanlar bu yüzden seni iatemiyor. Sana acı çektirmekle uğraşmam, acı çeksen değişirsin ama sen bencillikten kimseyi umursamıyorsun, gerçekten senin ciddi tedaviye ihtiyacın var
Bırak ya azcık tedavi olursa normal sanıp yaklaşırlar, sonra nasılsa ağıma düşürdüm birini deyip başa sarar , elin adamlarına da yazık. Ne tedavisi deli misin?

İşte benim pamuğum ya canım benim. Ha şöyle özüne dön. Ne o öyle aylardır normal insan taklidi yapmaktan kurudun gittin, hah şöyle bebeğim ya, sal kendini ooooohh. Eski kocandan da baban yüzünden ayrıldın zaten, gerçi dövmüştü babanı ama hakketti de mi kuzum? Bak çok güzeliz şimdi harikayızzzzz

İşte benim pamuğum ya canım benim. Ha şöyle özüne dön. Ne o öyle aylardır normal insan taklidi yapmaktan kurudun gittin, hah şöyle bebeğim ya, sal kendini ooooohh. Eski kocandan da baban yüzünden ayrıldın zaten, gerçi dövmüştü babanı ama hakketti de mi kuzum? Bak çok güzeliz şimdi harikayızzzzz
🙂😂😂😂😂😂😂😂😂

Back
X