• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aynı mirajoy gibi!

Yapma bacım etme bacım... Mune Hanım buralarda bak, konuda kişisel tartışma var , veda topiği açmak var, üye adı kullanmak var, kiblenmişsindir belki de... Lütfen biraz daha sakin ol, sana hiç yakışmıyor.

Yapma bacım etme bacım... Mune Hanım buralarda bak, konuda kişisel tartışma var , veda topiği açmak var, üye adı kullanmak var, kiblenmişsindir belki de... Lütfen biraz daha sakin ol, sana hiç yakışmıyor.
Seni kırmak yerine içimdeki öfkeyi kirmayi tercih ederim canım. .
Her sözünü harfiyen uygulayacağm.
K.i.b leyeninde canı sağolsun ne yapalım :)

Aynen böyle, ne gerek var... Forumda oyun topikleri de güzel, stres atmak için ben giriyorum güzel oluyor :) Burası bağımlılık yapıyor, gitme otur oturduğun yerde.

Daha yeni üyesiniz ve kimbilir daha ne banlar alacaksınız eğer kalırsanız. Eski sistem olsaydı 1 günle de zor kurtarırdınız. Ben 10 gün banlı kaldığımı biliyorum her banlanan küsse site ne hale gelir?
Üstelik hakaret eden herkes banlanıyor bu size özel değil ki neden bu tepki?

Daha yeni üyesiniz ve kimbilir daha ne banlar alacaksınız eğer kalırsanız. Eski sistem olsaydı 1 günle de zor kurtarırdınız. Ben 10 gün banlı kaldığımı biliyorum her banlanan küsse site ne hale gelir?
Üstelik hakaret eden herkes banlanıyor bu size özel değil ki neden bu tepki?
Canım diğer yorumlarim da da belirttigim gibi sadece bir espiriydi sakaydi makaraydi bebeğim.

Evet evet aynen ortalık dallastan beterdi.
Hoş sonrakileri bende okuyamamistim . Malum bandan dolayi

Şimdi baktım.. Dallasa fln dönmemiş siz haddinizi baya aşmışsınız...
Ne demek kapatın şunun konusunu psikolojimi bozuyor? Girmeyin o zaman siz kendinizi kurup kurup haddiniz olmadığı halde hakaretler yağdırmışsınız... Okadar hassassanız girmiceksiniz birde annenizede anlatmışsınızda yorumunuzun bir tanesinde annemde ağlıyor demişsiniz... Bu nedir ya şaka mı? Çünkü hiç komik değil.
Ne demek bunu bana verecekler bir de elime sopa??? Siz kimsiniz hanımefendi...
Böyle sözler sarf etmek sizin haddinize mi?
Asker ailesi bir tek siz değilsiniz kaç tane asker anası abisi kardeşi ablası yareni var bir çok kişi ah yazık çocuğa kızda ne vicdansızmış der iç geçirirler.. Ama sizin yaptığınız çok başka ve bir arkadaşında dediği gibi yediğiniz ban az bile.
Ve dediğim gibi ben takip etmedim hiç yazdım çıktım ama sizi kibleyen her kimse iyi yapmış zira ben görseydim bende kiblerdim.

Son düzenleme:
Back
X