- 5 Nisan 2025
- 295
- 36
- 13
- 21
- Konu Sahibi useruseraaa
-
Canım genelde bu Marka zaten yalancı pozitiflik falan veriyor yani tavsiyen buna güvenmemen awox pozitifse kesin vardir kaset test yapabilirsin veya varsa miratech alabilirsin
Awox pozitif canım gebesin büyük ihtimalle kan verEki Görüntüle 3644008 Eki Görüntüle 3644009 Siyah beyaz awox diğeri çok silik days doctor büyük ihtimalle kalite düşer görünmez
Bulamadım ki days doctor vardı eczanede bide bilmediğim bi marka vardı onu da aldım o bilmediğim markada silik çıktı yarın awox gelicek onla yaparım bidaha eğer çıkarsa kan veririm 4 gün var regl olmamaCanım genelde bu Marka zaten yalancı pozitiflik falan veriyor yani tavsiyen buna güvenmemen awox pozitifse kesin vardir kaset test yapabilirsin veya varsa miratech alabilirsin
İnşallah ya yarın awox testler gelicek sipariş etmiştim yapıyım eğer bişey çıkarsa vericem direk inşallah vardırAwox pozitif canım gebesin büyük ihtimalle kan ver
Adetime 4 gün olduğu için kaset almadım olsa da çıkmaz diye düşünüyorumCanım genelde bu Marka zaten yalancı pozitiflik falan veriyor yani tavsiyen buna güvenmemen awox pozitifse kesin vardir kaset test yapabilirsin veya varsa miratech alabilirsin
Canım yani yüksek ihtimalle Hamilesin inşallahBulamadım ki days doctor vardı eczanede bide bilmediğim bi marka vardı onu da aldım o bilmediğim markada silik çıktı yarın awox gelicek onla yaparım bidaha eğer çıkarsa kan veririm 4 gün var regl olmama
Var bence canım baya net çizgisi hadi gözün aydınİnşallah ya yarın awox testler gelicek sipariş etmiştim yapıyım eğer bişey çıkarsa vericem direk inşallah vardır
Ay inşallah yarın kesin haber veririm awox da bişey çıkarsa direk özele giderim galibaCanım yani yüksek ihtimalle Hamilesin inşallah
Ay inşallah ya umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye günleri de değerlendirdik inşallah tutmuşturVar bence canım baya net çizgisi hadi gözün aydın
İnsallah cnm awox pozitif demistin ztn gunun gecmeden gitsende bisey yapmazlar ztnAy inşallah yarın kesin haber veririm awox da bişey çıkarsa direk özele giderim galiba
İnşallah canımAy inşallah ya umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye günleri de değerlendirdik inşallah tutmuştur
İnsallah cnm awox pozitif demistin ztn gunun gecmeden gitsende bisey yapmazlar ztn
Kız edoş benim dünden beri lekelenmem var ve hala bu şekilde devam ediyor normalde böyle lekelenme oldu mu ertesi gün benim sökülmem lazım daha bir şey olmadı Pede bile geçmiyor napcam benİnşallah canım
Canım doktora gitmen lazım benimde 2 aydır öyle oluyordu işte sökülmüyor bozuldu düzenimizKız edoş benim dünden beri lekelenmem var ve hala bu şekilde devam ediyor normalde böyle lekelenme oldu mu ertesi gün benim sökülmem lazım daha bir şey olmadı Pede bile geçmiyor napcam ben
Bnm daha ilk kiz onceden söküldüm hep belki sadece lekelenmedir adet degildir ztn randevu almistim ama bnm hic basima gelmediCanım doktora gitmen lazım benimde 2 aydır öyle oluyordu işte sökülmüyor bozuldu düzenimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?