Kızlar bakar mısınız days doctor

İnsallah ya dun aabah fark ettim kahvemsi gibi parcasiz ama sadece islaklik gibi pede gecmemis hic
Allah alla aynı benimki gibi canım ben geçen ay öyle regl gördüm hamilede değildim doktora gittim işte memelekette pcostan şüphelendi ama benim yıllardır her ay yumurtlamam olur adetim de günümde olur randevu aldım adet günü için bütün testleri yaptırcam valla 1 yıldır deniyoruz diyorum başka çare yok yoksa bakmıyorlar adetlerim de berbat oldu artık bebek için acele etmiyorum tedavi olmak istiyorum valla

Vallahi canım bilmiyorum benim şu an ilk defa başıma böyle bir şey geldi hani devamlı devamlı da gelmiyor belki sökülür belki durur

İnşallah sökülürde rahatlarsın canım ama gebe de olabilirsin az sa test yapmanı öneririm
Nasipse yapacağım canım çünkü hiçbir şekilde ne sancın var ne göğüs hassasiyetin var regliden önce bunların hepsi oluyordu senin lekelenme nasıldı sürekli mi geliyordu yoksa böyle arada mı ne renkti bir de

İlk başta pembe geldi canım daha sonra siyahlaştı 2 gün pembe 3 günden sonra simsiyah tı günlük ped ancak doldu 1 günde bende şüphelendim doktora gittim hemen bakalım ne dicek doktor memlektteki rahim filmi önerdi buda isterse çekilcem bakalım perde tıkanıklık olabilir dedi çatlamayan yumurtalar gördü

Canım benim hiçbir şekilde siyah gelmedi sadece bu sabah silindi hafif pembelik vardı sonra tekrar kahverengi olarak devam ediyor şu an ama hiç ped‘e geçmedi dünden beri birkaç gün daha bekleyim eğer sökülmezsem özele giderim

Git git canım mutlaka gebe de kalamadık bi kontrol etsinler ya hormonlarımız bozuldu sanırım

Git git canım mutlaka gebe de kalamadık bi kontrol etsinler ya hormonlarımız bozuldu sanırım
Aslında ben geçen ay da gitmiştim zaten bir sorun olmadığını söyledi gene bütün tahlillerimi falan yaptı ama bakalım çünkü Hazirandan beri benim adet düzenim bozulmuştu geçen ay yerine oturdu yani tam günümde oldum bugün bu sefer de aynı şekilde ama leke geliyor sadece o da pede geçmiyor onu anlamadım

Valla bilemedim canım

Merhaba awox markası kolay kolay yanıltamaz awox varsa görsel eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…