- 28 Haziran 2025
- 1.469
- 391
- 38
- 31
- Konu Sahibi useruseraaa
-
Nasıl leken canım rengi birde test yaptın mı belki hamişsindirBnm daha ilk kiz onceden söküldüm hep belki sadece lekelenmedir adet degildir ztn randevu almistim ama bnm hic basima gelmedi
İnsallah ya dun aabah fark ettim kahvemsi gibi parcasiz ama sadece islaklik gibi pede gecmemis hicNasıl leken canım rengi birde test yaptın mı belki hamişsindir
Allah alla aynı benimki gibi canım ben geçen ay öyle regl gördüm hamilede değildim doktora gittim işte memelekette pcostan şüphelendi ama benim yıllardır her ay yumurtlamam olur adetim de günümde olur randevu aldım adet günü için bütün testleri yaptırcam valla 1 yıldır deniyoruz diyorum başka çare yok yoksa bakmıyorlar adetlerim de berbat oldu artık bebek için acele etmiyorum tedavi olmak istiyorum vallaİnsallah ya dun aabah fark ettim kahvemsi gibi parcasiz ama sadece islaklik gibi pede gecmemis hic
Vallahi canım bilmiyorum benim şu an ilk defa başıma böyle bir şey geldi hani devamlı devamlı da gelmiyor belki sökülür belki dururAllah alla aynı benimki gibi canım ben geçen ay öyle regl gördüm hamilede değildim doktora gittim işte memelekette pcostan şüphelendi ama benim yıllardır her ay yumurtlamam olur adetim de günümde olur randevu aldım adet günü için bütün testleri yaptırcam valla 1 yıldır deniyoruz diyorum başka çare yok yoksa bakmıyorlar adetlerim de berbat oldu artık bebek için acele etmiyorum tedavi olmak istiyorum valla
İnşallah sökülürde rahatlarsın canım ama gebe de olabilirsin az sa test yapmanı öneririmVallahi canım bilmiyorum benim şu an ilk defa başıma böyle bir şey geldi hani devamlı devamlı da gelmiyor belki sökülür belki durur
Nasipse yapacağım canım çünkü hiçbir şekilde ne sancın var ne göğüs hassasiyetin var regliden önce bunların hepsi oluyordu senin lekelenme nasıldı sürekli mi geliyordu yoksa böyle arada mı ne renkti bir deİnşallah sökülürde rahatlarsın canım ama gebe de olabilirsin az sa test yapmanı öneririm
İlk başta pembe geldi canım daha sonra siyahlaştı 2 gün pembe 3 günden sonra simsiyah tı günlük ped ancak doldu 1 günde bende şüphelendim doktora gittim hemen bakalım ne dicek doktor memlektteki rahim filmi önerdi buda isterse çekilcem bakalım perde tıkanıklık olabilir dedi çatlamayan yumurtalar gördüNasipse yapacağım canım çünkü hiçbir şekilde ne sancın var ne göğüs hassasiyetin var regliden önce bunların hepsi oluyordu senin lekelenme nasıldı sürekli mi geliyordu yoksa böyle arada mı ne renkti bir de
Canım benim hiçbir şekilde siyah gelmedi sadece bu sabah silindi hafif pembelik vardı sonra tekrar kahverengi olarak devam ediyor şu an ama hiç ped‘e geçmedi dünden beri birkaç gün daha bekleyim eğer sökülmezsem özele giderimİlk başta pembe geldi canım daha sonra siyahlaştı 2 gün pembe 3 günden sonra simsiyah tı günlük ped ancak doldu 1 günde bende şüphelendim doktora gittim hemen bakalım ne dicek doktor memlektteki rahim filmi önerdi buda isterse çekilcem bakalım perde tıkanıklık olabilir dedi çatlamayan yumurtalar gördü
Git git canım mutlaka gebe de kalamadık bi kontrol etsinler ya hormonlarımız bozuldu sanırımCanım benim hiçbir şekilde siyah gelmedi sadece bu sabah silindi hafif pembelik vardı sonra tekrar kahverengi olarak devam ediyor şu an ama hiç ped‘e geçmedi dünden beri birkaç gün daha bekleyim eğer sökülmezsem özele giderim
Aslında ben geçen ay da gitmiştim zaten bir sorun olmadığını söyledi gene bütün tahlillerimi falan yaptı ama bakalım çünkü Hazirandan beri benim adet düzenim bozulmuştu geçen ay yerine oturdu yani tam günümde oldum bugün bu sefer de aynı şekilde ama leke geliyor sadece o da pede geçmiyor onu anlamadımGit git canım mutlaka gebe de kalamadık bi kontrol etsinler ya hormonlarımız bozuldu sanırım
Valla bilemedim canımAslında ben geçen ay da gitmiştim zaten bir sorun olmadığını söyledi gene bütün tahlillerimi falan yaptı ama bakalım çünkü Hazirandan beri benim adet düzenim bozulmuştu geçen ay yerine oturdu yani tam günümde oldum bugün bu sefer de aynı şekilde ama leke geliyor sadece o da pede geçmiyor onu anlamadım
Valla bende bilemedim bekliyim bakalim regle donucek miValla bilemedim canım
Bekle bakalım canım inşallah hamilesindir kızValla bende bilemedim bekliyim bakalim regle donucek mi
Ay inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsinBekle bakalım canım inşallah hamilesindir kız
Merhaba awox markası kolay kolay yanıltamaz awox varsa görsel eklermisinizKızlar 3 gündür test yapıyorum awox silik çıkıyordu dük yaptığım awox daha belirgin çıktı elimde kalmadı bitti eczaneden aldım bugün sabah yapmak için days doctor vardı şuan baya belirgin dün akşam da days doctor yaptım ama bu kadar belli değildi silikti baya sizce yanıltıyor mu ya Eki Görüntüle 3644006 Eki Görüntüle 3644007
Merhaba awox markası kolay kolay yanıltamaz awox varsa görsel eklermisiniz
Kalite düşüyor ama ekledim yarın sabah yine awox yapıcam eğer çıkarsa kan vericemMerhaba awox markası kolay kolay yanıltamaz awox varsa görsel eklermisiniz
Ay varr bence markası neKzılar merhaba sizce var mı
Awox adetime 5 gün varAy varr bence markası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?