- Konu Sahibi useruseraaa
-
Ay gerçekten miAy varr bence markası ne
Ya awox en iyilerdennnn. Ben de laboquick sipariş ettim bugün gelebilir benim de bugün 6 gün var. Bence hamilesiniz lütfen bana da dua edin ve test varsa başka tekrarlayıp buraya atar mısınız yine?Ay gerçekten mi
Atarım tabi inşallah vardır ya sen de paylaş benimle yapıncaYa awox en iyilerdennnn. Ben de laboquick sipariş ettim bugün gelebilir benim de bugün 6 gün var. Bence hamilesiniz lütfen bana da dua edin ve test varsa başka tekrarlayıp buraya atar mısınız
Etmez miyim hiçYa awox en iyilerdennnn. Ben de laboquick sipariş ettim bugün gelebilir benim de bugün 6 gün var. Bence hamilesiniz lütfen bana da dua edin ve test varsa başka tekrarlayıp buraya atar mısınız yine?
Çok teşekkür ederim ne zmandır deniyorsun? Ve hadi yap başka test sabırsızlandm :)))Etmez miyim hiç
Nerdeyse 1yıldır diyebilirim bunu sabah yaptım yarın yapınca atarımÇok teşekkür ederim ne zmandır deniyorsun? Ve hadi yap başka test sabırsızlandm :)))
Ay ben de 11 aydır deniyorum. Nasıl dayanacan yarına kadarNerdeyse 1yıldır diyebilirim bunu sabah yaptım yarın yapınca atarım
İnsallah cnm awox pozitif demistin ztn gunun gecmeden gitsende bisey yapmazlar ztn
Bnmkide boyle doktora gidiyorum simdi lekelenmem var diye
Kan verecek misinBnmkide boyle doktora gidiyorum simdi lekelenmem var diye
Evet gidiyorum simdi doktora da soylicem lekelenmem var diye senin bt ne zmnKan verecek misin
4 gün var veriyim mi kan awox yanıltır mı ya şimdi bidaha yaptım onda da çıktıEvet gidiyorum simdi doktora da soylicem lekelenmem var diye senin bt ne zmn
Yaniltmaz cnm bnm iki gun gecti reglimden herhalde gec dollenme fln bide ilk idrar degil yani4 gün var veriyim mi kan awox yanıltır mı ya şimdi bidaha yaptım onda da çıktı
Bende ilk idrarla yapmadım bende birazdan gidecem kan vermeye sende bana haber verYaniltmaz cnm bnm iki gun gecti reglimden herhalde gec dollenme fln bide ilk idrar degil yani
İnsallah cnm hayirli haberler alirsin sende bende insallah ezan okunuyo simdi yuzu suyu hurmetineBende ilk idrarla yapmadım bende birazdan gidecem kan vermeye sende bana haber ver
İnşallah canımmm haber ver bana daİnsallah cnm hayirli haberler alirsin sende bende insallah ezan okunuyo simdi yuzu suyu hurmetine
Cikti sonucum cikti hamileyim 11.22 allahim yaİnşallah canımmm haber ver bana da
Tebrik ederim canımmm test yapmadan kan vermişsinCikti sonucum cikti hamileyim 11.22 allahim ya
Yaptim cnm testte golge gibi gordum oncesinde hic gormemistim cunku adam aradi diyo yuksek ihtimal kimyasal progesterona baslicakmisim iki gun sonra tekrar kanTebrik ederim canımmm test yapmadan kan vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?