- Konu Sahibi useruseraaa
-
Yaptim cnm testte golge gibi gordum oncesinde hic gormemistim cunku adam aradi diyo yuksek ihtimal kimyasal progesterona baslicakmisim iki gun sonra tekrar kananl
Evet yani adam diyo lekelenmen kimyasaldan olabilir ne alaka simdi valla o kadar gicik oldum ki belki yukselicek bi umutanladım canım hayırlısı geç döllenmedir tutunur inşallah arkadaşımda öyleydi
Canım görüyordum senide yorumlarda çok sevindim hayırlı olsunCikti sonucum cikti hamileyim 11.22 allahim ya
Ne alaka ya stres yapma sen. Lekelenme normal diyor doktorlar biz onlardan daha iyi biliyoruz artık herşeyi vallaEvet yani adam diyo lekelenmen kimyasaldan olabilir ne alaka simdi valla o kadar gicik oldum ki belki yukselicek bi umut
Sagol cnm insallah saglikli olur da doktor diyo cok dusuk ve lekelenmenden dolayi kimyasala donebilir diyoCanım görüyordum senide yorumlarda çok sevindim hayırlı olsun
Adam cok gicik ya mal mal konustu gitmem bidaha bide ozel yaniNe alaka ya stres yapma sen. Lekelenme normal diyor doktorlar biz onlardan daha iyi biliyoruz artık herşeyi valla
Ama geç döllenme olabilir daha iki gün gecikmiş reglin benim arkadaşımında böyleydi onun da düşük çıkmıştı betaSagol cnm insallah saglikli olur da doktor diyo cok dusuk ve lekelenmenden dolayi kimyasala donebilir diyo
Bir şey olmaz inşallah canım içini ferah tutEvet yani adam diyo lekelenmen kimyasaldan olabilir ne alaka simdi valla o kadar gicik oldum ki belki yukselicek bi umut
Hadi ya lekelenmesi var miyfi onun da degeri kacti kiAma geç döllenme olabilir daha iki gün gecikmiş reglin benim arkadaşımında böyleydi onun da düşük çıkmıştı beta
Devlete git bide canımAdam cok gicik ya mal mal konustu gitmem bidaha bide ozel yani
Evet vardı gecikti 2 gün test yaptı çıkmadı leklenlendi adet oluyorum sandı gelen giden olmayınca 4. Gün test yaptı bidaha ozmaan testte çıktı kan verdi öyle öğrendi ama kaçtı hatırlamıyorum ama düşüktü onunda geç döllenme demiş doktoru. Doğum yaptı iki aylık şimdi bebişHadi ya lekelenmesi var miyfi onun da degeri kacti ki
Ayrıca senin kimyasal olması için kanaman olması lazım leke değilHadi ya lekelenmesi var miyfi onun da degeri kacti ki
Dedim bnde pede bile gecmiyo ustune gorme diye biliyorum dedim kanamaya doner fln dedi sacma sacma konustu progesteron baslicam simdi insllah arkadasin gibidir bnmkideAyrıca senin kimyasal olması için kanaman olması lazım leke değil
Ay insallah ya lekelenme sonucta silince geliyor bazende gelmiyor iste psikolojimi bozduEvet vardı gecikti 2 gün test yaptı çıkmadı leklenlendi adet oluyorum sandı gelen giden olmayınca 4. Gün test yaptı bidaha ozmaan testte çıktı kan verdi öyle öğrendi ama kaçtı hatırlamıyorum ama düşüktü onunda geç döllenme demiş doktoru. Doğum yaptı iki aylık şimdi bebiş
Neye göre kanamaya döner diyor ki yani bence sen aldırma şuan bi bunları başka doktora gitDedim bnde pede bile gecmiyo ustune gorme diye biliyorum dedim kanamaya doner fln dedi sacma sacma konustu progesteron baslicam simdi insllah arkadasin gibidir bnmkide
Sen stres yapma beta takibi istemesi lazım sadece şuan senden yaniAy insallah ya lekelenme sonucta silince geliyor bazende gelmiyor iste psikolojimi bozdu
Dedim bnde ilk defa cikti testte dedim gec dollenme bnce dedim bir gun gecti ustunden reglimin yani dun olmam lazimdi scma sapan konustu butun modumu dusurdu ya bidaha gitmem ztn insallah tutunurNeye göre kanamaya döner diyor ki yani bence sen aldırma şuan bi bunları başka doktora git
Yerleşmedir belki, progrsteron fitil olarak mı oral miDedim bnde pede bile gecmiyo ustune gorme diye biliyorum dedim kanamaya doner fln dedi sacma sacma konustu progesteron baslicam simdi insllah arkadasin gibidir bnmkide
Oral cnm hap verdiYerleşmedir belki, progrsteron fitil olarak mı oral mi
Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına almak nasıp etsın neye göre sana kimyasal dedi kiYaptim cnm testte golge gibi gordum oncesinde hic gormemistim cunku adam aradi diyo yuksek ihtimal kimyasal progesterona baslicakmisim iki gun sonra tekrar kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?