- 29 Mayıs 2025
- 54
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi kesinizmirliSin
-
Merhabalar inşallah hamilesinizdir 2de pek göremedim ama 1 ve 3te ben de çizgi görüyorumMerhaba pkos var bende adet döngüm 3.5 -4 ayı buluyor en son 25 mart adet oldum . Test yaptım 1. Testi iki gün önce sabah 2. ve diğerini dün sabah ve akşam yaptım silik cizgiler o an oluştu yarında tekrarlayıp duruma göre kan vercem. Böyle silik çizgi çıkan oldu mu sonuç ne oldu adet olcakmıs gibi karın agrısı yaşıyorum ara ara
İnşallah, Allahım kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhabalar inşallah hamilesinizdir 2de pek göremedim ama 1 ve 3te ben de çizgi görüyorum
Silik çizgileri gördüm belirginlesmis en sonMerhaba pkos var bende adet döngüm 3.5 -4 ayı buluyor en son 25 mart adet oldum . Test yaptım 1. Testi iki gün önce sabah 2. ve diğerini dün sabah ve akşam yaptım silik cizgiler o an oluştu yarında tekrarlayıp duruma göre kan vercem. Böyle silik çizgi çıkan oldu mu sonuç ne oldu adet olcakmıs gibi karın agrısı yaşıyorum ara ara
Evet yarın sabah tekrar test yapıcamSilik çizgileri gördüm belirginlesmis en son
Güzel haberlerle gelirsin inşallah haber ver bize deEvet yarın sabah tekrar test yapıcam
Hadi inşallah güzel haberler alalım sabahaEvet yarın sabah tekrar test yapıcam
İnşallah canım, yazarım mutlakaGüzel haberlerle gelirsin inşallah haber ver bize de
Tamam canım haber vereceğimHadi inşallah güzel haberler alalım sabaha
Bende son adetim 25 mart olduğu için karısık yani, gidip kan vereceğim gün için de bana da dua edin hayırlı haberler alayımbence var gibi. zaten son adet tarihini bilmediği için keseye göre bebeğin haftasını belirliyorlar benim de 45 güne kadar uzuyordu döngüm doktor sata göre değil keseye göre güncelledi ancak gecikmenin 15.gününde böyle silik görmüştüm hayırlı olsun
Ayy var gibiii çok heyecanlandımm. Kan sonucunuzu yazın lütfennBende son adetim 25 mart olduğu için karısık yani, gidip kan vereceğim gün için de bana da dua edin hayırlı haberler alayım
Yazıcam mutlakaAyy var gibiii çok heyecanlandımm. Kan sonucunuzu yazın lütfenn
Görünüyor çizgi, inşallah bebişiniz sizinledir.
Silik çizgi görünüyor günden güne belirginleşmeye başlıyor. İnşallah hamilesindirYazıcam mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?