- 4 Kasım 2023
- 356
- 125
- 23
- 27
- Konu Sahibi kesinizmirliSin
Ben niye bu kadar heyecanlandım pekiBende son adetim 25 mart olduğu için karısık yani, gidip kan vereceğim gün için de bana da dua edin hayırlı haberler alayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben niye bu kadar heyecanlandım pekiBende son adetim 25 mart olduğu için karısık yani, gidip kan vereceğim gün için de bana da dua edin hayırlı haberler alayım![]()
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla artsınKızlar hamileyim değerim 63
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim değerim 63
Ayyy var çizgi inşallah hamilesindir bence hemen kan ver ayy çok heyecanlandım
Yaaa maşallah çok sevindim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hamileyim değerim 63
Amin canım inşallah kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinYaaa maşallah çok sevindim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Banada dua edermisinAmin canım inşallah kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ederim tabi, Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBanada dua edermisin
Evet pkos var bende adet düzenim 3-4 ayda bir şeklinde en son 25 mart adet oldum :) hamileymişim kan verdim bugünGörünüyor çizgi, inşallah bebişiniz sizinledir.Regli gecikmesi var mıydı?
Teşekkür ederim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip olsun inşallahBen niye bu kadar heyecanlandım pekiinşallah hamilesinizdir
![]()
Hayırlı olsuuuuunTeşekkür ederim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip olsun inşallah![]()
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallahEvet pkos var bende adet düzenim 3-4 ayda bir şeklinde en son 25 mart adet oldum :) hamileymişim kan verdim bugünteşekkür ederim