kızlar bakar mısınız ?? önemli bir soru

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
biten ilişkinizde yasadıgınız özel seyleri
hayatınızda ki insana yada eşinize anlatır mısınız yani sorguladıgı abu durum anlatılmalı mı saklanmalı mı hangisi dogru yardımcı olur musunuz ?

bu karsinizdaki kisiye bagli bence :) soyle bisey var bir suru erkekle cikmissan sorun edebilir ama bu 1-2 -3 kisi ile sinirli ise bence anlatilmali sonradan baskasindan ogrenmesi daha zor olur ama yinede karsinizdaki kisiye gore karar verin :)

bence anlatılmamalı neticede biten ilişki adı üstünde olmuş bitmiş şeyler geçmişe bakarsan geleceği göremezsn diye bir laf var gerçekten öyle biten biter yaşanan zaten yaşnmştır bu şuanki ilişkiyi zedelemekten başka bişey yapmaz bide çok gereksiz siz kendi hayatnza bakarsanz her sey daha güzel olur yaşanmş ve bitmiş şeylern hiçbir zamanı önemi yoktur yaşanılack şeyler varken :)

aslında ilişkilerde dürüstlük adına paylaşılması gerekir ancak söylendiği gibi karşıdakine bağlı, çok kıskanç biriyse mesela söylenmemelidir. zira ilerleyen zamanlarda başa kakma unsuru bile olabilir

kızlar tek bi kişiyle özel durumlar oldu ama cinsel ilişki degil
bunu hayatımda tanımak istedgim kişiler muhakkak soruyor bnde geçiştiriyorum cok merak ettim söylenmelimi falan die cünkü bazı erkekler bunu kaldıramıyorlar sorun yapıyorlar birde hayatındaki kızların el ele bile biriyle olmasını kabullenemiyorlar ama öyle bi zmandayız ki dedginiz gibi artık böyle seyler muhakkak oluyor

bence ayrıntılı bir şekilde anlatılmamalı, bazı erkekler önce anlattırıyor sonrada bunu başına kakıyor.dikkat etmek lazım.
sadece 1 kişiyle görüştüğünü söyleyebilirsin ama çok ayrıntıya girme canım.

ben ilkimle evlendim benim açımdan soru oluşturacak bi durum yok ama kocamın ilki ben deilim daha önce neler yaşadı ne konuştular ne yediler ne içtiler çok merak ederim bazen anlatsın isterim laf çarparım falan ama kocam tuzağıma düşmedi anlatmasın diyorum şimdide boşver geçmişi bugünün sevdiğinin keyfini çıkarın

tabikide hayıırrrr :) zaten karsındaki insanın bunu sorgulamaya hakkı yok sana güvenmiyorsa seninle olmasın...
Tabi özelden kastın birliktelikse mecbur sölencek adam o şekilde kabul eder yada etmez.
geçmiş açıldığı zaman en aısk insan bile sevdiğinden soğur düşünsene sen ona ne umutlarla bağlanmıssın bi anda erkek arkdasının baska bir kızın elini tuttuğunu öptüğünü bilmem naptını duyuosun her birlikteliğinde bunlar aklına gelir:)

Merak ettigi icin soruyorsa cok fazla detaya veya ozele inmeden cevap veririm
Fakat bana not vermek icin soruyorsa avcunu yalar.

De oyle her an, yasanilan mutluluklar, kavgalar, opusmeler, sevismeler falan da anlatilmamali bence

bnce anlatırlıssa sakıncalı olabılır ama anlatmak tabıkı guzel olurda ama saklamak gerekıyor bazen içine gömmelisin erkekler herseyı kaldıramazlar

Anlatılır da ne gerek var,geçmiş geçmişte kalmıştır,yoksa kavga tartışma çıkar ondan da bunu bekler insan.ve ben kıskancıım:)

çook sanslısın ne güzel :)

kızlar bnde geçmişi tamamen sildim ama anılar silinmiyor yinede unuttum ama hayatıma giren bir kişi herhangi bi erkek hemen bu konuyu soruyor ve ona göre benimle uzun süre ilişkiye devam etmek istiyor bnde geçiştiriyorurm çünkü tepkilerini tahmin edemiyorum bazı yasayan arkadaslar vardır cok merak ettim gizli saklı anlatsam ortaya cıkarsa yalancı durumuna düşerim yada agzımdan laf alırsa sonra yüzüme bakmazsa bunlarıda düşündüm şimdilik bir ilişkim yok ama bu konu beni geriyor??

canım sen birliktemi oldujn biriyle ?

canım sen neden yalancı durumuna düşesin ki yalan sölemiceksen detayları anlatamıcanı sölersin birliktelik yaşamadığını sölemen yeterli olmalı bence !!!

bence saklanmamalı.çünkü benim 4 senelik bir ilişkim var gereksiz olduğunu düşündüğüm kişileri ,benden hoşlananları söylememiştim gerek görmemiştim. bunlar pat pat ortaya çıkınca hesap soruluyo sorulmadan söylemekte fayda var =):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…