biten ilişkinizde yasadıgınız özel seyleri
hayatınızda ki insana yada eşinize anlatır mısınız yani sorguladıgı abu durum anlatılmalı mı saklanmalı mı hangisi dogru yardımcı olur musunuz ?
hayatınızda ki insana yada eşinize anlatır mısınız yani sorguladıgı abu durum anlatılmalı mı saklanmalı mı hangisi dogru yardımcı olur musunuz ?
ben ilkimle evlendim benim açımdan soru oluşturacak bi durum yok ama kocamın ilki ben deilim daha önce neler yaşadı ne konuştular ne yediler ne içtiler çok merak ederim bazen anlatsın isterim laf çarparım falan ama kocam tuzağıma düşmedi anlatmasın diyorum şimdide boşver geçmişi bugünün sevdiğinin keyfini çıkarın
çook sanslısın ne güzel :)
kızlar bnde geçmişi tamamen sildim ama anılar silinmiyor yinede unuttum ama hayatıma giren bir kişi herhangi bi erkek hemen bu konuyu soruyor ve ona göre benimle uzun süre ilişkiye devam etmek istiyor bnde geçiştiriyorurm çünkü tepkilerini tahmin edemiyorum bazı yasayan arkadaslar vardır cok merak ettim gizli saklı anlatsam ortaya cıkarsa yalancı durumuna düşerim yada agzımdan laf alırsa sonra yüzüme bakmazsa bunlarıda düşündüm şimdilik bir ilişkim yok ama bu konu beni geriyor??
çook sanslısın ne güzel :)
kızlar bnde geçmişi tamamen sildim ama anılar silinmiyor yinede unuttum ama hayatıma giren bir kişi herhangi bi erkek hemen bu konuyu soruyor ve ona göre benimle uzun süre ilişkiye devam etmek istiyor bnde geçiştiriyorurm çünkü tepkilerini tahmin edemiyorum bazı yasayan arkadaslar vardır cok merak ettim gizli saklı anlatsam ortaya cıkarsa yalancı durumuna düşerim yada agzımdan laf alırsa sonra yüzüme bakmazsa bunlarıda düşündüm şimdilik bir ilişkim yok ama bu konu beni geriyor??
yok canım ilişkiye girmedim sadece biraz yakınlaşma olmustucanım sen birliktemi oldujn biriyle ?
canım sen neden yalancı durumuna düşesin ki yalan sölemiceksen detayları anlatamıcanı sölersin birliktelik yaşamadığını sölemen yeterli olmalı bence !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?