Aynen canım ya bnde cok kararsızım bilemiyorum ne yapcam :26:vallahi canım o konuyu bende düşünüyorum bazen. anlatmazsam eşime yada yeni tanıştığım insana haksızlık etmiş olurum ondan bişey saklamak vicdan azabı çekmeme sebep olur diye düşünüyorum. ama anlatırsanda erkekler en ufak şeyleri bile gurur meselesi yapıyor bilemiyorum bende yani kararsız bırakıcak bi soru:S:S
​evet canım öyle olmus yalnız bırakmadıgın için tskr ederim :)aaa semiha ben yine senin konuna denk gelmişim bugün baya konuşmuş olduk :)
bende cook düşünüyorum ama bakalım hayat ne gösterecek:) bilmiyorum artık ama er geç bişekilde ortaya çıkar diye düşünüyorum. aman zamanı gelince düşünürsün ben öyle yapıcam o zamana erteledim:)
detaylara girmeden, olabildiğince yumuşatılarak anlatılmalı bence.... erkekler bu konuyu kaldıramayabiliyor. ama eskiden yaşadıklarını açık açık anlatıp yeni ilişkisinde çok mutlu arkadaşlarımda var...
[h=2][/h]
biten ilişkinizde yasadıgınız özel seyleri
hayatınızda ki insana yada eşinize anlatır mısınız yani sorguladıgı abu durum anlatılmalı mı saklanmalı mı hangisi dogru yardımcı olur musunuz ?
anlatsan olmaz anlatmasan olmaz :)
bir ilişkideyken eski ilişkiler hakkında konuşmayı çok gereksiz buluyorum ben.. karşımdakine saygısızlık olarak görüyorum hatta.. bitmiş gitmiş hala neden konuşuyoruz ki onları, bu kadar önemli olmamalılar.. ne siz sorun ne de söyleyin diyorum ben.. sonuçta kaçıncı yüzyıldayız birbiriyle öpüşmemiş, az da olsa bir şeyler yaşamamış sevgili sayısı o kadar az ki.. siz söylemeseniz de hayatınızda ki kişi tabiki bunları yaşadığınızı düşünüyor olacaktır. e bide üstüne sizin anlatmanıza gerek yok diye düşünüyorum ama başka biriyle cinsel anlamda birlikte olduysanız bu söylenmeli zaten söylemeseniz de ortaya çıkar
yalan üzerine ilişki kurulmaz diye düşünüyorum.
her şeyi anlatırım, her şeyi de bilmek isterim.
insan yaşadığı hiçbir şeyi hata olarak görmemeli ve anlatırken öyle yansıtmamalı.
Sakla ne derse desin sakla , sakin anlatma en uysal ve uyumlusunun bile kafasinin bi kosesinde kaliyor . İz bunlar .
bende böyle düşünüyorum ama erkekler bu konuya cok takıyor bu zmanda küçük çoçuk yastakilerin bile sevgilisi var normal bişey olarak görmüyorlar namusa giriyor bu konu die sorun yapıyorlar buna göre konusmak istiyorlar yada hayatlarına almak istiyorlar
cok haklısın galiba bu durum erkeklerin kişiliklerine anlayışlarına agöre degişiyorerkekler önce kendilerine baksınlar
insan kendi kafa yapısına uygun biriyle olmalı. karşındaki öyle istiyor diye kendini olmadığın biri gibi göstermeyi doğru bulmuyorum.
namusun sadece orda aranmayacağını bilen erkekler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?