- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Konularınızın çoğu para üzerine ve üstelik eşinizle. Bu sağlıklı bir evlilik değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamda onun arabası kendisine bana bir faydası yok ki kendi binip gidiyor benim ihtiyacım olduğunda kullanamıyorum ki benim olsun ya lüks gibi geliyor olabilir ama bende çalışıyorum ve benimde ihtiyacım oluyor onun kadar
Ya ben acemiyim onun pasatını götürüp hurda mı edeyim güvenemiyorum kendime o kadar süremiyorum ona işi gereği araba çok lazım oluyor arabasız durmazSen neden kullanmıyorsun ihtiyacın oldugunda onun arabasını? Ikinizin o
Eşinden araba sakınan erkeği de ilk kez duyuyorum.
Tamamda onun arabası kendisine bana bir faydası yok ki kendi binip gidiyor benim ihtiyacım olduğunda kullanamıyorum ki benim olsun ya lüks gibi geliyor olabilir ama bende çalışıyorum ve benimde ihtiyacım oluyor onun kadar
Ya ben acemiyim onun pasatını götürüp hurda mı edeyim güvenemiyorum kendime o kadar süremiyorum ona işi gereği araba çok lazım oluyor arabasız durmaz
Sizin sorununuz Altınlar değil o halde. Ikinci araba Alıp almama sorununuz var. Eşiniz buna ikna olmuyor sanki kredi deyip yokuşa Sürüyor.Ya ben acemiyim onun pasatını götürüp hurda mı edeyim güvenemiyorum kendime o kadar süremiyorum ona işi gereği araba çok lazım oluyor arabasız durmaz
Bunuda bilmiyorum öğrenmek için de ne yapabilirim onuda bilmiyorum
On bininci söyleyişim i yi sü re mi yo rum benHaftanın bazı günleri sende olsun bazı günleri eşin de işe dolmuşla gitsin. Eşinin zoruna giderse bu durum belki çözüm bulmak için çabalar, o sana bi teklif sunar.
Elbette biliyorumal
altın hesabı hangı bankada onu bılıyorsunuzdur herhalde?????
Elbette biliyorum
Ya almazlar sanırım sibel napayım onu mu yapayım ya kendi altınım üzerinde hakkım yok bir de dini nikahımız kıyılırken tuttukları hoca bana mehir ne istersin diye bile sormadı biliyor musun mehiri hac kabul ediyoruz diyip geçiştirdi bunuda planlamış olabilirler mehir maddi bişeydir hac olmaz kial 2 ceyrek gıt bankaya esımın altın hesabı var oraya yatırmak ıstıyorum de....kımlığın ve evlılık cuzdanın olsun yanında
bu sekılde olmaz mı acaba ...yatırırken sorarsınız son durumu
Onunda bana takılanlara sahip çıkmaya hakkı yokBu kadar strese gireceğinizle eşinizle sakin sakin konuşup gerçeği öğrenmeyi deneseniz ? Şu an adamın arkasından iş çevirmeyi düşünüyorsunuz ucundan da olsa.
Basta vermicektin düğün Takıları gelinindir. Bu nasil koca yav?Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
Ya almazlar sanırım sibel napayım onu mu yapayım ya kendi altınım üzerinde hakkım yok bir de dini nikahımız kıyılırken tuttukları hoca bana mehir ne istersin diye bile sormadı biliyor musun mehiri hac kabul ediyoruz diyip geçiştirdi bunuda planlamış olabilirler mehir maddi bişeydir hac olmaz ki
Onunda bana takılanlara sahip çıkmaya hakkı yok
Çalışan kadınsın konu sahibi Muhtaç değilsin kimseye dik tut başını biraz..
Eşin ne karakterde bi adam bilemeyiz ama burdan gördüğümüz sen ve eşin Arasında zerre samimiyet yok.
Araba için altın için değil öncelikle Evliliğin için endişelenmelisin. Nikahını kıyan hocanın bile ayarlandığını düşünüyorsun. Bu kadar güvensizlik niye?
Eğer haklıysan bu güvensiz tutumunda bu kadar ciddi sorunun varken arabayı sorun olarak görmek niye?