• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakın bi altın meselesi

Tamamda onun arabası kendisine bana bir faydası yok ki kendi binip gidiyor benim ihtiyacım olduğunda kullanamıyorum ki benim olsun ya lüks gibi geliyor olabilir ama bende çalışıyorum ve benimde ihtiyacım oluyor onun kadar

Haftanın bazı günleri sende olsun bazı günleri eşin de işe dolmuşla gitsin. Eşinin zoruna giderse bu durum belki çözüm bulmak için çabalar, o sana bi teklif sunar.

Sen neden kullanmıyorsun ihtiyacın oldugunda onun arabasını? Ikinizin o
Eşinden araba sakınan erkeği de ilk kez duyuyorum.
Ya ben acemiyim onun pasatını götürüp hurda mı edeyim güvenemiyorum kendime o kadar süremiyorum ona işi gereği araba çok lazım oluyor arabasız durmaz

Tamamda onun arabası kendisine bana bir faydası yok ki kendi binip gidiyor benim ihtiyacım olduğunda kullanamıyorum ki benim olsun ya lüks gibi geliyor olabilir ama bende çalışıyorum ve benimde ihtiyacım oluyor onun kadar

Birde dikkatimi çekiyor neden arabanızdan sürekli "onun arabası" diye bahsediyorsun?
Arabamız demen gerekmez mi?
Evliliğinizde hiç sevgi yokmuş, herşey planlı parayla işliyor gibi görünüyor buradan biliyor musun?

Ya ben acemiyim onun pasatını götürüp hurda mı edeyim güvenemiyorum kendime o kadar süremiyorum ona işi gereği araba çok lazım oluyor arabasız durmaz

Bu izlenimi ona verdiysen araba alman=perte araba çıkarman olarak algılıyordur o yüzden perte çıkacak bi araç için altın bozdurmak istemiyordur belki, hiç böyle düşündün mü?

Sizin sorununuz Altınlar değil o halde. Ikinci araba Alıp almama sorununuz var. Eşiniz buna ikna olmuyor sanki kredi deyip yokuşa Sürüyor.

Krediyi de sonucta beraber ödeyeceksiniz kabul edin ne cıkar ki merak etmeyin altın ve kredi kıyasında ciddi bir zarar farkınız olmaz.

istedipiniz araba değil mi?

Eşin senden altınları esirgiyor sen eşine dava açmayı düşünüyorsun.
Onun arabası benim altınım derken ikinizde hatalısınız.
Eşin para varken seni borca sokmaya çalışması da ayrı kafa.

al 2 ceyrek gıt bankaya esımın altın hesabı var oraya yatırmak ıstıyorum de....kımlığın ve evlılık cuzdanın olsun yanında
bu sekılde olmaz mı acaba ...yatırırken sorarsınız son durumu
Ya almazlar sanırım sibel napayım onu mu yapayım ya kendi altınım üzerinde hakkım yok bir de dini nikahımız kıyılırken tuttukları hoca bana mehir ne istersin diye bile sormadı biliyor musun mehiri hac kabul ediyoruz diyip geçiştirdi bunuda planlamış olabilirler mehir maddi bişeydir hac olmaz ki

Bu kadar strese gireceğinizle eşinizle sakin sakin konuşup gerçeği öğrenmeyi deneseniz ? Şu an adamın arkasından iş çevirmeyi düşünüyorsunuz ucundan da olsa.

Kızlar araba alıcam diye konu açmıştım biz düğün altınlarını bir bankaya kasaya koyduk eşimin adına işte en büyük hatam bu oldu o farketmez dedi bende o an düşünemedim salak gibi şimdi istiyorum araba almak için vermiyor beni krediye sokmak istiyor 3 yıl her ay bin lira ödüycem kredide. buna girmek istemiyorum hukukende kadına takılan altınlar kadının hakkıdır ama o benim de hakkım var diyor ben napayım şimdi çok sinirliyim ya eşşek gibi kredi ödemek istemiyorum ama kasa da onun adına dava açmak mı gerekir almak için ya ben napıcam yardım eder misinz
Basta vermicektin düğün Takıları gelinindir. Bu nasil koca yav?

Ya almazlar sanırım sibel napayım onu mu yapayım ya kendi altınım üzerinde hakkım yok bir de dini nikahımız kıyılırken tuttukları hoca bana mehir ne istersin diye bile sormadı biliyor musun mehiri hac kabul ediyoruz diyip geçiştirdi bunuda planlamış olabilirler mehir maddi bişeydir hac olmaz ki

aynende zaten mehır herkes ıstıyorda alan görmedım ben.dınımızde yerı varmıs ama hangı erkek ben sozumu tutayım al sana mehırın der kı..demıyolar anacım
bu arada dedıgımı mıtlaka yap derım..sonucta esının hesabına para yatırabılıyorsun yada baskasının hesabına sana hesap bılgılerını vermıyorlar ama yatırabılıyorsun.burdada aynı sekılde olur sanırım bılgı vermezler yatırırsın yatırıyor gbı yaparsın ama nabız yoklarsın mesela dedı atıyorum 100 ceyregın varsa ceyregım 95mıydı enson oğrenebılır mıyım????? ıllakı bır sekılde bı yerınde yakalarsın yanı

Neredeyse her gün konu açar haldesin.
Anlayamıyorum ya oturup iki kişi hesap kitap yapmak bu kadar mı zor..

Altınlar kadının sayılsa da ben bu durumu itici buluyorum. Çalışmayan,çalışamayan ,aile desteği olmayan bayanlar açısından tamam.
Mesleğin var ,çalışıyorsun bu kadar tabiri caizse ucuz hesap içine girmek ne derece doğru!
Evlenirken oğlan evi onu yapsın,şunu yapsın diye milletin suyunu çıkarmaya çalışıp hem de tüm takılar benim ne istersem yaparım mantığı ne derece doğru!

Çalışan kadınsın konu sahibi Muhtaç değilsin kimseye dik tut başını biraz..

Eşin ne karakterde bi adam bilemeyiz ama burdan gördüğümüz sen ve eşin Arasında zerre samimiyet yok.

Araba için altın için değil öncelikle Evliliğin için endişelenmelisin. Nikahını kıyan hocanın bile ayarlandığını düşünüyorsun. Bu kadar güvensizlik niye?
Eğer haklıysan bu güvensiz tutumunda bu kadar ciddi sorunun varken arabayı sorun olarak görmek niye?

Çalışan kadınsın konu sahibi Muhtaç değilsin kimseye dik tut başını biraz..

Eşin ne karakterde bi adam bilemeyiz ama burdan gördüğümüz sen ve eşin Arasında zerre samimiyet yok.

Araba için altın için değil öncelikle Evliliğin için endişelenmelisin. Nikahını kıyan hocanın bile ayarlandığını düşünüyorsun. Bu kadar güvensizlik niye?
Eğer haklıysan bu güvensiz tutumunda bu kadar ciddi sorunun varken arabayı sorun olarak görmek niye?

Bana takılan altınları almaya hakkı yok diyor konu sahibi, sen ben var yani hâlâ biz olunamamış.

Back
X