kızlar bakın biiii bi sorum varrr !!!

jeelibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
357
0
96
Ankara
meraba arkadaşlar bende kocasının bazı huylarından muzdarip olan taze bi gelinim:)kötükedihüso bilenler bilir daha önce bi çok konu açmıştım.gelelim bu günki sıkıntıma.sorum şu sizin eşlerinizde gece uykusundayken konuşuyormu?horluyormu?ben çok rahatsız oluyorum yatakta dönse deprem oluyor sanıyorum.alışamadım bi türlü.ne yapsam nasıl işin içinden çıksam bilemiyorum.insan uykuda dinlenir ben rahat bi uyku çekemiyorum.yoorumlarınızı bekliyorum.:1hug:

Horlama tedavisi olsun eşiniz..
Uykuda sayıklama da psikolojiktir,psikoloğa gitmesi gerekir bunun için de..gamyoncuiremsu

Horlama tedavisi olsun eşiniz..
Uykuda sayıklama da psikolojiktir,psikoloğa gitmesi gerekir bunun için de..gamyoncuiremsu

canım ya kalkıpta sayıklıyorsun diye dr mi götüreyim.her insan sayıklar uykusundada benimki biraz aşırı galiba.keşke gitsede beraber gitsek ama nerde

oda arkadaşım sayıklıyor benim de neredeyse her gece. biz yanyana yatmadığımız halde uyanıyorum. sizin rahatsız olmanız çok normal. ne var ki bunda söyleyin. canım sayıklıyosun hep geceleri ben uyuyamıyorum bi çözümünü bulalım diyin. o sizin eşiniz sonuçta. el değil ki çekineceksiniz....

canım söylüyorumki ben içimde tutamam zaten hemen söylerim.hatta uyandırıp söylerim.napim diyip duruyor uyurken napabilirim diyor:1no2:

ay ne sayıklıyor merak ettım. o gun ne yasıyorsa onumu sayıklıyor acaba . yoksa oyle bosmu uykusunda konusuyor

Sayiklamasina bisey diyemem ama..Horlama yastiklari var sonra horlamayi engelleyen bisey var yataga koyuyorsun top gibi bisey horlayan ksinin tam sirtina geliyor..Genelde insanlar sirt ustu yattiklarinda horladiklari icin bu top gibi sey sirt ustu yatmasini engelliyor..Tenis topu yada corap bile isinizi gorur..Cunku sirt ustu yatinca dil geri gelip rahat nefesi engelliyormus..Nerden mi biliyorum kocam horluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benimde eşim çok horlar.. ilk evlendiğimiz aylarda sabah ışıklarını güneşle beraber ben kondururdum gökyüzüne.. sonrasındada akşama kadar gözümü açamaz, akşam 5,6 da uyanırdım...eşime sorsan asla horlamam der.. ayol sen zaten bilmezsin horladığını yanındaki bilir ya.. neyse..

sonra bir çözüm buldum kendimce.. kitap okumayı çok seven biriyim.. kitaplarımı gece yatarken okuyorum.. 10,15 sayfa okuyunca direk uykum geliyor.. ve öyle bir uyuyorumki eşimin horlamasını duymuyorum bile..

birde sırtüstü yatan insan horlar.. ben eşimi uzun uğraşlarla yan çevirirdim .. horlama kesilirdi..

bende sayıklarmışım.. daha doğrusu çok konuşurmuşum eşim der.. hatta bir gün: biranda bir sesle uyandım.. baktım eşim bana dönmüş.. el çırpıyor, tempo tutuyor gülerek.. " delimisin napıyorsun" dedim.. " aşkım, türkü söylüyordun bende eşlik edeyim sana dedim" dedi.. "ne söylüyordum " diye sorduğumda" o kurnadan bu kurnaya " hamam şarkısını söylüyormuşum.. ikimizde çok gülmüştük::roflol:

uzun lafın kısası, alışırsınız zamanla.. benim misafirlerim( yatılı kalan) nasıl uyuyorsun.. xx in horlamasını biz bile duyuyoruz derler.. ama ben artık duymuyorum bile..

ne demişler "körle yatan şaşı kalkar"..

buda sorunmu arkadasım ya herkes horlar belki gece sende horluosundur eşimde horluo bende söylüyorum uyandırıp oda düzgün yatıo sorun çözülmüş oluo uyku hapı fln kullan derdin kalmaz

ya kızlar benim uyku problemim yokki gayet de güzel uyurum ama onun horultu sesine uyanıyorum.ya sayıklamayı geçtim şiir okuyor sanki o kadarmı çok konuşur insan uykusunda.sonra öyle bir dönüyorki deprem oluyor sanırsın.söylediğimdede napim diyor umursamıyorki.sorun tabi kimilerine göre değildir ama bana göre rahatsızlık işte..şimdi ben o top olayını yapabilirm mesela .burada sorunuma derdime çare aramaktayım ufakta olsa.çünkü eşim bu sebepten dr falan gitmez bilirim huyunu.yorumlarınız yapıcı olursa sevinirim.

:roflol::roflol::roflol:çok hoş yaa

sayıklıyor diye doktora mı götüreyim demişsinboshayallersmile...birçok psikolojik hastalığın belirtisidir sayıklama...çok aşırı boyuttaysa gitmeniz gerekebilir..

bence horlama kimilerinde piskolojik benim esimde yeni yeni basladi...geceleri bi dürtüyorum horlama diyeaninda kesiyo..piskolojik bi durum bizimkisi

çorap tıkın ağzına alsanaalsanasmile
hem horlaması kesilir, hem de konuşmayı beceremez o zaman.

Valla benim babamda çok horlar ama alışıyor insan bir saatten sonra.
Tedavi olsun eşiniz çözülsün sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…