kızlar bana akıl verin..şüphelenmekte haksız mıyım?

amsterdam12

Moryel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
3.730
3.979
158
kızlar uzun zamandır forumdayım ilk kez başlık açıyorum..

Son düzenleme:
bilmiyorum bana da öyle geliyor..sürekli kullandığını sanmıyorum..ama çıkıp adam gibi demiyor da ben kullanıyorum arada arkadaşımla diye..benim onu almaya gücüm mü yeter..kullansam anlamaz mısın..senin istemediğin birşeyi yapar mıyım.seninle yuva kurmak istiyorum öyle bir alışkanlığım olsa bu anlaşılmaz mı..birlikte tatillere gittik 1 haftadan fazla birşey mi gördün vs vs

arkadaş ortamını değiştirmesini isteyin madem öyle. hoş bana kalsa önceden kullanmış bir insanı hayatımda tutmazdım ama bu sizin kararınız tabii.

arkadaşından ayrıl dediğimde kabul etti.ailemin yanına geçerim ya da senin istediğin neyse onu yapayım dedi.devam edersem evden ayrılacak o kesin..ama ben sürekli onu kontrol etmek istemiyorum içimdeki şüpheyle..bide ben suçluymuşum gibi durmadan benden şüpheleniyorsun beni çok kırıyorsun diyo.adam beni çıldırtacak.

Ben yapamazdım açıkçası.
Bu şüphe beni yer bitirir..
Madem bırakmış neden hala o tip insanlarla arkadaşlık yapıyor ben bunu sorgularım mesela?

ev arkadaşını da görseniz çok düzgün tipli düzgün bir çocuk.efendi saygılı..bu insanlar ot içmeyi bir b..k sanıyor.onlara göre entellik fln heralde ben anlamadım.
nişanlısından ayrılmıs kotu şeyler yasamıs sonrasında ailesiyle kalmak istememiş.bu ev arkadaşı çağırmış gitmiş.1,5 yıldır orda..sabah akşam ailesinin evinde..bi uyumak için gidiyor.sadece arkadaşım o diyo..sen değerlisin onu da bırakırım aileme giderim.sen ne istersen onu yapayım yeter ki inan diyo.

Ya bu insanlarla nasıl arkadaşlık ediyorsunuz anlamıyorum?
Gerçekten hem kendisini hem çevresini zehirliyorlar.
Ben olsam çoktan şikayet etmiştim.

ailesiyle tanıştım çok düzgün insanlar..iyi bir işi var..diğer arkadaşlarını da az çok tanıyorum hepsi düzgün insanlar..ev arkadaşı böyle sadece.belki de gerçekten eskiden kullandı bıraktı.ama bu arkadası yüzünden ben böyle kafayı yiyorum.ona dedim madem bitti herşey eskiden kullanıyordun arada sırada..bu ev arkadaşın bizim bu konu için kavga ettiğimizi biliyor neden hala sana saçma sapan msj lar atıyo davet ediyo dedim.haklısın diyo..

Hastaneye gidin test isteyin madem, test sonucuna göre karar verin.

Ya bu insanlarla nasıl arkadaşlık ediyorsunuz anlamıyorum?
Gerçekten hem kendisini hem çevresini zehirliyorlar.
Ben olsam çoktan şikayet etmiştim.

ben onun içtiğini gözümle görmedim ki.sadece ev arkadaşının kullandığına eminim.benim erkek arkadaşıma da birkaç kez bununla ilgili resim atmış..ben de delirdim..eskiden sıkıntılı döneminde yapmış olduğu bişey için onu sorgulayamam..ama benim yaşantıma ters..ileride problem yaşar mıyım diye çekincem..

Size katılıyorum.
Daha önce içmiş olması bile, ilişkiyi bitirme sebebidir benim için.
bir ilişkimi bu sebepten ötürü bitirdim açık söyleyeyim ben içmediğini sandığım zamanlar da bile içiyormuş ayrıldıktan sonra öğrendim. kandırılmış olmak ağır geliyor insana

bir ilişkimi bu sebepten ötürü bitirdim açık söyleyeyim ben içmediğini sandığım zamanlar da bile içiyormuş ayrıldıktan sonra öğrendim. kandırılmış olmak ağır geliyor insana

aynen en çok o koyar..adam gibi de ki evet arada kullanıyorum..ama inkar ediyor.bide bana ciddi ciddi iftira atıyormuşum gibi konuştu..kendimi suçlu hissettim nerdeyse ya.

Gidin beraber test yaptırın bence. Ancak bu şekilde güvenirim diyin. O evden ve arkadaşlarından uzaklaşsın ailesiyle yaşasın.

ama insan çok üzülüyor ya..çok iyi biri...birbirimizi çok seviyoruz..belki de su an gerçekten bişey kullanmıyor.ama o arkadaşı yüzünden benim içim hiç rahat etmeyecek..en son evine gittm salonda başka bir kız..neymiş ev arkadaşının kız arkadaşının arkadaşıymış..sinirlendim yine bşey demedim.masada alkol şişeleri falan..kendi daha çok sinirlendi..
ailesine gittiğimde ailesi onlara tekrar taşınacağını söyledi..demek ki gerçekten aiklesine geri dönüyorum demiş.benim için çabaladığını görüyorum kaybetmek istemediğini.ama yine de acaba diyorum..kendime yediremiyorum..yaşantısı falan arkadaşı gibi kesinlikle değil..sadece birlikte dışarı çıkarız.gece dışarı fln çıkmaz sürekli arar sorar..ben anlamadım ya .

Ne gerek var
Umarım kendinizi kurtarırsınız bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…