- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi amsterdam12
-
çok doğru bir soruBen yapamazdım açıkçası.
Bu şüphe beni yer bitirir..
Madem bırakmış neden hala o tip insanlarla arkadaşlık yapıyor ben bunu sorgularım mesela?
Size katılıyorum.arkadaş ortamını değiştirmesini isteyin madem öyle. hoş bana kalsa önceden kullanmış bir insanı hayatımda tutmazdım ama bu sizin kararınız tabii.
Ben yapamazdım açıkçası.
Bu şüphe beni yer bitirir..
Madem bırakmış neden hala o tip insanlarla arkadaşlık yapıyor ben bunu sorgularım mesela?
Ya bu insanlarla nasıl arkadaşlık ediyorsunuz anlamıyorum?
Gerçekten hem kendisini hem çevresini zehirliyorlar.
Ben olsam çoktan şikayet etmiştim.
arkadaşından ayrıl dediğimde kabul etti.ailemin yanına geçerim ya da senin istediğin neyse onu yapayım dedi.devam edersem evden ayrılacak o kesin..ama ben sürekli onu kontrol etmek istemiyorum içimdeki şüpheyle..bide ben suçluymuşum gibi durmadan benden şüpheleniyorsun beni çok kırıyorsun diyo.adam beni çıldırtacak.
bir ilişkimi bu sebepten ötürü bitirdim açık söyleyeyim ben içmediğini sandığım zamanlar da bile içiyormuş ayrıldıktan sonra öğrendim. kandırılmış olmak ağır geliyor insanaSize katılıyorum.
Daha önce içmiş olması bile, ilişkiyi bitirme sebebidir benim için.
bir ilişkimi bu sebepten ötürü bitirdim açık söyleyeyim ben içmediğini sandığım zamanlar da bile içiyormuş ayrıldıktan sonra öğrendim. kandırılmış olmak ağır geliyor insana
Gidin beraber test yaptırın bence. Ancak bu şekilde güvenirim diyin. O evden ve arkadaşlarından uzaklaşsın ailesiyle yaşasın.kızlar uzun zamandır forumdayım ilk kez başlık açıyorum..kafam inanılmaz karışık..8 aydır biriyle görüşüyorum..karakteri çok düzgün,efendi biri.beni de inanılmaz seviyor sevgisiyle ilgili en ufak bir şüphem yok..ev arkadaşıyla yaşıyor..birkaç kez onda kaldığımda ev arkadaşının ot içtiğini farkettim.sabah uyandığımda balkonda tütünler vs vardı anladım haliyle..erkek arkadaşıma sorduğumda onun arada kullandığını söyledi..bu arada ben ona bayağı bir giydirdim.senin başın derde girer sen de mi onun gibisin vs...o da bana daha önce eski nişanlısından ayrıldığı kötü bir döneminde arada ot içtiğini rahat uyuttuğunu söylemişti..bu olaydan sonra,ondan şüphe duyunca,"ben daha önce birkaç kez denediğimi sana söyledim kesinlikle kullanmıyorum sana hep dürüst oldum " dedi..neyse konu kapandı o zaman..
sonra yine ev arkadaşı olacak herif ona resim göndermiş (Resim eski tarihli benden önce)hap resmi.bu ne dediğim de yine bi şekilde açıkladı eski fotoğraf..festivalde vermişler bana sordu içme dedim dedi...bu 2..
3.ye gelince yine telefonuna bakıyordum ev arkadaşı ben yurtdışında tatildeyken onu yanlarına çağırmış..ot sarıyoruz gel demişler..bunu da sorduğum da ben gittim ama yemin billah ediyo ben kullanmıyorum..o içiyorsa onun hayatı ben nasıl karışırım kaç yasında adama..bana güvenmeni istiyorum vs vs....
bu arada kendinden o kadar emin ki gel istediğin testi yaptırayım.yeter ki bana güven.ben seninle hayatımı kurmak istiyorum diyo..
en son ev arkadaşının kardeşi resim göndermiş geçen hafta gördüm..o farklı bir şehirde yaşıyor..yine bununla alakalı bir resim.benim ki de uyarmış bunu..ben bu olaydan sonra çok sinirlendim kavga ettik..yine bana güvenmiyorsun telefonumu karıştırıyorsun ben sana herşeyi başından beri anlattım..arkadaşımla olan konuşmam yüzünden beni yargılıyorsun..daha önce kullandığım için bana gönderiyo benim alakam yok dedi.
ben de madem kullandın bitti hala neden sana gönderiyolar dedim.ev arkadaşı aramızın bu yüzden açıldığını da biliyor daha önce düşünün..
zaten şüphelerle dolmuşken dün yine telefonunda madde kandan ne kadar sürede temizlenir diye yazı okumuş olduğunu gördüm..bu sefer delirdim.bu olayların hepsi aralıklarla oluyor nisan ayından beri.
bu kez açıklaması da kendimi sana ispatlamak istediğim için baktım oldu..çok sinirlendim..beni çok seviyor kesinlikle öyle bağımlı bir tipi yok.görmesem evinde arkadaşını aklımın ucundan geçmezdi.beni ailesiyle tanıştırdı birkaç gün önce...benimle bir hayat kurmak istiyor..ama benim kafam çok karışık.
evden ayrılayım ailemin yanına gideyim yeter ki bana inan dedi.istediğin testi yaptırayım dedi.çok üzüldüğünü görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum..
ben arada bir onlarla içtiğini düşünüyorum sürekli içmediğini..ama o inkar edip duruyor..birbirimizi bu kadar severken bu olayın yaşanması beni deli etti.sürekli içimde bir şüphe.ne yapmalıyım sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?