kızlar bana akıl verin..şüphelenmekte haksız mıyım?

Gidin beraber test yaptırın bence. Ancak bu şekilde güvenirim diyin. O evden ve arkadaşlarından uzaklaşsın ailesiyle yaşasın.

o da zaten öyle diyor..şüphenin gitmesi için ne istiyorsun onu yapayım yeter ki ayrılmayalım diyor.aileme tanışanayım.her ay test vereyim istersen diyor.bunu bile yaparım yeter ki bana inan..ben böyle iğrenç birşey için seni kaybetmeyi göze alacak kadar aşşağılık bir adam değilim diyor.

ben otu motu geçtim; neden telefonunu karıştırıyosun. ayıp değil mi?
içiyosa da zaten bi gün çıkar ortaya. için rahatlayacaksa git test mest yaptır. bu kadar güvensiz olacaksanda ayrıl gitsin.
şahsen bem uğraşamazdım.

ev arkadaşından ayrılsın. Kaç yaşında bilmiyorum ama iyi bir işi varsa neden başkasıyla yaşıyor? Büyük ihtimal, toplandıkları zaman içiyorlardır. sosyal içici. Ama tabii hep böyle mi devam edecek orası muamma.

bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

üzüm üzüme baka baka kararır.

arkadaşının ya huyundan ya suyundan.

özet: kanma, kaç.

aynen en çok o koyar..adam gibi de ki evet arada kullanıyorum..ama inkar ediyor.bide bana ciddi ciddi iftira atıyormuşum gibi konuştu..kendimi suçlu hissettim nerdeyse ya.
bence alın götürün hastaneye bir test yaptırın ben büyük olasılıkla kanında çıkacağını düşünüyorum

bence arkadaşları arkadaş değil ot içenler evde kızlar masada içki şişeleri falan sizin erkek arkadaşınız çok çok iyi olsa da bu ortama ne kadar kayıtsız kalabilir ki öncelikle onlardan sıyrılması lazım

Test yaptir bence
Simdi soyle bisey var; benim arkadasim var samimiyiz diyebilirim kiz turklukden cok uzak (turk ama yasadigimiz ulkeninn insanlarinla takilmaktan turklugu unutmus ) kiz bana mesela anlatir sunla yattim birini daha buldum onlada yarin gorusecez onunlada nerde yatsam diyo
KI bende hic oyle birisi degilimdir, yani kendi halimde evimde isimde cocugumla hayatim akip gecer
bana kalkip bunlari anlatiyo diye bende onun gibiyim demek degildir

AMA benim bi esim olsa veya sevgilim, bu konuda beni uyarsa arkadasina soyle sana boyle seylerden bahsetmesin hatta arkadaslik yapmani istemiyorum dese
Ben arkadasimi uyaririm yine konusurum ama onun gozune batirircasina degil ondan habersiz konusurum veya gorusurum zaten durum artik kontroldan cikmissa sadece tlfnda gorusurum yuzyuze degil

Senin sevgilin adamla yasiyo, madem rahatsiz oluyo.. ciksin baska eve

Ot dedigimiz esrar oluyor ki o çıkmaz. Hap vs.. gibi kimyasal icerikli olanlar testte belli olur. Ki test degil sorun adam bu durumla ilgili güven duvarınızi aşmis.
Icinizdeki şüpheyi siz biliyorsunuz. Yenebilecek misiniz yoksa yenemeyecek misiniz? Yada yenmeniz gerekiyor mu?
Gerçekten böyle bir bağımlıligi varsa er yada gec.. bir arkadasi ile bulustugu ilk anda akliniza böyle seyler gelecek.

Üniversiteli gençlerin en az %50'si bir kez de olsa denemiştir bunu. Çoğunluğu da bağımlı olmamıştır. Zaten öyle bağımlılık yapacak bişey değil bildiğim kadarıyla.

Zamanında benim de çevremde sosyal kullanıcılar oldu. Hepsi şu an iş güç, aile sahibi normal insanlar. Ara sıra özel zamanlarda hala kullananlar olduğu gibi şu an elini sürmeyenler de var. Bu kadar büyütülecek bir mevzu değil bence.

Asıl büyütülmesi gereken sizin güven sorununuz ve özel alana müdahaleniz.

eger sadece ot iciyorsa tutunden tek farki kafa yapmasi bagimlilik bile yapmaz ama ilac hap gibi seyler varsa bikac kere dusunmek lazim...

dün telefonunu karıştırmayacaktım.bişey gösteriyordum o sıra da google a girince direk karşıma çıktı..a

o da aynı sizin söylediğiniz gibi diyor.o kaç yaşında adam ona nasıl karışırım ben evden ayrılayım..onun hayatına,yaşam tarzına bakıp beni yargılıyorsun.beni çok kırıyorsun yapma diyor.

Ayrilsin evden ozaman

eger sadece ot iciyorsa tutunden tek farki kafa yapmasi bagimlilik bile yapmaz ama ilac hap gibi seyler varsa bikac kere dusunmek lazim...

kesinlikle eminim o tarz şeyler olmadığına..en fazla yaptıysa onlarla ot içmiştir arada.bağımlılık yapmadığını da biliyorum.kandırılıyor olma ihtimali canımı çok sıktı.

kesinlikle eminim o tarz şeyler olmadığına..en fazla yaptıysa onlarla ot içmiştir arada.bağımlılık yapmadığını da biliyorum.kandırılıyor olma ihtimali canımı çok sıktı.
bence cok karistiriyorsun cocugun hayatini yazik. evliyim 5 sene olcak esimin telefonunu elime aldigim sinirlidir. o da benim sarjim bitmistir de oyle almisimdir.

Reactions: KV_
bence cok karistiriyorsun cocugun hayatini yazik. evliyim 5 sene olcak esimin telefonunu elime aldigim sinirlidir. o da benim sarjim bitmistir de oyle almisimdir.

evet haklısın bu konuda..bu olaydan önce böyle yapmazdım ne zaman ki içime şüphe düştü sürekli karıştırmaya başladım.ruh hastası oldum resmen.

Canım zor bir durum içerisindesin. Erkek arkadaşının özeline dahil olman kendi özelini hazırlamanda muhakkak yardımcı olacaktır sana ama bunu (tlf karıştırmak) sürekli hale getirme hissiyatın senin erkek arkadaşına karşı net emin olmadığının bir göstergesi. hikayende kafama en çok takılan şey ESKİDEN kullandığını (nadiren) bilen bir ev arkadaşı şuan içmediğini bildiği kişiye OT SARIYORUZ SENDE GEL mesajını atar mı? ot sarma detayını mesajda belirtiyor olması bile benim için yeterli olurdu şüphe duymam için. kaldı ki şüphe insanı mutsuzluğa götüren bir duygudur.ARKADAŞLARLAYIZ SENDE GEL denilebilecekken neden o detay....

ben de aynı soruyu sordum canım..napıyorsunuz demiş..o da ot sarıyoruz şurdayız gel demiş..o ara ben yurtdışındaydım..bana arkadaşlarının yanına gideceğini söylemişti.hatta o gece konuştuğumuz da çok bira içtiğini eve geçtiğini söyledi alkolü fazla kaçırıp..şüphelerimin geçmesi için napıcam hiç bilmiyorum..moralim çok bozuk..belki de gerçekten hepsi eskidendi geçti gitti..ama su aptal arkadaşı yüzünden ben paranoyak oldum.

Canım bizler hayatın hakkında karar alacak kişiler değiliz elbette ama isteriz ki dogru guzel mutlu olanı yaşa.Şüphe duyduğun için kendini suçlama.kendin içinde sevdiğin adam içinde normal bir tepki bu.Sadece içinde zerre şüphe kalmadığı zaman hayatları birleştirme yoluna girin derim ben.Yaşam tarzından rahatsızlık duyduğun arkadaşlarıyla kuracağı iletişim ki bu aynı ev ortamıysa süreci hızlandıracaktır bir süre sonra onların sekline dönüşebilir. insan girdiği kalıbın şeklini alır coğu zaman. şüphelerini gidermek için ne yaparsın bilemem ama hayatını etkileyecek kararlar almadan önce temiz şüphesiz emin bir MEROPS yaratmalısın. sevgiler

bırakın ikna etsin sizi. Gerekirse her ay yaptırsın evet. İçinizde ki şüphe ancak o zaman geçer sanırım

Bırakmış adam bir daha bulaşmamak için böyle adamlardan uzak durur.

Kandan ne kadar sürede temizlenir diye bakıp ona göre hastaneye götürecek bak günahımı aldın diyecek.Yemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…