- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi amsterdam12
-
Gidin beraber test yaptırın bence. Ancak bu şekilde güvenirim diyin. O evden ve arkadaşlarından uzaklaşsın ailesiyle yaşasın.
bence alın götürün hastaneye bir test yaptırın ben büyük olasılıkla kanında çıkacağını düşünüyorumaynen en çok o koyar..adam gibi de ki evet arada kullanıyorum..ama inkar ediyor.bide bana ciddi ciddi iftira atıyormuşum gibi konuştu..kendimi suçlu hissettim nerdeyse ya.
ben otu motu geçtim; neden telefonunu karıştırıyosun. ayıp değil mi?
içiyosa da zaten bi gün çıkar ortaya. için rahatlayacaksa git test mest yaptır. bu kadar güvensiz olacaksanda ayrıl gitsin.
şahsen bem uğraşamazdım.
Test yaptir bence
Simdi soyle bisey var; benim arkadasim var samimiyiz diyebilirim kiz turklukden cok uzak (turk ama yasadigimiz ulkeninn insanlarinla takilmaktan turklugu unutmus ) kiz bana mesela anlatir sunla yattim birini daha buldum onlada yarin gorusecez onunlada nerde yatsam diyo
KI bende hic oyle birisi degilimdir, yani kendi halimde evimde isimde cocugumla hayatim akip gecer
bana kalkip bunlari anlatiyo diye bende onun gibiyim demek degildir
AMA benim bi esim olsa veya sevgilim, bu konuda beni uyarsa arkadasina soyle sana boyle seylerden bahsetmesin hatta arkadaslik yapmani istemiyorum dese
Ben arkadasimi uyaririm yine konusurum ama onun gozune batirircasina degil ondan habersiz konusurum veya gorusurum zaten durum artik kontroldan cikmissa sadece tlfnda gorusurum yuzyuze degil
Senin sevgilin adamla yasiyo, madem rahatsiz oluyo.. ciksin baska eve
Ayrilsin evden ozamandün telefonunu karıştırmayacaktım.bişey gösteriyordum o sıra da google a girince direk karşıma çıktı..a
o da aynı sizin söylediğiniz gibi diyor.o kaç yaşında adam ona nasıl karışırım ben evden ayrılayım..onun hayatına,yaşam tarzına bakıp beni yargılıyorsun.beni çok kırıyorsun yapma diyor.
eger sadece ot iciyorsa tutunden tek farki kafa yapmasi bagimlilik bile yapmaz ama ilac hap gibi seyler varsa bikac kere dusunmek lazim...
bence cok karistiriyorsun cocugun hayatini yazik. evliyim 5 sene olcak esimin telefonunu elime aldigim sinirlidir. o da benim sarjim bitmistir de oyle almisimdir.kesinlikle eminim o tarz şeyler olmadığına..en fazla yaptıysa onlarla ot içmiştir arada.bağımlılık yapmadığını da biliyorum.kandırılıyor olma ihtimali canımı çok sıktı.
bence cok karistiriyorsun cocugun hayatini yazik. evliyim 5 sene olcak esimin telefonunu elime aldigim sinirlidir. o da benim sarjim bitmistir de oyle almisimdir.
Canım zor bir durum içerisindesin. Erkek arkadaşının özeline dahil olman kendi özelini hazırlamanda muhakkak yardımcı olacaktır sana ama bunu (tlf karıştırmak) sürekli hale getirme hissiyatın senin erkek arkadaşına karşı net emin olmadığının bir göstergesi. hikayende kafama en çok takılan şey ESKİDEN kullandığını (nadiren) bilen bir ev arkadaşı şuan içmediğini bildiği kişiye OT SARIYORUZ SENDE GEL mesajını atar mı? ot sarma detayını mesajda belirtiyor olması bile benim için yeterli olurdu şüphe duymam için. kaldı ki şüphe insanı mutsuzluğa götüren bir duygudur.ARKADAŞLARLAYIZ SENDE GEL denilebilecekken neden o detay....
Canım bizler hayatın hakkında karar alacak kişiler değiliz elbette ama isteriz ki dogru guzel mutlu olanı yaşa.Şüphe duyduğun için kendini suçlama.kendin içinde sevdiğin adam içinde normal bir tepki bu.Sadece içinde zerre şüphe kalmadığı zaman hayatları birleştirme yoluna girin derim ben.Yaşam tarzından rahatsızlık duyduğun arkadaşlarıyla kuracağı iletişim ki bu aynı ev ortamıysa süreci hızlandıracaktır bir süre sonra onların sekline dönüşebilir. insan girdiği kalıbın şeklini alır coğu zaman. şüphelerini gidermek için ne yaparsın bilemem ama hayatını etkileyecek kararlar almadan önce temiz şüphesiz emin bir MEROPS yaratmalısın. sevgilerben de aynı soruyu sordum canım..napıyorsunuz demiş..o da ot sarıyoruz şurdayız gel demiş..o ara ben yurtdışındaydım..bana arkadaşlarının yanına gideceğini söylemişti.hatta o gece konuştuğumuz da çok bira içtiğini eve geçtiğini söyledi alkolü fazla kaçırıp..şüphelerimin geçmesi için napıcam hiç bilmiyorum..moralim çok bozuk..belki de gerçekten hepsi eskidendi geçti gitti..ama su aptal arkadaşı yüzünden ben paranoyak oldum.
bırakın ikna etsin sizi. Gerekirse her ay yaptırsın evet. İçinizde ki şüphe ancak o zaman geçer sanırımo da zaten öyle diyor..şüphenin gitmesi için ne istiyorsun onu yapayım yeter ki ayrılmayalım diyor.aileme tanışanayım.her ay test vereyim istersen diyor.bunu bile yaparım yeter ki bana inan..ben böyle iğrenç birşey için seni kaybetmeyi göze alacak kadar aşşağılık bir adam değilim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?