kızlar bana akıl verin..şüphelenmekte haksız mıyım?

Bırakmış adam bir daha bulaşmamak için böyle adamlardan uzak durur.

Kandan ne kadar sürede temizlenir diye bakıp ona göre hastaneye götürecek bak günahımı aldın diyecek.Yemedim ben

Nişanlı dan ayrilinca ot içmek nedir yahu nasıl saçma bahane. Bence sevgiliniz bal gibi de içiyor. İçmeyen adama o resimler yollanmaz ki. Balık baştan kokar hesabı çok iyi düşünün hatta kaçarak uzaklasin

bence başka bir bahane bul ayrıl bu adamın kendine güveni yok ve ayakları üzerine basacak sağlam bir karaktere sahip değil bnce öyle olsa basit ,iradesine hakim olamayan adamlarla vakit kaybetmez.Bari sen vakit kaybetme gençliğine yazık edersin

Ot bir iki kere içme ile bağımlılık yapan birşey değil , ama psikolojik olarak beni rahatlatıyor diye düşünüyorsa ilk sıkıntıda tekrar ota koşabilir. Bağımlı olduğunu düşünmüyorum ama o çevreden kopmazsa yani canı sıkıldığı anda elinin altında bu imkan olursa yeniden yapabilir..

Festivallerde verdiklerini duymuştum gidenlerden. İçtiğinin üzerinden zaman geçmiş belliki ve metten oyüzden bakmış kanında çıkarsa ve yeni içtiğini zannedersin diye. Belli etmeden üzerine gitmeden takip et. Çevremde ayda yılda bir öyle şeyler yapanlar var sağlığa inanılmaz zararlı. Kalbi çok yoruyor spazm geçiren arkadaşım oldu benim içtiğinin üzerinden aylar geçmesine rağmen alkol aldı ve ertesi gün spazm geçirdi vücuttan temizlenmesi baya uzun sürüyor hatta hiç temizlenmeyenler var. Söylediğimde de bisürü ülke sayıp oralarda yasal olarak satılıyor içkide zararlı sigarada zararlı sürekli içmiyoruz nolmuş ayda yılda bir yurtdışına çıktığımızda içiyoruz diyorlar oralara kadar gitmişiz diyorlar.
üstünde durmadım çok yakın değiliz koskoca insanlar ayda yılda bir yüzlerini görüyorum sonuçta.
Üstüne çok gitmeden takibe alın.

aynı şeyleri ben de duydum çok.. ilaç olarak bile kullanılıyormuş..yok ot sigaradan çok daha az zararlıymış.bitkiselmiş..kapitalist düzen yüzünden yasakmış falan bisürü zımbırtı..gel de delirme..heryerde yasal şu bu..ben de amsterdam a gittiğimde merak edip denemiştim.orda yasal herkes kullanıyor o da yanımdaydı.ama o orda kaldı bitti.sürekli kullandığını düşününce çıldırıyorum.inş öyle birşey yapmıyordur.

bayağı bir ağır konuştum hala aramadı.görseniz ağlamalar karşımda..bana inan baska bişey istemiyorum demeler..içim hiç rahat değil..günahımı alıyorsun su an bana iftira atıyorsun diyor..e atıyorsam da sebebi sensin.saalak arkadaşlarınla konuşmalarına dikkat et o zaman..

İftira atmamışsınız, aylar boyunca gözlemlediğiniz şeylere ilişkin her akıllı insan gibi bir çıkarımda bulunmuşsunuz. Ki gerçekten inandırıcı bir yanı yok. Bağımlılık, çoğu aşamada, kişi tarafından kabul edilen bir durum değil, birçok açıdan tüketici ve tehlikeli. Hayatınızı çok daha iyi yönlerde ilerletmek mümkünken tercihinizi bu yönde yaparsınız umarım.

Size b kadar yalvarması,ağlaması da belki ot un verdiği etkiden de olabilir.Yoksa hiç bir erkek kendını ikna etmek için ne kadar severse sevsin bu kadar uğraşmaz.Bir der iki der,üçüncü de inanmyosan sen bilirsin der.Benim de geçmişte böyle bir arkadaşım vardı,ben de kullandığını çook sonra öğrendim,arada bir arkadaş ortamı olursa içiyorum falan filan.Bakın bi gözlerinde kızarıklık var mı , yada başka fiziksel etkileri var mı? en önemlisi de kafanızda şüphe olacağına gidin kan testi yaptırın ciddi ciddi.Hatta bnu uyuşturucu bıraktırma merkezlerinden birisinde yaptırın,size ne kadar sıklıkla kullandığını falan da söylerler.Ha göğrünü gere gere kabul etmıyorsa bunu bırakın yolu açık olsun.

Ev arkadaşını değiştirmekle işe başlasa. O kullandıkça illa ki sevgilinize de önerecektir

Suphen hakli.

Devam etme, ayril. Bulunmaz hint kumasi degil ya..

Basina göz gore gore is alma.

sanki seno seviyor ama ciddi bir iliskiyse..
evlenmeden once her ay test yaptir..
arastir bu mqnyqk bagimli arkadasindan uzak dursunn....
benim bir arkadsim ..
evlendigi adamin bagimli olduguni bilmiyormus..
adam uyusturucu bagimlisi cikti..
sonra bosandilar..
iyi arastir bu isler oyle ha deyince olacak isler degil..
yani arkdasini iyice arastir bir bak..

Ev arkadaşımdan ayrılırım sorun değil yeter ki kullanmadığıma inan diyor..Bağımlı olsa anlaşılır tatile gitmiştik birlikte bir hafta..Bağımlı olduğunu sanmıyorum tabi ama şüphelenmesi bile çok kötü..Bide çok önemsiz bişeymiş gibi bahsetmesi beni deli ediyor.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylüyeym

O arkadaşına sinir oluyorum zaten.Adamın çok iyi işi var belli para da kazanıyor ki böyle ot fln içiyor.bide benim öğrendiğimi anladığında benimkiye dalga falan geçmiş.odasına bilerek tuz,kaşık koymuş.ben gelirsem yanlış anlayayım diye sinirden gülüyorum artık yemin ederim Ruh halim hiç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…