- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
- Konu Sahibi amsterdam12
-
Festivallerde verdiklerini duymuştum gidenlerden. İçtiğinin üzerinden zaman geçmiş belliki ve metten oyüzden bakmış kanında çıkarsa ve yeni içtiğini zannedersin diye. Belli etmeden üzerine gitmeden takip et. Çevremde ayda yılda bir öyle şeyler yapanlar var sağlığa inanılmaz zararlı. Kalbi çok yoruyor spazm geçiren arkadaşım oldu benim içtiğinin üzerinden aylar geçmesine rağmen alkol aldı ve ertesi gün spazm geçirdi vücuttan temizlenmesi baya uzun sürüyor hatta hiç temizlenmeyenler var. Söylediğimde de bisürü ülke sayıp oralarda yasal olarak satılıyor içkide zararlı sigarada zararlı sürekli içmiyoruz nolmuş ayda yılda bir yurtdışına çıktığımızda içiyoruz diyorlar oralara kadar gitmişiz diyorlar.
üstünde durmadım çok yakın değiliz koskoca insanlar ayda yılda bir yüzlerini görüyorum sonuçta.
Üstüne çok gitmeden takibe alın.
bayağı bir ağır konuştum hala aramadı.görseniz ağlamalar karşımda..bana inan baska bişey istemiyorum demeler..içim hiç rahat değil..günahımı alıyorsun su an bana iftira atıyorsun diyor..e atıyorsam da sebebi sensin.saalak arkadaşlarınla konuşmalarına dikkat et o zaman..
bayağı bir ağır konuştum hala aramadı.görseniz ağlamalar karşımda..bana inan baska bişey istemiyorum demeler..içim hiç rahat değil..günahımı alıyorsun su an bana iftira atıyorsun diyor..e atıyorsam da sebebi sensin.saalak arkadaşlarınla konuşmalarına dikkat et o zaman..
sanki seno seviyor ama ciddi bir iliskiyse..o da zaten öyle diyor..şüphenin gitmesi için ne istiyorsun onu yapayım yeter ki ayrılmayalım diyor.aileme tanışanayım.her ay test vereyim istersen diyor.bunu bile yaparım yeter ki bana inan..ben böyle iğrenç birşey için seni kaybetmeyi göze alacak kadar aşşağılık bir adam değilim diyor.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylüyeym
bilmiyorum bana da öyle geliyor..
Ev arkadaşımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?