- Konu Sahibi birgxuxl38
-
Canim esin Almanya da calisiyor mu su anda?
ya canım madem mutlu huzurlusunuz takılmayın böyle şeylere
Alistirin kendinizi güzelim....sizin icin o dükkan bitmistir artik...!
Sebebini sende biliyorsun....:çok üzgünüm:
Alistirin kendinizi güzelim....sizin icin o dükkan bitmistir artik...!
Sebebini sende biliyorsun....:çok üzgünüm:
huzurunuz yerinde durumunuzda iyiyse huzurunu bozma derim. yapsın yapacağını onun içi rahat ediyorsa vicdanında bırak. satma durumu olursa o başka ama şimdi bilmiyorum ..yada eşin uygun bi dille diyebilir..
zaten benim gözümde dükkan yokki güle güle kullansinlar ama onlar bizim herseyimize ortaklar türkiyeden ev alma planimiz var ama onada kaynana gelip oturacak niye ben diyorum diger eltime söz gecmiyor bide buzamana kadar eltim okadar cok seyler yapmiski kaynanam felan gecmisde kalmis bosverin diye unutuyorlr bende hep alttan almak icin her dediklerini yapmaya calisiyorum ama artik bende kendimi ezdirmeyecegim
zaten her is benim esimde bitiyor resmen üvey evlat muamelesi görüyor kendide farkinda ama onlarin kalbi kirilmasin diye bisey demiyor
zaten benim gözümde dükkan yokki güle güle kullansinlar ama onlar bizim herseyimize ortaklar türkiyeden ev alma planimiz var ama onada kaynana gelip oturacak niye ben diyorum diger eltime söz gecmiyor bide buzamana kadar eltim okadar cok seyler yapmiski kaynanam felan gecmisde kalmis bosverin diye unutuyorlr bende hep alttan almak icin her dediklerini yapmaya calisiyorum ama artik bende kendimi ezdirmeyecegim
ev almak gibi düşünceniz varsa kiraya vericez falan deyin
eşiniz ne diyor annesini evde oturtma fikrine
gecen sene 10.ayda izine gittik 5000 euro parayla nereye gitti hic belli bile degil sirf kaynanam oglum abiniin evine sunu al ablana bunu al demesine bir sürü para harcadik kaynanam hic düsünmüyor oglum bunu nasil kazaniyor diye önemli olan türkiyedeki oglu ile kizi mutlu olsun ne oldu hala türkiyeden harcadigimiz paranin SIKINtisini cekiyoruz
5 yasindan beri almanyada yasayan biri olarak bunlari yaziyorum:
Tabiri caizse almanciysan kaderin yüzde 90 bellidir, sen essek gibi calisirsin türkiyedeki esin dostun akraban sefasini sürer, sen ev alirsin aninda belesten yerlesenlerden oturmak nasip olmaz, sen izine gitmek istersin arkandan bir ordu gelir ve kimsenin eli cebine girmez!!
Ordaki dükkandan fayda görmeyi birak, onlar sizi sömürmesinde ne hallleri varsa görsünler.
Sen akilli ol, kimseyi ne evine yerlestir nede maddi konularda isine karistir.
Bir kere yüz verirsen illerde mümkünü yok kurtulamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?