Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bana bi renk önerin

bence güzel bir bal köpüğü tonu olur aslında ama istersen sıcak çikolata ben konu açtım bak orda resmim var o da süper olur ama hazır bu kadar açılmışken koyultma

aslında bal köpüğü aklımda kalmış bi renktir olabilir yani senin açtığın konu da hangisiydi saçların sıcak çikolata mı ?

inan bende 90 nı duyunca çok geldi yani hem dedim kk gibi bi site var ben kesin bulurum burda ama evde denyeni görmedim bi de evde bi annem var o da saçımı boyamak istemiyor kendi kendime balyaj atamam yane ... bu resmi bende görmüştüm gerçekten güzel ...

Bak bu rengi çok beğenirim ben.
Haklısın siyahtan hazır dönmüşken bidaha yapma orta tonlar yap.
Ya da balyaj da güzel olabilir bak.

inanır mısın lady ben bu rengi de denedim

çok tatlı bir sarıymış bu ne dememiz gerekiyor böyle bir renk olması için peki benim çok hoşuma gittide renk

hangi renk tatlım ?

cnm saç rengin çok güzelmiş modelinde değişiklik yapsan ...

inan canım saç modelimi ayda bir değiştiriyorum resmen millet de niye senin saçın hiç uzamıyor diyor

yalnız kızlar aklım karıştı şimdi doğala mı dönmeliyim yoksa hazır rengi açılmış diyerek tam gaz devam mı :26:

Sana renk menk önermiyorum hepsini denemiş git git git

ne alaka bebişim lady gaga rengi hiç denemdim mesela ama o renk için kuaföre gitmem lazım yeter kuaförlerin beni yolduğu ben şöyle bu rengin üstüne bi renk yapsam evde kendim tamda resimdeki gibi olsa öyle bi hayalim var canım bu yüzden yazdım kızlar lütfen yardım

Platin riskli evet kuaförde yapılması lazım :44:
Başkaa

Bu da çok güzel ama bu da kuaförde yapılır ya:44:

tatlım senin önerdiklerinden jenifer çok hoşuma gitti işte acaba diyorum ki saçımı kendi kahvesine döndersem sonrada böyle aralara ışıltı attırsam nasıl olur

Canım valla güzel olur.
Kendi renginide bozmamış olursun..
Kendi dogal rengine ışıltı attırdıgında sıkılıp baska renge tekrar boyama şansın daha yüksek olur.
Bende j.lonun saçından istiyorum aslında..
Çok dogal duruyor..

yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş altıysan çok açık sarıları deneme.ileride saçlar beyazlayınca hep o renkler deneniyor zaten.yaşın küçükse lolita gibi görünmek daha çekici görünür bence.18 yaşındaki kızların platin sarısı saçlarla gezinmeleri hoş olmuyor.küçük kadın gibi oluyorlar.trend de doğal renkler zaten. bunlar benim nacizane fikrim.karar senin tabiki.ben 31 yaşındayım ve saçımı boyamıyorum.50 sine kadar boyamayı düşünmüyorumama zamanında boyuyordum keçe gibi oluyor saçlar...

Platin riskli evet kuaförde yapılması lazım :44:
Başkaa

Bu da çok güzel ama bu da kuaförde yapılır ya:44:
evet canım çok güzel gerçekten ama bu da dediğin gibi mecbur kuaför tıpış tıpış

haklısın canım çok doğal duruyor cidden bi de ben 19 yaşındayım sanırım bu daha yaşım olur :26: ... bide evet benim kendi saçım kumral koyu renk değil yani şuanki rengi boyarken açıcı kullanmadı kuaför direk boyadı yani eğer doğala dönersem tekrar açığa dönebilirim sanırım

Aynen canım.
Bende böyle bişey yaptırıcam kafaya koydum.
Doğala dön ve böyle ışıltılar attır.
Çok hoş olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…