bence güzel bir bal köpüğü tonu olur aslında ama istersen sıcak çikolata ben konu açtım bak orda resmim var o da süper olur ama hazır bu kadar açılmışken koyultma
canım balyaj attırmak istedim en ucuza 90 tl ye bulabildimbana pahalı geldi yani aslında sarı olabilir ama nasıl bi sarı olacak ki :26:
Eki Görüntüle 211588 bak bu tonlarda attırabilirsin aralara.ama evet 90 da çok muş zeminin ztn açık açma işlemi de yapmıcak allahım ya para dolabı..Bence forumda iice bi araştır belki kendin bile evde yapabilirsin
Bak bu rengi çok beğenirim ben.
Haklısın siyahtan hazır dönmüşken bidaha yapma orta tonlar yap.
Ya da balyaj da güzel olabilir bak.
çok tatlı bir sarıymış bu ne dememiz gerekiyor böyle bir renk olması için peki benim çok hoşuma gittide renk
Ben eylülde bu tonlarda yaptırmak istiyorum çok açık ama güzel bence
cnm saç rengin çok güzelmiş modelinde değişiklik yapsan ...
canım resimdeki senin saçınmı bilemiyorum eğer öyleyse hemen değiştir bence.çok yaşlı işi. seni daha genç ve fresh gösterecek kahve tonlarına dön bence. buna koyu siyah dahil.kumral da olabilir....ama o renk sakın yapma yaaa.kaynanam kullanıyor rahmetli zeki müren'e benziyor....pardon canım şimdi tekrar baktım senin saçınmış.ben gençlerde daha doğal renkleri seviyorum galiba....
resminide gördüm eylülü neden bekliceksinki ayol hemen yaptır havanı ata ata gez desem...
Canım koyu renklere dönüş yapma bencede..
Sonradan açmak istersin çok yıpranır.
Ama yinede sen bilirsin tabi.
Sana kumral ve bakır karameli öneririm..
Mesele J.lonun bu saçları kumral ve ışıltılar var..
Ve çok doğal.
Bence çok güzel duruyor..
Sanırım balyaj var saçlarında..
Buda bakır karamel..
Altın sarısıda deniyebilirsin..
Sana renk menk önermiyorum hepsini denemiş git git git
Şimdi tam laciverti tutturmaya çalışıyorum saçımda,hevesimi alayım yaptıracağım :)
hevesinin biran önce geçmesi için duamı etsem acaba...
tatlım senin önerdiklerinden jenifer çok hoşuma gitti işte acaba diyorum ki saçımı kendi kahvesine döndersem sonrada böyle aralara ışıltı attırsam nasıl olur
Bak beni gaza getirdin yarın kemik rengi saçla karşınıza çıkarsam şaşırmayın
silvart cnm ama ayda bir değişen modellerini biz görmedik banane banane bizde görsek hadi:)
canım saç modelim o kadar hızlı değişiyor ki resmini çekmeye bile üşeniyorum tüh bilsem çekerdim
inan canım saç modelimi ayda bir değiştiriyorum resmen millet de niye senin saçın hiç uzamıyor diyor
yalnız kızlar aklım karıştı şimdi doğala mı dönmeliyim yoksa hazır rengi açılmış diyerek tam gaz devam mı :26:
evet canım çok güzel gerçekten ama bu da dediğin gibi mecbur kuaför tıpış tıpışPlatin riskli evet kuaförde yapılması lazım :44:
Başkaa
Bu da çok güzel ama bu da kuaförde yapılır ya:44:
Canım valla güzel olur.
Kendi renginide bozmamış olursun..
Kendi dogal rengine ışıltı attırdıgında sıkılıp baska renge tekrar boyama şansın daha yüksek olur.
Bende j.lonun saçından istiyorum aslında..
Çok dogal duruyor..
evet canım çok güzel gerçekten ama bu da dediğin gibi mecbur kuaför tıpış tıpış
haklısın canım çok doğal duruyor cidden bi de ben 19 yaşındayım sanırım bu daha yaşım olur :26: ... bide evet benim kendi saçım kumral koyu renk değil yani şuanki rengi boyarken açıcı kullanmadı kuaför direk boyadı yani eğer doğala dönersem tekrar açığa dönebilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?